Vozman Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 8 hodinami, Moty napsal: Teď jsem se díval a i registroval a fakt jen USA a Kanada, při výběru země to jinou nenabídne Napiš jim mail, že jsi z Evropy, nebude s tím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 cerven87 : Díky za info. Koukám ale že bych stejně asi vzal na těch DLw tento https://www.dlwwatches.com/collections/crystals/products/sapphire-double-dome-snzg15 mám rád double dome a chtěl bych blue antireflex. Já mám tu leštěnější verzi s tahem.. černý nato jsem koupil později a teď je nosím jen na něm jinak taky chci měnit protože ten hardlex je po těch letech v háji....i tělo je doryty..njn moc jsem se s nima nemazlil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Spongebob: vypouklý bude taky hezký, mám to na Hamiltonech khaki Field a je to super. Akorát jestli můžu doporučit, vzal bych jen vnitřní AR, protože na vnější straně má tendenci se sloupávat a pak je to takový nehezký. Já si u těch Seik měnil sklíčko sám, tak jsem si říkal, že plochý bude na výměnu jednodušší, nejsem moc vybavený. A nějaký vrypy na těle nevadí, jsou to tooly Dřív jsem si snad tím lámal hlavu a dneska když se na ty hodinky podívám, tak vím, kde všude jsem je měl na ruce a tak. Ten příběh, jak se říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Před hodinou, Vozman napsal: Napiš jim mail, že jsi z Evropy, nebude s tím problém. Tak uplně běžný postup to není, ale aspoň to není no go, ted jestě jaká bude cena za dopravu Unfortunately due to some Dishonest Buyers filing claims of non receipt. We will only ship internationally if payment is made via PayPal as Friends and Family - NOT GOODS AND SERVICES. If you are still interested let us know and we can send you the total including shipping cost. Thank you for your understanding. Kindest Regards, L.C.B.I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Mail od nich z března letošního roku....dobrava mě stála 14 babek, vše placeno přes PayPal L.C.B.I Hello, Thank you for your order, Unfortunately we do not ship outside of the USA and Canada. We can ship to you USPS First Class International Package with Tracking at no additional cost, however we cannot be held liable for lost, damaged or stolen parcel. If you agree to these terms we will ship to you. Otherwise we cannot. Please advise. Kindest Regards, L.C.B.I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 V 29. 10. 2020 v 10:11, Snekofon napsal: Rád bych si postavil vlastní hodinky na bázi SKX007, případě želvího pouzdra - tady ještě nejsem rozhodnutý... každopádně když si procházím některé fotky s MOD keramickou lunetou (kterou mít musím), mám pocit jako by vložka nepasovala ... přímo na PROMO fotkách mají mezeru jako noha ... máte někdo zkušenost? Pasují obecně vložky dobře - jedná se o optický klam, nebo je vyzkoušená osvědčená kombinace luneta + vložka, které sedí bez mezery, ze které bych musel vytahovat bordel a která by mě neskutečně sr.la? Předem díky!! ahoj, nechával jsem si před pár týdny modovat svojě želvy, úplně stejný mod jako v příloze, výměna za coin bezel a keramická vložka do lunety + safírový vypouklý sklíčko.. na živo to vypadá super, byl jsem překvapenej, dost je to oživilo... žádnou mezeru jsem nepostřehl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 neví někdo kde by se dalo sehnat čirý dýnko na Samuraie viz video? vypadá že se jedná o orig. Seiko díl dle popisku na skle... asi je to z nějakého modelu kompatibilní. Dokonce ukazuje pokud tomu dobře rozumím že jsou dokonce dvě varianty a jedna je ještě užší/nižší. Pročetl jsem všechny komentáře a nikde to neuvádí a snad jen jeden chlapík se na to ptá...přitom to všichni strašně chválí ale nikdo se nezeptá?? divné... No líbilo by se mi to asi... kdyby někdo věděl, sem s tím. Klasický googlení jsem zkoušel. Asi je to spíš otázka na místní hodinářské mistry co maj modely Seiko zmáklý a třeba tuší z jakého modelu se dá čiré dýnko použít na Samuraje. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Samurai má stejné rozměry dýnka jako SKX / SRP želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 20 hodinami, Vozman napsal: Samurai má stejné rozměry dýnka jako SKX / SRP želvy Ok díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 tak menší posun... transparentní dýnka na SKX se pořídit dají... bohužel zatím jsem našel pouze použité z Ebay viz: https://www.ebay.com/itm/1-Pc-Used-ORIGINAL-SEIKO-GLASS-BACK-CASE-Will-Fit-SKX007-SKX031/124605732871?_trkparms=aid%3D1110006%26algo%3DHOMESPLICE.SIM%26ao%3D1%26asc%3D20201210111314%26meid%3D1cbb91f97fc0466a9212dad9469c0c58%26pid%3D101195%26rk%3D5%26rkt%3D12%26mehot%3Dco%26sd%3D193888688299%26itm%3D124605732871%26pmt%3D1%26noa%3D0%26pg%3D2047675%26algv%3DSimplAMLv9PairwiseUnbiasedWeb%26brand%3DSeiko&_trksid=p2047675.c101195.m1851 https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=Seiko+transparent+stainless+steel+case+back&_sacat=0&rt=nc&LH_BIN=1 neví někdo koho oslovit se sehnánim tohoto dýnka ale nového ze Seika? Helveti.. Pražské Hodinářství.... Onyx? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Ahoj, pozri sem...tam nájdeš toho hafo. https://www.dlwwatches.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Čau , DLW samozřejmě znám...dýnka ale nemaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 V tom případě Namoki, Seikomods nebo Yobokies, nabízejí to dokonce i s AR úpravami nebo v různých výškách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Určitě bych nechtěl aby bylo vyšší než orig plný..spíš kdyby to bylo naopak tak by to byla dvojitá výhra vzhled a funkčnost/pohodlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Tak tady maji: https://www.seikomods.com/shop/ct239-skx-sapphire-display-case-back/ Vypadá to hodně vysoký..ikdyž udávají že je vyšší jen o 0,6mm což je asi nic. Jen nevím kterou zvolit variantu jestli pro NH35/36 a nebo tu druhou.. Nevíte pls? Každopádně stále aktuální je i poptávka po tom orig Seiko! Protože je asi nižší..průhled je širší a navíc seiko logo. Prostě orig look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 (upraveno) Pokud to máš na ty samuraje, tak potřebuješ verzi pro 4R35 (NH35/36) strojek se šedým kroužkem. Pokud chceš dýnko co nejnižší tak doporučuju to z Yobokies, je to ta první fotka na SKX. To dýnko bylo fakt nízké a průhled byl dost velký, přesně jako to má origo. https://theyobokies.com/?mod=product&sec=item&task=detail&id=208 Upraveno 14. března 2021 uživatelem Vozman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Diky moc, ten Yobokies je fakt přesně ono...asi ho vemu tam. Jen teda neuvádí žadný bližší informace...materiál skla..jestli to bylo testovany na těsnost, výšku... Asi to přežiju no Dal bych to pak stejně hodináři kterej by udělal tlakovku... Jinak prosimtě už jsi tam někdy nakupoval? Mám to v košíku ale chce to registraci...na to bych mrkl asi až zítra v klidu. Platba je kartou online? Jak dlouho to pak trva? Pošta? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Pokud se nechceš registrovat, pošli tam mail s objednávkou, Harold ti obratem pošle mailem platbu přes PayPal. Pošta trvá cca 2 týdny, alespoň tedy v zimě, kdy jsem tam naposledy nakupoval. Kvalita dýnka byla v pohodě, perfektní zpracování a tlakovka pak nebyla problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Dík moc za info. PayPal bohužel nemám...doufal jsem v platbu kartou SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Chtěl bych tu Vozmanovi moc poděkovat za pomoc s výběrem až po pomoc s platbou přes PayPal..který nemám. Poslední dobou se tu setkávám v X vláknech s lidmi kteří jsou opravdu velmi vtřícní a důvěřiví, což na dnešní dobu rozhodně není standard a vážím si toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se