kriznik Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) lol odkazovat na neci kvalitu poctem prispevku je opravdu super logika ale keep going, legrace musi byt na AK mam pres 21tis ... to musim bejt uplne super borec a odbornik na vsecko ne? Upraveno 15. června 2016 uživatelem kriznik
little_w Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 No, jak to funguje na strankach audiklub.cz nevim, soude podle reakci tady jsi ale stihnul zvednout tlak par lidem. Nevim, jestli je to nejlepsi uvod. Ale "keep going, legrace musi byt, lol"... (konec citatu)
Marhi Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 No jo, jak se říká papír snese všechno.Problém psaného projevu je ten, že si ho každý vyloží po svém. Kdybych měl na každé rýpnutí reagovat podrážděně, tak člověk nemůže vyslovit žádný názor. Byť by byl sebepitomější. Proto ti, kterým to nedělá dobře, chodí na srazy. Tam si to pak mohou ručně poladit.Kdyby nebylo slabších, nevěděli bychom jaké borce nosí naše zem.To chce klid a kapsy z tepláků ven.
Porsche_911 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 S počtem příspěvků je to jako s děláním kliků. Když budete denně dělat 100 kliků tak za 3 měsíce budete .. dobří v dělání kliků.
Marhi Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 S počtem příspěvků je to jako s děláním kliků. Když budete denně dělat 100 kliků tak za 3 měsíce budete .. dobří v dělání kliků.Souhlasím, snažím se reagovat podle mě smysluplně na dotazy.Nicméně se prostě nevyhnu tomu jen tak plkat. Ale o tom fora jsou, že?
feltharg Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 no, na obecny plkani je tu cela specialni sekce "vseobecne". a pak pulka PRIM sekce kazdopadne - OP doufam sbali ty hindy a pokud bude mit koule, tak prinese jeste stary letecky automaty jako bonus, klidne se nabidnu a koupim je
cigi Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 krizniku, a všici dotčení novici, já píšu o chronomagu, nikoli o AK a podobně, jestli jste to nepochopili, tak s touhle zabedněností a prostořekostí raději nepokračujte, zažijete tu dost ústrků a posměšků.
Daftra Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 cigi:já myslím,že jedinej dotčenej seš tady akorát ty.A chápu,že už máš po 6 895 příspěvcích patent na všechno a že nám to teď ukážeš.
tommas4 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Dycky když nejsou ftipy v humoru otevřu si Prim sekci a už to jede
Daftra Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 :-) jo tady to jede.Vrátil jsem se tady o 26 let zpátky,na vojnu.Mazáci a zobáci.Mazák Cigi je toho příkladem.Nikdy mě nic neporadil,ale dobře držkuje a povyšuje se,vyhrožuje.Takoví mívali na vojně ochranku,páč sami by nic nezmohli.A teď čekám,že si bude stěžovat a zřejmě budu odsud
Honza.manta Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Mám bohužel pocit, že to tady moc nechápeš.
Marhi Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Kucí a co se takhle na to vys..Navíc je přirozené že když někdo má, a ten druhý ne, tak ten první tomu druhému nevěří.A jelikož se vlastně neznáme, tak jediný určující údaj o kvalitě či kvantitě borce jsou jeho příspěvky.Chce to čas a dost trpělivosti.Jako v hospodě, chvíli se koukej, pak si broukej, poté se ptej a tak za pár let poučuj.
Marhi Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Odcházíme od tématu. By mě zajímalo jak to probíhá nyní. Ta limitka je docela vzácná a konečná cena by ukázala, jestli ty limitky mají cenu i po fin. stránce.Morálně bych řekl neprodejné.
Lamiczka Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Dycky když nejsou ftipy v humoru otevřu si Prim sekci a už to jede +1 Když šlápnout do lejna, tak do toho největšího ... Financ, strašák, cigi....ti všichni tu mají za sebou realizaci několika limitek a ne jen s Eltonem a ty tisíce příspěvků nemají za plácání prázné slámy v sekci ostatní. Možná, když tomu dáte čas a do fóra se začtete, tak tu nebudete plácat a ideálně si předřím projděte sekci chronomag limitek.... Vše co potřebuješ vědět tu sepsal Petr_P na svým blogu. Články 6. 7. a 8.http://forum.chronomag.cz/index.php?/blog/46/entry-252-leteck%C3%A9-n%C3%A1ramkov%C3%A9-hodinky-vzdu%C5%A1n%C3%BDch-sil-a%C4%8Dr-%C4%8D%C3%A1st-%C5%A1est%C3%A1/ Máš tam i cenu včetně celé historie a je dost nepravděpodobé, že by byla cena úvodní limitky, na které následně vznikla standardní produkce, skoro 2 násobná, spíš byla nižší... P.S. tlačítko hledat je vpravo nahoře http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48642-prim-tiger/?p=754555 Odcházíme od tématu. By mě zajímalo jak to probíhá nyní. Ta limitka je docela vzácná a konečná cena by ukázala, jestli ty limitky mají cenu i po fin. stránce.Morálně bych řekl neprodejné.Na to neexistuje univerzální odpověď, ale řekněme, že většina limitek z Eltonu si cenu minimálně drží. Stačí si projít prodejní vlákno a místní veřejné limitky....
Daftra Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Honza.manta:a co bych měl chápat?Asi su úplně blbé.
Jeronimo Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 (upraveno) na AK mam pres 21tis ... to musim bejt uplne super borec a odbornik na vsecko ne? Edit: to nemá cenu. Upraveno 18. června 2016 uživatelem Jeronimo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se