Gorg Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2008 Cigi, hoďte na tu devadesátšestku zdobení, jako má ML na 2824. Spodní část rotoru (ty drážky) vám bude hezky pasovat k Rolex lunetě vašich Diplomatů. Rozteč drážek a jejich provedení můžete ladit právě k té zmiňované lunetě. Hmm...jako nápad velmi dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2008 To se mi zdá taky dobrej nápad nighty. Ten strojek vůbec vypadá podle mýho gusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Tak kde jsou ty fotky? Už snad Diplomaty jsou nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Tak kde jsou ty fotky? Už snad Diplomaty jsou nebo ne? Vydrž Prťka, vydrž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Už snad Diplomaty jsou nebo ne? V podstatě ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2008 Tak a máte to tady Vy fajnšmekři... http://www.novinky.cz/clanek/143196-tatra-...automobily.html ...a že uhádnu, pro jaký model budete hlasovat??? No abych si nepřidal hnidu...nečeká Prim, aby mohl přijet s "novejma" diplomatama až v "novej" Tatře?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 ... ?!? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 Pořád nic?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Pořád nic?!? Ticho po pěšině, to asi něco prasklo. Ne v hodinkách, ale na Prima... Tak co, klucí ušatý, kdy konečně budou k vidění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Ticho po pěšině, to asi něco prasklo. Ne v hodinkách, ale na Prima... Tak co, klucí ušatý, kdy konečně budou k vidění? Já bych je nepokoušel...kluci s Primem vyhlásili informační embargo pro nás "nezákazníky"... ...čili já ani žádnou reakci na "kdy už to bude?" neočekávám... ...konec konců možná už je kluci i nosej, ale my je zřejmě nikdy neuvidíme....to máme za to naše "šťourání" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 (upraveno) Já bych je nepokoušel...kluci s Primem vyhlásili informační embargo pro nás "nezákazníky"... ...čili já ani žádnou reakci na "kdy už to bude?" neočekávám... ...konec konců možná už je kluci i nosej, ale my je zřejmě nikdy neuvidíme....to máme za to naše "šťourání" Jsi strasne vtipnej, ale trochu za hlupáčka Ja uz svoje Diplomatky dostal, týden pomazlil, vrátil na dekor strojku a zitra opet dostanu v plné parádě. Ukážu až budu chtít, nebo ti to snad vadí?!?!? Navíc moje foto zde nikdy nebylo nejžádanější Upraveno 1. července 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Jsi strasne vtipnej, ale trochu za hlupáčka Ja uz svoje Diplomatky dostal, týden pomazlil, vrátil na dekor strojku a zitra opet dostanu v plné parádě. Ukážu až budu chtít, nebo ti to snad vadí?!?!? Navíc moje foto zde nikdy nebylo nejžádanější Frantiku, nenech se odradit! Nekteri jsou opravdu zvedavi na vysledek (bez narazek). Takze at je tady zitra fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Jsi strasne vtipnej, ale trochu za hlupáčka Ja uz svoje Diplomatky dostal, týden pomazlil, vrátil na dekor strojku a zitra opet dostanu v plné parádě. Ukážu až budu chtít, nebo ti to snad vadí?!?!? Poslušně hlásím, že mi to nevadí...kdyby na mně záleželo, můžeš je dostávat a vracet a zase dostávat jak dlouho budeš chtít... a pokaždé třeba ukazovat nebo schovávat...jak ti bude libo... Jinak nevím, co na tohle odpovědět...asi nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 (upraveno) Poslušně hlásím, že mi to nevadí...kdyby na mně záleželo, můžeš je dostávat a vracet a zase dostávat jak dlouho budeš chtít... a pokaždé třeba ukazovat nebo schovávat...jak ti bude libo... Jinak nevím, co na tohle odpovědět...asi nic. Tak hlavne je to moje vec ne?!?!? Nemusis odpovidat vubec nic, jen prosím už nebuď trapný Jinak se taky samozrejme tesim az se s nima budu chlubit, to cekani bylo fakt dlouhý! Upraveno 1. července 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Tak hlavne je to moje vec ne?!?!? Nemusis odpovidat vubec nic, jen prosím už nebuď trapný Delas tyjatr jako nejakej blbecek v prvni tride co dostal novyho anglicaka a nechce ho ostatnim ukazat. To je trapny. Samozrejme hodinky ukaz az budes chtit, ale ty kecy okolo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Zpočátku jsem měl také o Dipomaty zájem. Proto jsem přirozeně zvědavý na to, jak se povedly. Získal jsem divný pocit, že je zřejmě nikdy neuvidím. Škoda, mrzí mě to. Tohle fórum bylo ještě dost dobré pro odchyt zákazníků. Ale už se nehodí k hrdé prezentaci výsledku? Jistě, co se dalo prodat, prodalo se. Proč se snažit udržet formu. Takže snad aby zakladatel tématu milostivě trhnul oponou a zamknul tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Delas tyjatr jako nejakej blbecek v prvni tride co dostal novyho anglicaka a nechce ho ostatnim ukazat. To je trapny. Samozrejme hodinky ukaz az budes chtit, ale ty kecy okolo..... ...a jak si rikal, co mi to pripomina...neco podobnyho uz jsem dlouho nezazil Dikes filo-boxere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 No nic, nemusíte si hned nadávat, ale je to fakt trochu divný - tak primky už jsou tejden na světě a tady po tom ani vidu ani slechu. To je sranda - tak Prim je tady za blba, že neumí dodat něco včas a pak, když to je, tak ticho po pěšině. Nebo druhá možnost - o jediný hotový exemplář se losovalo a ten šťastlivec je Frantík. :D Nebo třetí možnost: Nesmí se o tom mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 (upraveno) Delas tyjatr jako nejakej blbecek v prvni tride co dostal novyho anglicaka a nechce ho ostatnim ukazat. To je trapny. Samozrejme hodinky ukaz az budes chtit, ale ty kecy okolo..... Promin chlapce, ale ja ty kecy nezacal a rozhodne nedelam zadnej tyjátr, podivej se na ty stranky dozadu, kde jsou jen zvasty a kecy. Cokoli jsem rikal, bylo vzdy z hlediska toho, ze vim, jak se veci mají. Takze klídek A prosim, nekamenujte mě Upraveno 1. července 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Promin chlapce, ale ja ty kecy nezacal ... Citace z tvych poslednich prispevku: Jsi strasne vtipnej, ale trochu za hlupáčka Ukážu až budu chtít, nebo ti to snad vadí?!?!? Tak hlavne je to moje vec ne?!?!? Nemusis odpovidat vubec nic, jen prosím už nebuď trapný Promin chlapce, ale ja ty kecy nezacal... Ze by se Frantik dneska spatne vyspinkal? Je nejak podrazdenej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se