Micey Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Panove, jsem nejakej uplne bezradnej. Mechaniky me nebavej, ty, ktery by me bavily, na ne nemam, a stejne bych proste chtel zkusit nejakej slusnej quartz. Treba me to zrestartuje, ted prozivam nejkou chronodepresi nebo co. Takze bych chtel - dobrej quartz, tj neco jako Eta Thermoline nebo GS quartz. A tedka orisek, nechci davat pres tricet litru. Nejak mam dojem, ze jsou plastovy shit strojky (ne) - pak 955 Ety v hodinkach zvucnejch znacek pro ty, ktery chtej mit na cifru "Longines, Tag.. (ne) a pak az drahy srandy typu Breitling ci ten olejovej Sinn (Breitling je drahej a stejnak me nelaka, Sinn totez). Moje predstava by byla neco jako Damasko s quartzem:) Pokud mozno univerzalni, pouzitelny na cokoli, sroubovaci korunka,velikost nereste.Takze asi zustavaj Japonci? Quartz tunaky jsou uz dost.. extremni. Nejaky stary GS moc maly a nalesteny. Zadny chrona, solary a podobne jako na Citizenech nechci. Neni neco jako MM v quartzu? Napada vas neco..? I kdyby to byl jen ten strojek po jakym se divat. Dik!
tommas4 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Obligátní baterkový bondovky? Už se nevyrábí, jetý okolo 30 jdou.https://www.omegawatches.com/watches/seamaster/300-m-quartz/22218000/
petr_cha Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Hele, me to neda... quartz tunaky... :-))) Ty nove v cerne (co ma Vrcan) jsou docela decentni...
Micey Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Bondovky ne, s tema bych si furt pripadal, jakoze jsem chtel mechaniku a nemel jsem na ni:) A jsou moc.. Omega. Na ty tunaky jeste kouknu, no.
People Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Na damasko quartzky sa staviam do fronty.
nickolas Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Nedavno jsem je "nabizel" jinde... http://www.creationwatches.com/products/seiko-prospex-299/seiko-prospex-solar-divers-200m-sbdj009-mens-watch-9030.html Edit: ale to asi neni ten quartz ktery chces Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem nickolas
petr_cha Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Musim zautocit, dokud jsi nalomeny :-)) Ninja tuna.. čitelnost, supr silikon, moznost vselijakejch nato, kuze, cerne datum, nuklearni lumi... A k tomu všemu Marinemaster napis na cifru :-) Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem petr_cha
ggrand Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Co furt máte s Tuňákama? WTF?! Dyť je tam obyč kvarc bez ničeho extra. Ani věčný kalendář, ani zvýšená frekvence, natož termokompenzace.
Micey Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Neni nad konstruktivni kritiku, dik:)
petr_cha Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Se mi proste libej... Tak je cpu :-)) Edit: Na co termokompenzace, mne tri vteriny za mesic tak nejak stacej... V cerne nejsou zadne drsonky, naopak jsou klidne... Na nove rucky jsem si zvykl a libi se mi, navíc novy index na trojce je fajn.. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem petr_cha
Chumpus Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Pán je náročný V tomhle limitu u GS seženeš leda starý a mrňavý. Jinak bys to musel o pár tisíc zvednout. S lepším strojkem máš akorát sbcm023, ale to jsou čistokrevný potápky, ne univerzály. Můžeš to ale rozseknout nějakými e-ink digy nebo se vykašlat na strojek a za pár "drobných" si koupit třeba SBPY137, které vypadají velmi dobře. Třeba tě to taky vyléčí A pokud jsi to, že nechceš chrona, myslel jen na Citizeny, a ne obecně, tak jsou docela zajímavé tyhle Bulova (96B251)
azeppelin Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Asi by se mi nechtělo platit za fičurky na quartz strojku. Běžný strojek jde bezproblémově, kdyby něco, tak vyměníš. INOX mě nepřestaly bavit a zjištění, že vypadají dobře i na kožce to jen umocnilo. Pak mi dává smysl quartz ve vintage omegách a nebo nějaké anadigi. Třeba B plutony, O skywalker apod. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem azeppelin
Frostie Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 A pokud jsi to, že nechceš chrona, myslel jen na Citizeny, a ne obecně, tak jsou docela zajímavé tyhle Bulova (96B251)což je, jak známo, už několik let také Citizen...
nickolas Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 No jo, "Moony" od Bulovy. Vždyť o těch se tady taky nedávno mluvilo. Ty bych asi uměl. Dobře Chumpus!
Chumpus Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 což je, jak známo, už několik let také Citizen... Citizen bude za chvíli vlastnit půlku švýcarských hodinářů, takže bude těžké se mu vyhnout
pebe Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Grand Seiko SBGF021 je malé? 38mm, safír, lumi, HE quartz a do 30 by se jeté měly dát sehnat...
Frostie Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Citizen bude za chvíli vlastnit půlku švýcarských hodinářů, takže bude těžké se mu vyhnout tomu bych i věřil. A druhou část si přikoupí China man.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se