Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Takže jestli jsem Tě správně pochopil tak vše co se neuskuteční v Gate a to nejlépe ve čtvrtek tak je soukromá akce o jejímž konání je lepší debatovat pouze přes SZ?

Nemělo by to být tak, že ti nově příchozí přijdou za starými? Já jsem taky přišel do Gate, byť bych třeba radši šel jinam. Chodím dál, byť to mám přes celou Prahu. Síla srazu je jen a pouze v lidech, v tom máme jasno.

pozor: v žádném případě nemluvím o sobě, ale o vážených členech, kteří imho jinam než do Gate nepůjdou, ne každý totiž má čas jezdit s batůžkem vlakem za Prahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a opravdu nechápu logiku typu "v centru se blbě parkuje, tak to uděláme na kraji Prahy". To je tak složitý parkovat v palladiu a dojít to pěšky? Kvůli deseti minutám obětujete hodinu cesty tam, hodinu zpátky? Navíc v době, kdy je spojka stažená do jednoho pruhu? To vám není trochu blbý před členy z východu Prahy?

Proč se tady vůbec rozčiluju? Protože bych na sraz šel, chtěl bych vidět známý tváře. Což v tomto případě jaksi nevychází...

Odkaz ke komentáři

Dobrá pánové. Navrhuji tedy jinou variantu. Chápu že domlouvat cokoliv pouhé dva dny dopředu je trochu komplikované.

Pokusím se vám vyjít maximálně vstříc. Takže navrhuji čtvrtek 10.6.2010 od 19:00 hod. Steak-house U Světoběžníka. Pro případné zájemce zajistím dopravu na metro nebo jiné MHD. V případě potřeby zajistím i nocleh.

P.S.: Ještě mi stále nikdo nevysvětlil co je na pátku špatného.

Pokud to bude v tydnu 14. - 19. 6.tak se rad zastavim. Gate byl super - spojeni i misto. A rad uvidim Cybera, Bandiho a ostatni....

Tak co to nechat na ten další týden? Alespoň bude čas si říct datum a dohodnout ho ideální pro všechny. :smile_anim:

A místo bych nechal raději v Praze. Jestli je zajetý Gate, tak samozřejmě tam - ctím tradice. A navíc si umím představit, že jedu vlakem do lesa, ale představa že jedu vlakem do hospody mi poněkud nesedí. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Ještě malý hint pro nováčky: pokud píšu, že sraz je o lidech, myslím tím zejména jejich hodinky, nikoliv jejich obličeje (ty osobnosti za těmi hodinkami přijdou až v druhém gardu).

Pokud se sraz peče stylem "ať tam může Tada" (jen příklad), je to spíš fejsbůk než chronofórum. Dřív se na srazy chodilo kvůli hodinkám, jeden chtěl vidět tohle, druhý zas tamto...

...něco na tom bude, že to tady přerostlo do sociální sítě a podstata je kdesi v dáli.

A fakt to neberte zle, kdybych chtěl, mohl bych si dál chodit na pivo soukromě, jenže mě to za to stojí se tu dohadovat - srazy v Gate jsou kořením fóra a lidi a hodinky, které potkáte v Gate jinde prostě nepotkáte.

Odkaz ke komentáři

Ještě malý hint pro nováčky: pokud píšu, že sraz je o lidech, myslím tím zejména jejich hodinky, nikoliv jejich obličeje (ty osobnosti za těmi hodinkami přijdou až v druhém gardu).

Pokud se sraz peče stylem "ať tam může Tada" (jen příklad), je to spíš fejsbůk než chronofórum. Dřív se na srazy chodilo kvůli hodinkám, jeden chtěl vidět tohle, druhý zas tamto...

...něco na tom bude, že to tady přerostlo do sociální sítě a podstata je kdesi v dáli.

A fakt to neberte zle, kdybych chtěl, mohl bych si dál chodit na pivo soukromě, jenže mě to za to stojí se tu dohadovat - srazy v Gate jsou kořením fóra a lidi a hodinky, které potkáte v Gate jinde prostě nepotkáte.

Asi bych Ti měl být zavázán. Zřejmě jsi mi konečně otevřel oči. Představ si, že já hlupák jsem se domníval, že toto je fórum gentlemanů které spojuje stejná "diagnóza" a tou je láska k hodinkám. Nevěděl jsem že je to uzavřená společnost a jejích setkání se mohou zúčastnit jen majitelé nějakého zajímavého chronometru který v ideálním případě pošlou na místo srazu kurýrem neboť oni, jako osobnosti, jsou v podstatě nedůležití. Když použiji Tvých slov tak jsou " ... až v druhém gardu".

Pokud je to tedy takto tak se všem omlouvám. Mým záměrem bylo zorganizovat setkání milovníků hodinek nikoliv uspořádat hodinářskou výstavu. Jsem přesvědčený že někdo jiný, na rozdíl ode mne, správně pochopí výlučnost a exkluzivitu této akce a ujme se její organizace. Já se dále raději nebudu angažovat a ušetřený čas věnuji raději zvyšování svého nízkého intelektu díky kterému jsem nepochopil to, co je zřejmě všem na první pohled patrné.

P.S.: kibi: Neuvažoval jsi někdy nad kariérou v diplomatických službách? Vlohy na to bezesporu máš. :)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

No kolem Hitonu parkují na ulici i Bentleye, S klasse, mtrojky , Audiny, a to i kabria, takže si myslím, že to tam je bezpečnější, jak někde na parkovišti u nákupního střediska. Jinak levnější bude hotel Karlinn - Dnes Ibis, je asi o 200metrů dál, jinak Hilton není až zas tak drahý, možná by jsi za to nepořídil ani rodinnou večeři složenou z Cheesburgerů, a snědenou někde na parkovišti na kapotě auta, a zalitou postmixovou kolou. :).

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Tak to nekomplikujme a udělejme tedy klasický sraz v Gate ve všední den jako vždycky. No a nějaký sraz milovníků aut + hodinek + třeba dalších věcí můžeme udělat zvlášť a řešit to přes SZ. Do Gate stejně jezdím metrem, mám to kousek aspoň si můžu dát pivo

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

A něco kde by parkování nestálo jako rodinná večeře by nebylo? :D

Sorry kluci Capitulní, že se Vám sem seru s OT, ale musím, nedá mi to říct Tadovi, že není Bič boží, ale Bič veršů, protože to, co má v podčárníku, tak před tím Seifert rotuje v hrobě...

Odkaz ke komentáři

uzavřená společnost a jejích setkání se mohou zúčastnit jen majitelé nějakého zajímavého chronometru

Snažíš se bejt vtipnej a vkládáš mi do huby co jsem neřek. Paroubkovským způsobem tady blafuješ o nějakých chronometrech zatímco ty se tváříš jako vyautován a snažíš se nalákat masy seikařů a štajnharťáků.

Pěkný, jako bych v tý svatý válce proti chronometru viděl tvrdíkův rukopis.

Mě jde o to, že jakmile uděláte sraz "Prahy" za Prahou, tak Gate se zase o měsíc posouvá někam do hajzlu.

...prdim na to - na lidi, který chci vidět, mám stejně telefon.

edit po vychladnutí: omlouvám se za zasírání vlákna, ale kromě alergie na parkový stromy a psy mám alergii obecně na nováčky, jejichž (mnohdy jediným) krédem je změna - to je setrvačnost z háku, není to nic osobního, piráte ;)

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...