Jupiter7 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Na wus mají real fotky, nejsou zdaleka tak leskle žluté. Podle mně hodinky celkem ok, hlavně zelená varianta.
PEtrS Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Koukal jsem na WUS a pořád se mi to nelíbí. Přitom jiný bronzovky klidně můžu, tady mi to ale neladí.
Toom Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Vypadaj dobře- za ty prachy. Netak dobře jako mý Armidy ale zas maj lepší strojek. Naopak nechápu Tudory s tím jejich kosočtverečko/ kolečko/ trojúhelníčkovým lookem za takovej ranec.
AKUC Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 a čo hovoríte na tie zelené ?https://www.steinhartwatches.de/de/taucheruhren/ocean-1-bronze-546.html
El Nano Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Za mě asi nejhezčí varianta a ta kožka je příjemná.
Marhi Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Jo , sou fakt pěkný, také jsem po nich pokukoval, ale nebyli zrovna na skladě, mě v dostupné vzdálenosti, a proto jsem je nevzal.Mě se na nich líbí, že jsou za lidovku a tak, kdyby to neklaplo z bronzem, nebude to taková ztráta.Jen na tý gumě to není to pravé ořechové. Anebo se počítá s patinou. Pak možná.Na zkoušku bronzu raději štajny než tudory za desetkrát tolik. Pak si člověk musí asi zvyknout.
FraK Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 a čo hovoríte na tie zelené ?https://www.steinhartwatches.de/de/taucheruhren/ocean-1-bronze-546.htmlo1bronze_1kx1k_c1_01_3.jpgUz je mam 14 dni objednane z Chronoshopu.
AKUC Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Tak potom sa pochvál aj s foto a samozrejme gratulujem !
FraK Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 To je jasny, ale dodaci lhuta 6-8 tydnu. Takze jeste minimalne 4 tydny budu netrpelive cekat.
Georgeisin Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Jsou povedené. Závit korunky je z oceli? Díky
Georgeisin Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Odpovím si sám . Dneska byl kamarád v chronoshopu, zakoupil tam vintage GMT, ptal se na závit, ten je ocelový, to jestli je uvnitř korunky taky ocel, není jasný. Jsem slušňák, takže si sám sobě rovnou i děkuji za odpověď na svou otázku.
Marhi Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Nejsem si úplně jist, ale ta korunka má ten nákružek duralový. Alespoň já to tak u ocean vintage mám. Z podstaty logiky věci, když se to ochodí, je snažší měnit korunku a těsnění, než předělávat závit na pouzdru.To je taky důvod, proč třeba omega doporučuje při přetěsnění měnit korunku.
Jupiter7 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Ty hnědý na posledním fotu vypadají dobře. Hmm, že by další aspirant do sbírky.
balik26 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 já už čekám na zelené. docela se těším jen hledám bronzový mesh tah a nikde nic nevidím. nemá někdo tip?
Návštěvník Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 To bude nějakej fejkovej bronz, ne? Od bronzu by musela být zmaštěná ruka do zelena
Daemonultimate Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 To bude nějakej fejkovej bronz, ne? Od bronzu by musela být zmaštěná ruka do zelenaasi jako černej mesh, něco podobnýho, bronz špiní, mimo to, neni i jedovatej? Zas to nejsou vidličky ani příbor, ale ruka by byla prašivá, to máš fakt.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se