Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějaký čas jsem je vlastnil, i když fortisky jsem nikdy moc nemusel. Ale ta zubatice z nich dělá úplně jiné, parádní hodinky.

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to tak. Tie zubadlá majú nejaké divné čaro. Na mňa to funguje. Dokonca aj v práci to funguje a ľudia ich registrujú. A to je čo povedať. Aquisy za tri roky dostali presne jednu pochvalu... Navyše u nás fičia všelijaké Michael Kars, DG, čokolvek s priemerom 70+ mm, takže neviem, či tie pochvaly nemám brať v zlom :D

Inak aby som nezabudol. Ďakujem za všetky pozitívne komentáre. Budem sa snažiť ešte chvíľu tvoriť a pridávať hodnotný obsah do tohoto vlákna, aj napriek tomu, že hodinky nepatria zrovna k unikátom fóra. Mám ich rád a fotenie nás zbližuje.

Fotím momentálne v podstate low-endom od Olympusu - OMD E-M10, na ktorom striedam podľa nálady zopár skiel.

Odesláno

Tak ono ty zuby z nich neurvalý hodinky dělají. Oproti nim jsou ale nezubatice úplná nuda.

Vždycky mě tahle zubatice přišla taková neurvalá, ale tvé fotky mě nahlodávaj ( mám podruhé B 42 s klasickou lunetou ). Sakra, snad zas nebudu shánět další.

Moc pěkná fota, ta oranž jim fakt sluší, musím si jí taky sehnat ( zase ).

Odesláno

hodinky su pekne - ale neviem si predstavit, kam by som ich nosil. ale ta lumi je bohovska.

Odesláno

Myslim ze ve snaze se odlisit sli moc daleko a ta luneta je az komicka. Nemluve o tom, ze to musi byt silene nachylne k nahodnemu posunuti. Za me jednoznacne puvodni verze. Ale jak rikas, asi jde o to, ze si jich ted ostatni vic vsimaji.

Odesláno

A neni ta luneta prave vymyslena s ohledem na to, aby se lepe uchopila a otacela treba pod vodou, pripadne kdyz mate neoprenove rukavice? S klasickou lunetou se ve vode hodne blbe otaci. A to nemluvim u pocitani piv po patem kousku... tam by se mi zubatka docela hodila :D

Vystrednost, s touhle lunetou, bych spise videl u B47. 

Odesláno

Díky chlapi za pochvaly, gratulácie a komenty. Neskôr by som ešte chcel urobiť nočné porovnanie lumi s Orismi, aby bolo jasné ako na tom sme. Lumi nie je nijak extrémne svietivá. Fotky môžu trochu klamať v tomto smere. Je ju vidieť, to áno, ale skôr tak civilne :)

Zuby nemusia pasovať každému do vkusu. Je to "exotika". Ale na gumu sa z môjho pohľadu hodia viac ako klasika. Na ťahu je situácia opačná. Ťah je formálnejší (a pre mňa v tomto prípade nudnejší). Toto moje kombo je jednoducho čistá zábava, leto, šport. Pochybujem, že sa niekedy u mňa stretnú s košelou...

Tak ako vraví kolega Libor, oficiálna verzia zdôrazňuje lepší úchop lunety pod vodou a v rukaviciach.

Odesláno

Prave ze pod vodou jde o to, aby se luneta za zadnou cenu nehnula. Proto by mela byt nejen jednosmerna, a nejlepe odolna proti nahodnemu posunuti.

Samo vyrobce resi a resil vzdy a ruzne to, aby se dala nastavit v rukavici a zaroven nebyl problem s nechtenym posunem, coz je dost kontrast. Extremni reseni jsou treba Ploprof.

Tohle ozubeni je fakt uz too much, pokud to mysli jako toolwatch.

Odesláno

Zdieľam tento názor. Zubiská vnímam ako iba vizuálne, ako fakt vydarenú "vychytávku". Jednoducho ma to od začiatku zaujalo. Dáva to hodinkám originálny výzor. Už som to spomínal, za mňa dávam palce hore. Náhodne som lunetou nepohol už hádam aj týždeň :) , ale potápať a merať dĺžku ponoru iba touto lunetou by som si netrúfol.

Odesláno

Rýchle porovnanie lumi Oris/Fortis. Svietia veľmi podobne, Aquis drží lumi v prvých minútach lepšie, no po 15 minútach nevidieť rozdiel.

post-9515-0-69452900-1468514896_thumb.jpg

post-9515-0-73844900-1468514901_thumb.jpg

post-9515-0-99497300-1468514907_thumb.jpg

post-9515-0-46552800-1468514914_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Hezké fotky..líbí se mi, jak sekundovka hezky vykresluje rychlost závěrky :-)

Edit:Omlouvám se za duplicitní příspěvek, nějak sem se ukliknul..

Upraveno uživatelem Jenkiz
Odesláno

Krásný hodinky - krásný fotky. Blahopřeju! Tyhle zubatý Fortisy jsou perfektně brutální a nádherně vypadají. Sám je mám na černým kaučuku už asi 4 roky. Nešetřím je, ale ta zubatice všechny rány pochytá. Je to na ní vidět, ale to patří k věci.

post-38879-0-57698800-1470164127_thumb.jpg

post-38879-0-04750000-1470164149_thumb.jpg

post-38879-0-25093700-1470164217_thumb.jpg

post-38879-0-00054700-1470164236_thumb.jpg

post-38879-0-75007100-1470164393_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...