Jupiter7 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Na wus mají real fotky, nejsou zdaleka tak leskle žluté. Podle mně hodinky celkem ok, hlavně zelená varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Koukal jsem na WUS a pořád se mi to nelíbí. Přitom jiný bronzovky klidně můžu, tady mi to ale neladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Vypadaj dobře- za ty prachy. Netak dobře jako mý Armidy ale zas maj lepší strojek. Naopak nechápu Tudory s tím jejich kosočtverečko/ kolečko/ trojúhelníčkovým lookem za takovej ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 a čo hovoríte na tie zelené ?https://www.steinhartwatches.de/de/taucheruhren/ocean-1-bronze-546.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 světle hnědá luneta a kožený řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Za mě asi nejhezčí varianta a ta kožka je příjemná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Jo , sou fakt pěkný, také jsem po nich pokukoval, ale nebyli zrovna na skladě, mě v dostupné vzdálenosti, a proto jsem je nevzal.Mě se na nich líbí, že jsou za lidovku a tak, kdyby to neklaplo z bronzem, nebude to taková ztráta.Jen na tý gumě to není to pravé ořechové. Anebo se počítá s patinou. Pak možná.Na zkoušku bronzu raději štajny než tudory za desetkrát tolik. Pak si člověk musí asi zvyknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 a čo hovoríte na tie zelené ?https://www.steinhartwatches.de/de/taucheruhren/ocean-1-bronze-546.htmlo1bronze_1kx1k_c1_01_3.jpgUz je mam 14 dni objednane z Chronoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Tak potom sa pochvál aj s foto a samozrejme gratulujem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 To je jasny, ale dodaci lhuta 6-8 tydnu. Takze jeste minimalne 4 tydny budu netrpelive cekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Jsou povedené. Závit korunky je z oceli? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Odpovím si sám . Dneska byl kamarád v chronoshopu, zakoupil tam vintage GMT, ptal se na závit, ten je ocelový, to jestli je uvnitř korunky taky ocel, není jasný. Jsem slušňák, takže si sám sobě rovnou i děkuji za odpověď na svou otázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Nejsem si úplně jist, ale ta korunka má ten nákružek duralový. Alespoň já to tak u ocean vintage mám. Z podstaty logiky věci, když se to ochodí, je snažší měnit korunku a těsnění, než předělávat závit na pouzdru.To je taky důvod, proč třeba omega doporučuje při přetěsnění měnit korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Ty hnědý na posledním fotu vypadají dobře. Hmm, že by další aspirant do sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balik26 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 já už čekám na zelené. docela se těším jen hledám bronzový mesh tah a nikde nic nevidím. nemá někdo tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 To bude asi problém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balik26 Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Tak nakonec vyhral zulu strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 To bude nějakej fejkovej bronz, ne? Od bronzu by musela být zmaštěná ruka do zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 To bude nějakej fejkovej bronz, ne? Od bronzu by musela být zmaštěná ruka do zelenaasi jako černej mesh, něco podobnýho, bronz špiní, mimo to, neni i jedovatej? Zas to nejsou vidličky ani příbor, ale ruka by byla prašivá, to máš fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se