tenge Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 OP jsem měl a ty nejsou ono..příliš konzervativní a spíše oblekove
CEGY Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Nějak mi uniká pointa toho vlákna..Ptáš se tady na hodinky, které si vesměs už měl a prodal. Vcelku se divím, že tady maj lidi chuť ti ještě něco radit. Dle mého je to úplná ztráta času.
tenge Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 To jsem čekal že se ozveš. Nemůžu se zeptat na názor?
Radimk Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Jen poprosím o drobné info: v jaké cenovce se po tebou avizovaných odpočtech pohybuješ u Tudoru, smím-li se zeptat? Jinak, abych se zastal Cegyho- napřed tě fláknout klackem po hlavě, třeba by sis uvědomil, co jsi udělal prodejem za hloupost a potom ti všechno zdražit, opět aby jsi litoval...Ale v?žně: Tudor je mi bližší, nebo sympatičtější..Rolex.. taktéž zralý výběr, ale prostě moc fádní výběr. Modely super, vše ok, ale fajnšmekr tvého ražení má na víc
CEGY Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Mě to prostě příjde házení perel... No a abys nemyslel, že ti nic neporadím, tak budu pouštět subc a gmtc, což by dle mého skromného názoru bylo nejlepší. Jo, a udělal bych ti přátelskou cenu, abys za týden při prodeji moc neulítl
tenge Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 (upraveno) Zeptat se muzes, budu to vědět příští týden..jinak jo proč ne..někdy si člověk nemůže vybrat a zároveň ho baví ta častá výměna. Tudor je mi bližší..no a co je od Rolex u méně fádní výběr? Upraveno 30. července 2016 uživatelem tenge
Radimk Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Nene u Rolexu ne pořád dokola. Proč ne třeba FF od Blancpainu?Nevlož?m foto, jsem na telefonu)
Liqid Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Co třeba Seamaster 300, nebo PO GMT?
wizard-ov Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 LVc už mám (na mne) celkem dlouho a jako jo... ale je fakt, že mám občas záchvaty, že bych je pustil a koupil nějaké Sinny nebo Tudory (kteréžto jsou mi jako značka asi nejsympatičtější). Problém je, že bych ty LV zase za pár týdnů začal shánět znovu a málokdo pouští hodinky s pravidelnou ztrátou jako já Takže moje spirituální rada pro dnešní den je:SKX zkus ponosita dlabej na ty značkyneb jsou to všechno sračkya v nitro své zkus se ponořit
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 (upraveno) Nene u Rolexu ne pořád dokola. Proč ne třeba FF od Blancpainu?Nevlož?m foto, jsem na telefonu) Upraveno 30. července 2016 uživatelem Frostie
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 D?ky Frostierádo se stalo, akorát si nejsem jist, jestli nejsme s těmi Blancpainy krapítek přes budget... :-)
Radimk Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Uvid?me co na to Tenge. Třeba kdyby udělal "zlatou ránu" přešly by ho prodejní depréze
Monkey Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Nějak mi uniká pointa toho vlákna..Ptáš se tady na hodinky, které si vesměs už měl a prodal. Vcelku se divím, že tady maj lidi chuť ti ještě něco radit. Dle mého je to úplná ztráta času. Já to vidím tak, že my ''nemocní'' bychom si měli ''pomáhat''
tenge Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Myslíš zlata rána s likviditou s krásnou ztrátou 50%?..to by mě asi vylecilo..Jo FF jsou pěkný..gmt po ne..Budgetove se pohybuju kolem 110k...
Radimk Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Jj tak sem smýšlel. Ale 11o kilo je asi trochu málo. Co tak ještě chvíle s SKX, dotlačit do strožochu ještě pár drobných a potom trvalky? Třeba ty FF, nebo něco obdobného z HH ?Přišlo by mi to smysluplnější, než se vracet do starého rybníčku.
sashator Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Tak si vem nějaký pořádný Seika a máš klid, GS se tu občas objeví...že tě to baví pořád se motat ve švýcarech a ještě k tomu víceméně těch stejnejch
tenge Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Tak si vem nějaký pořádný Seika a máš klid, GS se tu občas objeví...že tě to baví pořád se motat ve švýcarech a ještě k tomu víceméně těch stejnejchJediná troje Seiko co se mi líbí jsou tyto: Ale ...
qwer Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Osobne by som išiel do Black Bay Black. Ten vintage feel, ktorý im dodáva tá žltá farba na ciferníku, je úplne úžasny. Sám mám doma BB Blue a maximálna spokojnosť, ale akonáhle sa naskytne príležitosť, chcem ich tiež vymeniť za black verziu. Inak nerozmýšlal si nad kúpou cez Uhrforum.de alebo ebay? Poslednú dobu je tam množstvo black bay black a väčšinou boli listované za 2400-2500 eur za nový kus. čo aj po odrátani DPH vychádza výhodnejšie ako kúpa v butiku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se