Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bylo by zajimave vedet, kolik clenu chronomagu dostalo jako prvni hodinky v zivote Primky (pocatek dnesni epidemie??). Pochlubte se, s jakymi hodinkami zacinal vas hodinkovy zivot?? :)

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No já jsem shodou okolností měl jako první hodinky černé Prim cal 50, téměř shodné s těmi, co mám teď od tchána (jen byly po mém vlastním otci :-) ).

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak tady jsou:Moje1Seiko01a.jpg

Protože to byly Seika, pokračoval jsem v jiných modelech značky ještě hodně dlouho. Ostatně pořád se ještě nějaká Seika v kufříku najdou, nemluvě o zbytku rodiny.:) Většina z vás začínala s Primkami, já si k nim vytvořil vztah až před rokem, v podstatě když začínala CH. l. e.

Odesláno

Já dostal 1. hodinky od babičky, když jsem šel do 1. třídy samozdřejmě značky Prim, .

To bylo haló.

Jo a byly to taky dětský s červeným ciferníkem. Musím se po nich podívat.

Odesláno

Mé první hodinky byly dětské PRIM s modrým ciferníčkem a i když je to dávno vím, že jsem se všem chlubil, jak jdou přesně. Poté je zdědil bratranec a bylo po nich.

Odesláno

Moje první hodinky byly.. jak jinak než Prim.... Sport II. A když už tady o nich mluvím, chtěl bych se zeptat jestli nevíte jestli měly iluminizaci... tedy jestli ve tmě svítily... já je dostal od otce a to už měly něco zasebou...

Dík za odpověď.. ;)

Návštěvník Jeremi
Odesláno

Moje první hodinky byly značky Čajka, malá dámská velikost. A dostala jsem je k nástupu do školy. Někde je tu mám a až na poškrábané sklíčko jsou plně funkční.

Odesláno

to pierre To je uzasne, hodinky vcetne zarucaku, uctenky a krabicky. To mas ve vsem takovy poradek :rolleyes:??Ja moje prvni hodinky, samozrejme chlapecke Primky, take jeste mam. Ale cely den uz je hledam a porad nic. :( Ostatni milacky mam ale pekne pohromade. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...