watch Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Bylo by zajimave vedet, kolik clenu chronomagu dostalo jako prvni hodinky v zivote Primky (pocatek dnesni epidemie??). Pochlubte se, s jakymi hodinkami zacinal vas hodinkovy zivot??
saboter Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Úplne prvé boli asi digitálky "čo hrali melódie" . Inač za oficiálne prvé pokladám Luch quartz.
typograf Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 První byly Primky, dětská velikost, modrý ciferník, mechanické natahovací bez datumu. Víc nevím, ani, kde je jim konec.
odklizec Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Samozrejme PRIM, detska velikost, zeleny cifernik..jeste je mam schovany Druha rada odspodu, prvni zprava.. http://xs.to/xs.php?h=xs62&d=06013&f=IMG_8700_50.jpg
Ondraj Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Tak ty zelený jsem měl taky jako první hodinky
JJ Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 No já jsem shodou okolností měl jako první hodinky černé Prim cal 50, téměř shodné s těmi, co mám teď od tchána (jen byly po mém vlastním otci :-) ).
pakr Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Moje první hodinky PRIM, které se momentálně proměňují v Ch.L.E.
VS Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Moje první hodinky PRIM, které se momentálně proměňují v Ch.L.E. http://www.varicad.cz/~pakr/kalibr66.jpg Tak tohle jsou přesně moje první Primky. Ještě jdou, akorát když potáhnu za korunku, vytáhnu ji i s hřídelkou. Tak nemůžu nastavit čas, ani je natáhnout.
falkkon Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Moje první primky byly z první výplaty( dřív nic) a byly to tenkrát novinka Prim sport.Bohužel je už nemám.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Tak tady jsou: Protože to byly Seika, pokračoval jsem v jiných modelech značky ještě hodně dlouho. Ostatně pořád se ještě nějaká Seika v kufříku najdou, nemluvě o zbytku rodiny. Většina z vás začínala s Primkami, já si k nim vytvořil vztah až před rokem, v podstatě když začínala CH. l. e.
Jerryl Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Já dostal 1. hodinky od babičky, když jsem šel do 1. třídy samozdřejmě značky Prim, . To bylo haló. Jo a byly to taky dětský s červeným ciferníkem. Musím se po nich podívat.
vlasta66 Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Mé první hodinky byly dětské PRIM s modrým ciferníčkem a i když je to dávno vím, že jsem se všem chlubil, jak jdou přesně. Poté je zdědil bratranec a bylo po nich.
tom.prat Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Moje první hodinky byly.. jak jinak než Prim.... Sport II. A když už tady o nich mluvím, chtěl bych se zeptat jestli nevíte jestli měly iluminizaci... tedy jestli ve tmě svítily... já je dostal od otce a to už měly něco zasebou... Dík za odpověď..
Návštěvník Jeremi Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Moje první hodinky byly značky Čajka, malá dámská velikost. A dostala jsem je k nástupu do školy. Někde je tu mám a až na poškrábané sklíčko jsou plně funkční.
watch Odesláno 7. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 to pierre To je uzasne, hodinky vcetne zarucaku, uctenky a krabicky. To mas ve vsem takovy poradek ??Ja moje prvni hodinky, samozrejme chlapecke Primky, take jeste mam. Ale cely den uz je hledam a porad nic. Ostatni milacky mam ale pekne pohromade.
pierre Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 to watch: Hodinky sú jedna z mála vecí, v ktorých mám poriadok. Bohužial :cool:
šarik Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 PRIM. Dostal jsem je na vánoce v šesté třídě a už zrovna dospělácký. Už je nemám, protože strýc mi je prochlastal. :/
Rattler Odesláno 8. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2006 heč já dostal jako svoje první hodinky zrovna dvoje primky po dědovi foto ještě dodám. Ty jedny by nutně potřebovali renovaci to bude něco pro PRIMA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se