Adamus132 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 16 hodinami, iakovmarkov napsal: Zalezi ktere. Datumovy venec bych poridil na AliEx, nebo jsou bezne k dispozici u prodejcu seiko modu - Namokimods, Watch&Style, Yobokies. Origo Seiko dily najdes na Cousins UK, budou stat raketu v porovnani s AliExem. Ja OEM kupuji jenom cifernky, zbytek me moc neoslovuje. Jinak souhlasim s kolegou, hodinare tech veci maji v suplikach a krabickach hafo, usetris na postovnem Super díky za radu! Kouknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 (upraveno) Udělal jsem vám dokumentaci mýho posledního modu. Všechno začalo tak, že jsem cítil, že by si moje 5KX manty zasloužily černý datum, protože to originál bílé strašně řve. Jenže, kde vzít rychle datové věnce, že? No a zrovinka se v inzerci objevily jedny Pětky s černým datem. Tak jsem po nich hned skočil. Věnce jsem prohodil a ještě jsem u toho zmódil ty zbylý pětky ciferníkem z SRPD51 (původní originál z mých 5KX) Radost mám z obojího a nevím, které nosit dřív. Pár fotek: Pětky na transplantaci (vypůjčená fotka) Šroubečky a kolečka Výsledek Manty černým datem A jak pojmenovat toto? Upraveno 3. dubna 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 V 3. 4. 2023 v 13:26, Jerryl napsal: Pětky na transplantaci (vypůjčená fotka) Pekna prace! Ten cifernik, co te zbyva z petek, taky neni vubec spatny. Mohl by dobre vypadat v nejakem fluted pouzdru, a-la datejust Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 V 3. 4. 2023 v 13:26, Jerryl napsal: A jak pojmenovat toto? Já tam hned viděl Tudory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Teprve teď jsem si všiml, že úplně chybí minutový indexy, ale chapter ring ti asi nezbyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Nezbyl, Buď je součástí pouzdra nebo pokud je samostatný, tak je broušený bez indexů. Minutové indexy byly původně na ciferníku. Viz 1. fotka. Sklíčko vyndavat nebudu, abych to zjišťoval. Nosím je cca týden a jsem více než spokojen. Sice nehoním sekundy, jelikož to ani nejde, ale jsou to prostě hodinky “ na pohodu “ a ještě k tomu s odkazem na původní SKX007. Já je tam vidím a to mě těší. Nejdřív jsem chtěl pořídit ručičky ala SKX, ale nakonec se mi ty původní zalíbily, protože hodinkám dávaji osobitý vzhled a ne jen jako napodobenina SKX. Masivní jsou dostatečně, aby se hodily k indexům a v noci také svítí jako blázen. Jelikož jsem nosil i jednoručky, tak mě nějaká minuta sem nebo tam nerozhází Zbylý ciferník jsem uschoval a uvidím, jestli ho nějak uplatním, protože mi vždy jeden ciferník přebývá. Asi mám málo hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Tak explorery pro zakaznika jsou hotove. Musim zase pochvalit Namokimods - zpracovani pouzdra je moc pekne, povrchova uprava precizni. Ma to takove vintazni krivky a velkou lunetu akorat v moderni velikosti - 38mm. Cifernik je taky v pohode. Neni to nic extra specialniho, vsechno je akorat jak ma byt - pozice tistenych a lepenych indexu sedeji, modra lumi je silna a je stejne barvy jako rucicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Co taková sranda koštuje? Mají i ciferník bez loga? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 V 21. 4. 2023 v 15:41, Jiří Sedlák napsal: Co taková sranda koštuje? Mají i ciferník bez loga? Mysils celkem, nebo jen cifernik? Bez loga nemaji. Vetsina jejich ciferniku jsou s prominutim ruzne "homage" varianty. Jsem rad ze tam nedavaji logo Seiko, ale svoje - minimalisticke a decentni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 A to by mě taky zajímalo kolik to sakumprdum stálo, jestli to neni tajný Líbí se mi a hlavně tím že tam nikde neni falešná identifikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Jo, myslel jsem celý, ciferníky mají kromě jednoho OEM Seiko všechny se svým logem, našel jsem to na jejich stránkách celej kit kolem 7k asi plus nějaký dopravní náklady, clo atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Neni to tajny Soucastky stali cca 250 eur - pouzdro, kryt, reminek, strojek, cifernik, rucicky. V 24. 4. 2023 v 9:49, Panchart napsal: Líbí se mi a hlavně tím že tam nikde neni falešná identifikace. Me taky! Na to jsem hrozne citlivy. Pokud tam je Seiko logo tak to musi byt origo dil. Jinak za me je to stejny shit jako fake rolexy ci omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Taky se pochlubím s mým pokusem 1. varianta s purpurovým cifrem a černými ručkami není to pravý ořechový. Cifr je krásný, na sluníčku dělá úžasný barvy a odlesky, ale chce nějaký jiný kontrastní ručičky. Zkusím si ještě zlatý bez lumi... 2. varianta - ala objevitel... Za se mi zatím líbí a nechal jsem tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Máte to fakt pěkný pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 V 25. 4. 2023 v 11:24, iakovmarkov napsal: Neni to tajny Soucastky stali cca 250 eur - pouzdro, kryt, reminek, strojek, cifernik, rucicky. Me taky! Na to jsem hrozne citlivy. Pokud tam je Seiko logo tak to musi byt origo dil. Jinak za me je to stejny shit jako fake rolexy ci omegy. Tak jasný, žádný neoriginální logo tam nemá co dělat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 No tenhle poslední ciferník úplně bez loga je dobrej. Volba ruček taky parádní. Bez toho PVD by to byly moc hezký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 @Lukáš3 pekna prace! Sterile ciferniky jsou super, ten vinovy sunburst se mi fakt libi. Jen mi chybi minutovy index, bez nej je to trosku nepouzitelny Nektere 36mm pouzdra maji misto pro chapter ring (treba Lucius Atelier), to by se hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 (upraveno) @iakovmarkov díky za tip, určitě mrknu. Teď jsem objednal ještě další nějaký kousky, tak uvidím nějak mě to chytlo. Je to fajn je to jiný prostě... Jinak bez indexů mi to ani vůbec nevadí, o víkendu jsem to přehodil na ten purpurový, ale se zlatýma ručkama a dobrý zatím... Ta barva je pokaždý úplně jiná Upraveno 2. května 2023 uživatelem Lukáš3 Oprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 před 41 minutami, Lukáš3 napsal: @iakovmarkov díky za tip, určitě mrknu. Teď jsem objednal ještě další nějaký kousky, tak uvidím nějak mě to chytlo. Je to fajn je to jiný prostě... Jinak bez indexů mi to ani vůbec nevadí, o víkendu jsem to přehodil na ten purpurový, ale se zlatýma ručkama a dobrý zatím... Ta barva je pokaždý úplně jiná Tohle se mi líbí, to je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 @Lacifer díky hlavně ty barvy toho cifru prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se