lipic Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Zdravím pánové potřeboval bych poradit s výběrem hodinek:tak co třeba Squale 50 Atmos Ocean blasted vs. Damasko DA36. Pro Déčka hraje jejich zpracování pouzdra a technické parametry. Squale mají lepší WR,otočnou lunetu a po té technické stránce na tom asi taky nebudou špatně. Plus,je tam cenový rozdíl cca 7500k. Tak co Vy na to?
Roman-ZA Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Zalezi od toho, na aku cinnost ich chces?
tano Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Velice rozdilne kukacky, zkus specifikovat na co je chces. Pokud nedelas hloubkove ponory, tak Damasko. Ja jim davam slusnej kour i ve vode a zadny problem, ver mi.
lipic Odesláno 11. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Prostě potřebuji hodinky na všechno - práce, sport,volný čas, ...Líbí se mi tooly, ale i potápky.A taky se mi už moc nechce dávat přes 30k.I když Déčkám fandím, a to hodně.
Sirden Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Po techto Squale jsem taky pokukoval, ale hrozne spatne se mi u nich manipulovalo s korunkou...
tano Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Prostě potřebuji hodinky na všechno - práce, sport,volný čas, ...Líbí se mi tooly, ale i potápky.A taky se mi už moc nechce dávat přes 30k.I když Déčkám fandím, a to hodně.Chapu, mas to jako ja , stejne vemes casem oboje. Ma rada, vem si ty, ktere Ti lepe sedi na ruce.
Anela Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Squale mi přijdou méně univerzální, jsou to potápky. Ale moc pěkné
AKUC Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Dsmasko pre mna skôr ako univerzalky na každodenné nosenie, Squale ako diver skôr na leto, napriek tomu by som bral squale tam asi viac priestoru na experimentovanie nato, mesh, koža a aj ako značka sa mi zdá také menej známe ale práve že neotrepané...
stosi Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Damasko jsou asi poctivé držáky, dle toho, co jsem tady od kolegů četl/viděl. Navíc u nicku máš, že jsi fanoušek značky Damasko.Pro Squele za mě jednoznačně emoce Nejsou to takové "suché" hodinky, které mé oko hned zaujmou, ale zároveň nekřičí.
lipic Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Pánové děkuji za Vaše postřehy a pocity.Ještě mě trklo, že Squale mají 42mm a Déčka jen 40mm.Měl sem Štainy a ty měli 44mm,což mi ani nevadilo,ale optimální je u mě asi těch 42mm.Vím,že DA 363 mají 42mm,ale zase cena jde výš. Tak uvidím...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Když už, tak už DA 44, vim, je to víc, ale je to komplet a luneta 41,9 průměr. Upraveno 13. června 2016 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Urcite, ale musis vzit v potaz, ze ty 40 mm Decka jsou bez lunety, takze male urcite nejsou. Na to pozor, mam ruku neco pod 19 cm a 40 mm total pohoda.
PEtrS Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Squale, ale je to čistě subjektivní, Damasko se mi prostě nelíbí. Vykašli se na rady ostatních a kup si, co udělá radost tobě.
Anela Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Nyní je na čase začít sem dávat alternativy. Sinn 104
lipic Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2016 104 od Sinn se mi moc nelíbí. Spíš se mi nelíbí většina hodinek s lesklým pouzdrem,nebo lesklou lunetou. Ale jinak diky.
xcmaniax Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Casem se Ti bude libit skoro vsechno, neboj:) Mel jsem jak ty Damaska, tak ty Sinny a dyl me bavily Sinny. Ale Damaska jsou fajn, ultratool, ale pro me byly ve finale uz moc bez emoci.
lipic Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2016 To si nemyslím. Dřív se mi líbilo víc hodinek od více značek, ale dnes to už neplatí. Nejlepší asi bude,když oboje uvidím naživo. Třeba objevím ještě něco jiného, co mě zaujme-i kdyz to si zatím nemyslím. Tyhle dva modely mě drží už nějaký ten měsíc.
Marhi Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Jediné co mi vadí na Damasko, je ten styl prasopes.Asi jen pocit, jinak technicky docela libůstky.Ale dát fliegr dial do potápek to je odvaha. Za mě míchání hrušek s jabkama. Na druhou stranu po technické stránce a zpracování mňam.
lipic Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Jo,tak nad tím sem taky už kolikrát přemýšlel. Mě to ale zas tak nevadí.Technicky jsou na tom opravdu na top úrovni. Ale Squale na tom taky nebudou špatně.
Marhi Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Zásadní problémek by mohl být, že dost lidí upřednostňuje emoce.Tudíž a jelikož co se týká potápek máme jasno. Třeba já dávám dost na historii. A jestli budu po zásluze potrestán ukáže čas. V rámci značek bych řekl že se chyba eliminuje. Jednoduše - dobré jsou obé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se