Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, našel jsem na půdě v truhle tyto hodinky. Asi budou po babičce. Neví o nich někdo něco? Líbí se mi a asi je budu nosit. Mají nějakou cenu?  :toot:  :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj, našel jsem na půdě v truhle tyto hodinky. Asi budou po babičce. Neví o nich někdo něco? Líbí se mi a asi je budu nosit. Mají nějakou cenu?  :toot:  :D

a to je mi zase hezká pohádka, taková poutavá a lidová... :lol2:

Odesláno

Nemaj, ale jestli se Ti líběj, klidně je nos, na každýho se vyprdni. Cenu nejlépe zjistíš, když je dáš na aukro od korunky, kam se vyšplhá. Zkus to.

Odesláno

Tohle tvoje babička fakt nosila? A prohrabals jí všechny šuplíky pořádně? Kdyby aspoň nějaké zlacené dámské primky, ale tohle...

Každopádně...nic než krása a gratulace k takovým prarodičům:)!!!

Odesláno

Cenu nemají žádnou - pošli mi je, já je ekologicky zlikviduji :D

Ještě mne napadlo, jestli by nebylo dobré je dát jako hlavní terč do střelecké soutěže, která zde má dost zastánců... :)

Odesláno (upraveno)

Tohle tvoje babička fakt nosila? A prohrabals jí všechny šuplíky pořádně? Kdyby aspoň nějaké zlacené dámské primky, ale tohle...

Každopádně...nic než krása a gratulace k takovým prarodičům:)!!!

Ale rozumis, to mi dali ty chlapi, co vystehovavali pozustalost, pry to tam nasli hned vedle babicciny nabity devitky... Jeden z nich mel prim soudek, ale vymenu za tyhle pripoustel jen s doplatkem z me strany, tak jsem se zkusil poptat tady no.. Upraveno uživatelem 969
Odesláno

Jsem si to přečetl nepřihlášenej, si řikám, copá to ctěná babička nosila, se přihlásim a koukám ááá vážená babička byla zřejmě v klubu českých cestovatelů a podle ceny zřejmě ne v ledajakém. Nemá ještě jednu půdu? Honem se jdi podívat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...