Přejít na obsah

Padělky - kvalita začíná být nebezpečná

Doporučené příspěvky

Přečetl a nevím, v čem se hloupě ptám. Ale pro hlupáka každý hloupý... nebo jak to bylo :-D

Když čtu TVÉ PŘÍSPĚVKY tady na foru ( hlavně ty dva, tři poslední), cítím jakousi nedůvěru a divnou energii, ale zkusím ti to v krátkosti vysvětlit :

1) Film Forest Gump byl z větší části nadsázka, ale je to jedno, jelikož hlavní hrdina byl tak lehce retard a proto ho maminka chlácholila větou , kterou jsi nám zde opakoval. :-)

2) Na tvůj příspěvek: "Nebo ti přijde nebezpečné to, že někdo bude nosit "stejné" hodinky, za které dal pár tácků když ty 100 papouchů?"  odpovím poprvé, že jen falešný člověk nosí falešné hodinky.

3) na tvůj příspěvek výše citovaný odpovím podruhé : nebezpečné je to v tom, že budou ty falešné již tak dobře udělané, že si je  někdo z nás koupí v Londýně v outlet hodinářství  za čtyři tisíce liber!

p.s  už jsi tady rok!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pro jasnou a pozitivní energii musíš za Jaroslavem Duškem, ono to tady vůbec je cítit divnou energii :-)

Já jsem přece neobhajoval nošení falešných hodinek, kde jsi to vzal??

Mně to naopak přijde pro firmy, co prodávají drahé i předražené hodinky, jako "příležitost". :-)

r

Odkaz ke komentáři

.....Vy tady teda jedete pecky kucííííí :-))))))......raději nám něco z těch fejků dovalte na střelnici,ať to můžeme s Carpaciem řádně a se zárukou opravit

Upraveno uživatelem Street Glide
Odkaz ke komentáři

Nebo ti přijde nebezpečné to, že někdo bude nosit "stejné" hodinky, za které dal pár tácků když ty 100 papouchů?

Mě (a možná většině lidí tady) je buřt, jestli si někdo nosí fejky. Nebezpečné mi přijde, že vysolím 100+ papíru za hodinky, které se posléze prokážou jako fejky a těch 100+ papírů je v čoudy a nic z nich nikdy neuvidím... Capisce?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Mě (a možná většině lidí tady) je buřt, jestli si někdo nosí fejky. Nebezpečné mi přijde, že vysolím 100+ papíru za hodinky, které se posléze prokážou jako fejky a těch 100+ papírů je v čoudy a nic z nich nikdy neuvidím... Capisce?

kolikatery hodinky za 100+ vlastníš ? .... že tu drmolíš takovýdle bláboly

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Co přesně jsou ty bláboly?

celý je to blábol .... neznám nikoho kdo si kupuje drahý hodinky aniž by měl reference o prodávajícím nebo to byl osvědčený zahraniční obchod 

a ten kdo riskuje, tak má zřejmě tolik peněz že mu je případné riziko u prdele

= nakupuj tam kde máš ty jistoty, jistoty, jistoty ..... kurva kde sem to už slyšel

noa teď mi zase odpověz ty kolikatery hodinky máš za 100+

Odkaz ke komentáři

celý je to blábol .... neznám nikoho kdo si kupuje drahý hodinky aniž by měl reference o prodávajícím nebo to byl osvědčený zahraniční obchod 

a ten kdo riskuje, tak má zřejmě tolik peněz že mu je případné riziko u prdele

= nakupuj tam kde máš ty jistoty, jistoty, jistoty ..... kurva kde sem to už slyšel

noa teď mi zase odpověz ty kolikatery hodinky máš za 100+

• Přijde mi, že třeba Mirkův známý s Jachtama si asi nemyslí, že je to blábol. Jistoty ano, ale spálit se dá asi leckde - viz Sibiře případ s Béčkama od člena z fóra, kterej si je dal přetěsnit a když se pro ně vracel, tak na něj čekali kámoši k kriminálky. Nejsou to desítky případů, ale občas se asi stane.
  • Hodinky za 100+ nemám, ale chystám se na první, byť třeba nakonec budou lehce pod kilo. A jelikož nebudu mít na funglovky od AD, že se spálim se bojím, ačkoliv pochopitelně udělám vše pro to, abych riziko minimalizoval. Je to můj pocit, nevím, proč by to měl být blábol.

Ale uvidíš! Voni tady Číňani koupí za ty prachy pár dalších fabrik a dají ti práci :D

Jedině tak. Tam ty "Suby" budu montovat s dětma těch číňanů :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

• Přijde mi, že třeba Mirkův známý s Jachtama si asi nemyslí, že je to blábol. Jistoty ano, ale spálit se dá asi leckde - viz Sibiře případ s Béčkama od člena z fóra, kterej si je dal přetěsnit a když se pro ně vracel, tak na něj čekali kámoši k kriminálky. Nejsou to desítky případů, ale občas se asi stane.

jestli si pamatuji, tak v obou případech to dopadlo pro kupujícího dobře = vrácením peněz = to je to o čem píšu akorát si to bohužel nepochopil 

tak ti ten kousek zkopíruju : aniž by měl reference o prodávajícím nebo to byl osvědčený zahraniční obchod 

Odkaz ke komentáři

jestli si pamatuji, tak v obou případech to dopadlo pro kupujícího dobře = vrácením peněz = to je to o čem píšu akorát si to bohužel nepochopil

tak ti ten kousek zkopíruju : aniž by měl reference o prodávajícím nebo to byl osvědčený zahraniční obchod

Ty se pořád bavíš o nás, kteří máme dostatek zkušeností na to, abychom byli dost opatrní. Ale co lidi, hodinkově nepolíbeni, kteří si prostě chtějí koupit lepší hodinky. Přijdou do nějakého hodinářství v Horní Dolní, kde jim kamarád (nevědíc o tom) prodá za drahé peníze originální fíky... Peníze budou v háji a princip bude naplněn. A chudák o tom ani vědět celý život nemusí, protože servis mu zase udělá ten jeho regionální hodinář. Že existuje nějaký AD a nějaká možnost, že vůbec může koupit padělek, mu vůbec nic neříká...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ty se pořád bavíš o nás, kteří máme dostatek zkušeností na to, abychom byli dost opatrní. Ale co lidi, hodinkově nepolíbeni, kteří si prostě chtějí koupit lepší hodinky. Přijdou do nějakého hodinářství v Horní Dolní, kde jim kamarád (nevědíc o tom) prodá za drahé peníze originální fíky... Peníze budou v háji a princip bude naplněn. A chudák o tom ani vědět celý život nemusí, protože servis mu zase udělá ten jeho regionální hodinář. Že existuje nějaký AD a nějaká možnost, že vůbec může koupit padělek, mu vůbec nic neříká...

to znamená že tu budete vykřikovat o zločincích padělatelích a něco se změní ?..... to je trochu k smíchu ne ?

Odkaz ke komentáři

to znamená že tu budete vykřikovat o zločincích padělatelích a něco se změní ?..... to je trochu k smíchu ne ?

Nikdo nevykřikuje. Jsme na diskusním fóru a diskutujeme o problému, který tady reálně je a možná tato diskuse pomůže i pár neznalým, kteří ji najdou pomocí google. Toť vše...

Nebo se dle tvého mínění máme raději tvářit, že nic takového není a mlčky přejít ty případy, které se tady občas vyskytnou? Nějak tvému pohledu nerozumím...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...