Kupa54 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Jseš opravdu šikovnej Ten pásek, co mám od tebe na Alpinisty je nejen krásnej, ale příjemnej a pohodlnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 diky, to me tesi, posli pls foto, jsem zvedav, jak to spolu kombinatoruje ;-) V 23. 10. 2018 v 20:16, Kupa54 napsal: Jseš opravdu šikovnej Ten pásek, co mám od tebe na Alpinisty je nejen krásnej, ale příjemnej a pohodlnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Jsou to takové fotky při lampičce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 A ještě jedna stínohra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak zkusím ještě celek.I přes mizerné fotky je vidět, že to k sobě sedí.Aspoň měm se to líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) diky, jsem vlastne vubec nevedel, na jakeze to chces nasadit ;-) V 23. 10. 2018 v 21:10, Kupa54 napsal: #68, 24/24mm, se mi zastesklo po lebkach, tak jsem dnes vyrobil neco pro fanousky 24mm a poradych hodinek :-) Upraveno 25. října 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) #69, 24/24mm, 130/75mm, 4mm, freehand, freemind, freestrap :-) Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Ja bejt Jack Sparrow, tak tě jmenuji vrchním kožařem. Pěkně to děláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 K určitejm hodinkám a stylu bomba.Každopádně na první pohled rozpoznatelnej rukopis tvůrce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 diky panove, to vypalovani me zacalo bavit :-) asi to bude tim, ze jsem poridil konecne lepsi pajku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) #70, 22/18mm, 110/75mm, 4mmna prani zakaznika, ackoliv se mnou je to tezky, jeho predstava byla nejspis jina, ale ja kdyz zacnu remen delat, tak neco vznika a ja se necham unest a udelam uplne neco jineho, nez jsem puvodne zamyslel :-)tak alespon rozmery sedi :-D Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) #71, 24/24mm, 120/75mm, 4mm Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 V ramci oslavy 11111 tyho zobrazeni tohoto vlakna, daruji tomu, kdo zde prvni projevi zajem, posledni vyrobeny reminek.Pripadna posta jde taky za mnou ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Kolik je šíře? Já bych si ho vzal na Panerai, jestli to je 24 a měl by za to u mě oběd. Případně ti přijdu pomoct domů s tou elektrikou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 24 mm roztec mam...hodil by se mi ke stylu myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Byl jsem dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Danovi bude sluset lip...a nez jsem to premeril-stejne jsem byl druhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Tak si ho vezmeme na půl, každý jednu část edit: no mě právě asi slušet nebude, tak ho chvilku ponosím (= 2x na ruce) a pak ti ho předám Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 doufal jsem v nejakeho prazaka, abych to nemusel balit, no ale co uz :-D vitezem slosovacky se tedy stava Dan, ostatnimi dekuji za ucast :-) a klidne si z nej udelejte putovni :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se