Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Restart je zapeklitá věc..už už se člověk rozhodne do toho říznout, vše prodat a chytnout se na seika skx009 a nechat to být. Bohužel tohle forum se nedá jen tak nechat.

Tudíž mám dotaz...zvažuju opět vody Tudoru anebo Rlxu... Mám cca 4 favority a omezený rozpočet. Potenciální cena nových pro mě bude bez DPH a možná s nějakou slevičkou, takže se lze pohybovat plus minus na zajímavých hodnotách.

Můj dotaz co byste vybrali a proč ...

• Tudor Pelagos blue
  • Tudor Black bay black
  • Tudor Black bay bronz
  • Rolex explorer I 39mm tady už bych asi musel přitlačit (nevadí mi ani starý, ani nový model)
  • Rlx 14060m - tady se budou blbě shánět a je otázka zda jít do bezpapíráků
  • Rlx 16610 - tady se budou taky blbě shánět a druhou věcí je za kolik
  • na keramiky nemám, ani na 116613 LB, bohužel ani na 216570w

Perrelety co aktuálně mám půjdou dříve nebo později, takže budoucí kus bude univerzální. Nicméně mám nějaké kožené nato, plátěné nato a tak..takže změna může být.

Takže co z toho? Vzít nové se slevou (Tudor se dá ukecat a plusem je ještě odpočet DPH v nějaké evropské zemi - nejspíš Belgie), (Rlx se asi ukecat nedá, ale minus DPH, tj. cca 17% dolů marných taky nebude)...

Obrázky: zdroj internet

Tudor-Black-Bay-Black-wrist-1.jpg?517ed0

Tudor-Heritage-Black-Bay-Bronze-79250BM-Tudor-Pelagos-25600TB-Blue-12.jpgRolex-Explorer-2016-214270-7.jpg

Návštěvník Mitak
Odesláno

Když čtu ten tvůj seznam hodinek, které jsi už měl, tak si říkám, že už by sis mohl umět vybrat sám :-))) No ale výsledek je stejně jednoznačný: Hoď si pětikorunou a kup si kterékoliv, protože je stejně po chvíli prodáš a nakonec koupíš všechny ze seznamu / nákupního listu :-)

Odesláno

Tenge kurnik to je zbytečné  :lol2:

Ale když už, tak bych šel do TBBB

Pro/proti:

+ relativně dobrá cena

+ strojek Ti opraví všude (teď si jako hrajeme, že je máš nastálo  :lol2:  )

+ naprosté univerzály, na rozdíl třeba od bronzovek anebo modrých Pelagosů

- není to Rolex a to Tě asi časem začne srát...

Odesláno

Ja jsem pro BBB nebo ty Pelagosy, ale v univerzalni cerne. BBB se mi libi kapku vic, ale Pelagosy mi lip sedely na ruce, asi i proto, ze diky titanu jsou lehci.

Na Rolex je vzdycky cas A bronzovky jsou spis jako dalsi hodinky, ne owg.

Odesláno (upraveno)

TBBB na tom novem "starem" tahu s nytkama + inhouse a rezerva chodu 70h (ideal pokud bys je odkladal na vikend). Tak nejak mi prijde z Tvych fotek ze mas radsi vyraznejsi hodinky a tyhle by mohly byt tak akorat, ani moc ani malo. A budou super na tahu i na Nato.

Ale kdybys (ciste nahodou:)) myslel ze by Ti mely vydrzet nejaky cas, tak bych zvazoval co nejjednodusi design bez lunety, tzn  Expy 1. Nejuniverzalnejsi, nejmene napadne, a diky jednoduchemu designu by melo trvat nejdele nez se Ti okoukaji :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Koupil bych starší plechový Rolex Submariner v pěkným stavu a máš dokonalý hodinky s vintage nádechem,nesmrtelným designem,skvělou nositelností a prodat je můžeš vždycky.Tudory jsou hezký,ale podle mě Rolex je Rolex.

Odesláno (upraveno)

Zatím jsem žádné nevyřadil, ale nejblíže k tomu mají bronzový..

Nemyslím si ze "dorůst" do rlx se nutné musí .. Do HH ano, ale u rlx ne. Par jsem jich mel a na zadek jsem si z nich nesednul.

Tudor je pro me příjemnější tim ze není tak proklamovaný jako luxus a nemusíš do nich dorůst . Ano dreamwatch je pro me 116610 LV ale tam je to primárně kvůli zelene barvě. Ze to střidám jak ponožky je fakt, ale me baví to vybíráni a pak to nějak ochladne.

Nejvic me to táhne k BBBlack, pelagos blue anebo zpět k explorerum.

Suby plechace jsou dobra varianta.. Ale taky blbe sehnatelná...kdyby někdo mel tak sem s nima..

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Krasne vybirani mas, uvazujes jen o modelech Tebou uvedenych?

Odesláno

To asi ne..já se nebráním nějaké jiné variantě, ale tyhle se mi líbí.

Tak ok ;) z Tveho vyberu BBB, nebo RLX 116610 LV. Dalsi varianty Expy 2 - 42 mm, Tudor Ranger.

Odesláno (upraveno)

Ranger ne, to mi přijde jak dětské hodinky. LV jsou cenově úplně mimo.

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Jasne rozumim a Expy 2 polarky? ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...