Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Počkat tvrdit že Elton nemá dostatek lidí je dost okázalé. To mohou tvrdit radnice že nemají dostatek lidí na zametání ulic.

Svého času kolik lidí montovalo v Eltonu hodinky. Věřil bych že každý desátý člověk z Města ve věku 45-70 let by mohl primky složit.

• Odpovědi 366
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já bych to utnul taky. V tom se shodneme. Raději než to dělat špatně, tak vůbec. 

Mimochodem, zatím mi do dlaní plive Elton, jak jistě moc dobře víš. 

Já netvrdím že jsou svatí, už toho nechme, je to pořád dokola.

Odesláno

proboha, ať to utnou, než tahle nekvalita, tak raději nic, poškozují tím vlastní renomé

Jen na závěr, dost se mluví o tom že Elton renovace úplně utne, protože to do jisté míry brzdí výrobu nových hodinek. Mají problémy s nedostatkem hodinářů, kteří jsou zaměstnání nevýnosným programem renovací, i přesto to pro čekého fandu dělají, a než aby se jim dostalo díků tak jim tady ještě naplyvete do dlaní. Já bych to taky utnul, aspoň by byl klid.

Návštěvník Strocek
Odesláno

No já nevím zda dělat rukama znamená nemít výplatu. Máš mladej dělá provozního elektrikáře ve fabrice a podepsal 49 000 čistýho.

Bohužel jako svobodnému to nestačí a hledá práci jinde.

Jo jasně, klidně mi oskenuj pracovní smlouvu rád se podívám. Takový prachy nemá ani muj kámoš špičkovej inža kterej už nějakej ten pátek dělá vývojáře motorů... 

Jinak obecně:

Ty řeči o řemeslu, tak těm se směju a nějaká hrdost k fabrice (značce) kde dělal muj táta a děda, ale kluci no tak, proč bych tam měl dělat, když mi daj jinde víc. A že nejsou řemeslníci? Oni by byli, ale musí je někdo zaplatit, až budou dobře placený, tak jich bude habaděj. A věřte, že kdybych jako elektrikář dostal pádlo čistýho, tak sežeru svuj vysokoškolskej diplom a du na rekvalifikaci elektrikáře a myslim, že bych se moc nedivil, kdybych tam na tý rekvalifikaci potkal i nějakýho doktora...

Odesláno

No já nevím zda dělat rukama znamená nemít výplatu. Máš mladej dělá provozního elektrikáře ve fabrice a podepsal 49 000 čistýho.

Třebá já jsem vždy podepisoval pouze hrubou mzdu. Ale třeba to dnes funguje jinak.

Odesláno

LoL :)

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

NAJDE NĚKDO PODSTATNÝ ROZDÍL

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak na pokračování toho už moc nebude. Toto se táhlo skoro 3 roky. Momentálně stačí doleštit, navrtat krček a složit. A po pravdě ten

matovaný obvod není marný.

Odesláno (upraveno)

Tak to asi vznikla nejasnost díky fotkám. Na posledních dvou fotkách je evidentní polotovar.

A ještě se zeptám, na fotkách složených hodinek má nové pouzdro oproti originálu větší výšku. V originále začíná luneta těsně u nožiček, u nového asi 1 mm nad nimi. To samé i u spodního víčka. Proč ty rozdíly?

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Aha, ale nevidím závit pro víčko, drážku pro těsnění, ani osazení pro lunetu, dírky pro stěžejky. A oproti originálu je pouzdro mnohem vyšší, proč?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...