Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
já zase říkám rychle nabyl ještě rychleji pozbyl :thumbsup_anim:

.......v tomto případě to neplatí :lol2: :lol2: :lol2: ..... některé věci v životě jsou jako "Černý Petr" :) (už se jich nezbavíš)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
Ale do očí byste mi to neřekl co?

..... to je úsměvná otázka :) ...... nedostal bych za trest rotor z logem ? :)

.....hodinky Prim jsem dostal v 10ti letech k Vánocům a byť jsem netušil jak to monstrum funguje tak jsem z nich měl velkou radost, kterou si pamatuji dodnes ....... od té doby se mnohé změnilo a mnohé se změní ..... můj slabomyslný názor je, že by měl každý dělat to na co stačí .....

Odkaz ke komentáři

To je zajímavé, že největší starost o termíny, techniku a zdobení kalibru mají lidé, kteří se na projektu Diplomatů nepodílejí. Slušnost se už taky pomalu vytrácí :blink:

Odkaz ke komentáři

Jak už jsem několikrát napsal, tak se domnívám, že cena neodpovídá tomu komplexu který ji tvoří tj. kvalita, náročnost, image značky a pod. a myslím si, že firma by měla chvíli ubrat na způsobu který nasadila - nový model = automaticky mnohem vyšší cena, zvláště když se vlastně nový model nijak neodskočil od dosavadní produkce... ALE mám spíš pocit, že celá emotivní debata vznikla spíše ze snahy "pošťouchnout" a rejpnout si od členů kteří mají podobný názor jako já. A pak se to veze jako když se maminky na hřišti pohádají potom co je jedno děcko kritizováno cizí matinkou :)

Nebral bych to tak vážně :) Prostě si někteří rejpli a někteří na to hupsli jako štika na třpitku :D Když to čtu jako nezůčastněný tak vlastně mají pravdu oba tábory :D

Odkaz ke komentáři

Zdá se, že YPO, mnovace a hciq považují neúspěšné provozní zkoušky asi za počáteční fázi výroby, koblih69 za fázi projektové přípravy a všichni a navíc i ondraj za neférový marketingový trik - hmmm - jako pokaždé - jděte radši diskutovat o kvalitních hodinkách, vy víte s kým. Uděláte si radost a možná se na vás dostane i s králíčkem, rybičkou a vím já čím.

Skutečně nerozumín účelu věčných nářků nezákazníků primu. Že by temná strana síly ? Zlá vůle ? Závist ? Nespokojenost se sebou samým ? Komplexy ? Frustrace ? Zraněná ješitnost ? Konkurenční boj ? Obava o osud světa ? Chcete na sebe upozornit ? Milujete žlučovitou zábavu ? Možná kombinace více důvodů ? Jiné problémy ? Čím jsme vám tak šlápli na kuří oko, že nám nedáte pokoj ? Nebo vás vážně tak štve, že se těšíme na naše hodinky ? Jak vás to může bavit tak dlouho pořád dokola ? Chováte se tak i v běžném životě ? Odpovězte si na to alspoň pro sebe, prosím.

S tím čunko světem je to opravdu na omluvu, YPO, uvidíme, co jsi za chlapa. Zatím to jen chabě okecáváš, vzmuž se, přece!

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

No Cigi, já jsem chtěl s tebou komunikovat-diskutovat přes SZ, aby se zbytečně neostřili vášně veřejně a aby jsme si vzájemné postoje mohli v klidu vyjasnit, ale to jsi mi doposud radši nenapsal nic.

Přijde mi, že ty to prioritně vždycky potřebuješ trochu rozmíchat, někoho popíchnout, když už to vypadá, že oheň dohořívá.

Nevím, jestli jsi s Primem domluven, jestli ventiluješ jejich stanovisko, nebo je to třeba jen hra o reklamu, aby se zase více diskutovalo.

Taky bych řekl, že Primu škodíš víc než my, svými absurdními vysvětleními toho či onoho. My alespoň řekneme, když se nám něco nelíbí, ale i líbí. Prim má pak možnost pracovat se zpětnou vazbou a možná taky někdy něco vylepšit pro vás "ideální zákazníky".

Pochybuji, že by se mi od něj dostalo vysvětlení, že zdržení dodávky bylo proto, že např. stavby se také nepředávají včas, tak co bych chtěl.

Kam by to asi dotáhl, kdyby mu všichni bezhlavě pochlebovali jako to v poslední době děláš ty.

Také se mi moc líbí, kdy umíš přesně definovat, co je renovace, fake atd., ale klidně smázneš rozdíl mezi L.E s nějakým solitérem. (to jsem odskočil z jiného vlákna)

Ani se osobně nepovažuji za nezákazníka Primu, když jsem několikrát něco kupoval.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odkaz ke komentáři

Zdá se, že YPO, mnovace a hciq považují neúspěšné provozní zkoušky asi za počáteční fázi výroby, koblih69 za fázi projektové přípravy a všichni a navíc i ondraj za neférový marketingový trik - hmmm - jako pokaždé - jděte radši diskutovat o kvalitních hodinkách, vy víte s kým. Uděláte si radost a možná se na vás dostane i s králíčkem, rybičkou a vím já čím.

Skutečně nerozumín účelu věčných nářků nezákazníků primu. Že by temná strana síly ? Zlá vůle ? Závist ? Nespokojenost se sebou samým ? Komplexy ? Frustrace ? Zraněná ješitnost ? Konkurenční boj ? Obava o osud světa ? Chcete na sebe upozornit ? Milujete žlučovitou zábavu ? Možná kombinace více důvodů ? Jiné problémy ? Čím jsme vám tak šlápli na kuří oko, že nám nedáte pokoj ? Nebo vás vážně tak štve, že se těšíme na naše hodinky ? Jak vás to může bavit tak dlouho pořád dokola ? Chováte se tak i v běžném životě ? Odpovězte si na to alspoň pro sebe, prosím.

S tím čunko světem je to opravdu na omluvu, YPO, uvidíme, co jsi za chlapa. Zatím to jen chabě okecáváš, vzmuž se, přece!

Cigi, tak jsem dočetl tohle a pár dalších vláken v sekci PRIM a došel k přesvědčení, že přes veškerou svou lásku k primáckejm hodinkám jim prokazuješ neuvěřitelnou medvědí službu :) Můj názor je, že většinu z kritiků PRIMu jsi k těm nejlepším výkonům navnadil svým komickým a absurdním optimismem, podivnou rozjuchanou pseudoloajalitou, která hraničící až s fanatizmem. Na všechny subjektivní výtky a objektivní problémy spojené s firmou PRIM, reaguješ jako ten chlapeček Radovan z večeníčku Radovanovy radovánky. Ten se taky, celej popálenej a oteklej od kopřiv kam ho hodila nějaká starší zlobidla, jen smál a liboval si jak "...dneska ty kopřivy ale skvěle pálí... " :)

Pokud někdo nedodrží termín, měl by okamžitě nabídnout alespoň symbolickou slevu přinejmenším jako projev dobré vůle. Ale je možné, že to PRIM nakonec udělá. Ovšem co nemůžu pochopit je, že společnost živící se výrobou zakázkových hodinek nezná dobře ani konstrukci svých vlastních strojků a experimentuje s nimi až v reálné výrobě. To by byl opravdu tak velký problém vyzkoušet už někdy dřív, jak se budou ženevský pruhy na závaží tomuto kalibru "zamlouvat"? Hodinky PRIM nesbírám a ani jim nerozumím. Bavím se o obchodu, dohodách a termínech.

edit: S tím škoděním PRIMu mě stačil předběhnout Ondraj, než jsem to stihnul dopsat :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

edit: S tím škoděním PRIMu mě stačil předběhnout Ondraj, než jsem to stihnul dopsat :)

Už to, že skoro ve stejný moment to ještě někoho napadlo ve mě vzbuzuje dojem, že asi na tom přeci jen něco bude.

Jenže Cigi to zase nějak vtipně obrátí.

Odkaz ke komentáři

Tak to je dobrý, včera dostal po papuli Prim a dneska cigi. Myslím ale, že cigiho bijete po hlavě neprávem. U něj je to asi jen laické a neovladatelné živočišné nadšení při realizaci těchto projektů. Pokud by zde byla i jiná alternativa, bude se chovat stejně. Naopak ta včerejší Primova soda byla dle mého nazoru naprosto oprávněná.

Odkaz ke komentáři

Tak to je dobrý, včera dostal po papuli Prim a dneska cigi. Myslím ale, že cigiho bijete po hlavě neprávem. U něj je to asi jen laické a neovladatelné živočišné nadšení při realizaci těchto projektů. Pokud by zde byla i jiná alternativa, bude se chovat stejně. Naopak ta včerejší Primova soda byla dle mého nazoru naprosto oprávněná.

Můj názor na cigiho pramení z pročtení poměrně velkého množství vláken a následného pocitu z jeho příspěvků. Obecně. V tomhle vlákně se projevuje stejně, a tak to píšu sem. Cigi je nadšenec a na mě je toho nadšení prostě jen tak nějak moc. PRIMu nebo Primovi patřil zase ten druhý odstavec.

Odkaz ke komentáři

Hele, je tohle vlákno o nové edici diplomat, nebo slouží k tomu, abyste si se mnou vyřizovali účty ? Odpovězte na otázku (vemte to jako dotazník) , nebo se ztraťte do diskuze o kvalitných (naozaj) hodinkách, prosím. Protože se vzácně shodnete, můžete se tam navzájem v poho podporovat a posmívat a já nevím co. Nezaložil na to YPO dokonce extra vlákno?? To už je vám těsný ?? Nebo neni moc atraktivní? Tak ho honem oživte!

A jsme u toho, kalifix už zase vyžaduje slevu , panečku, já už zapomněl, kam to vlastně všechno míří ! Je asi bohatej, že chce jenom symbolickou :). Nechte to na primovi a nás, až se budeme chtít poučit v obchodních vztazích, zeptáme se.

Já se tu chci teď především poradit s rmx o tom odpružení rotoru, co navrhuje - vím, že vás to nezajímá, protože to už máte v malíčku a nebo u *****, ale mě to zajímá, tak mě nechte poučit se.

EDIT: Jeremy. Smazal jsem vulgaritu, která tu neměla co dělat. Už to, cigi, nedělej.

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

No ja to sleduju jen tak z povzdali (aniz bych mel potrebu se k tomu jakkoliv vyjadrovat), ale zajima me jaky je tedy konecny termin, resp. kdy uvidim nejake fotky ???

Fotky určitě budou, dočkáš se zajisté v řádu několika dnů až týdnů.

Pozitivní je to, že namísto ženevského brusu na rotoru bude s největší pravděpodobností jiné zdobení na jiné části strojku. Tak jsem na to už zvědavý. :) Doufám, že jsem neprozradil něco, co jsem neměl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...