DavidLC Odesláno pondělí v 10:45 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 10:45 před 24 minutami, Paw napsal: Tady vidím moc velkou konspiraci, to by pak nemohli přijímat žádný rezervace telefonicky, ale jen osobní návštěvou, kdy jim nadiktuješ číslo. Mám podobnou zkušenost s jednou pardubickou restaurací, tam mně to zvedaj tak na třetí zavolání. Prostě frmol na place. Právě že rezervace jsou na stránkách ve formuláři, ne telefonicky. A pak, proč tedy nevolají z5.... na to čas byl... Příště se zeptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno pondělí v 11:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:04 Před hodinou, warann napsal: Davide ono se nekdy dovolat tak nemusi bejt vyhra. Ja tuhle volal do UniCredit, drahnou chvili klikal samooblushou, pak se dozvedel, te vsichni operatori mluvi se zakazniky co se dovolali prede mnou a pak prisla tresinka v podobe oznameni cca zneni: “A abychom vas nepripravovali o vas drahocenny cas, tak nyni zavesime”. Klik, case closed. Nastesti slo jen o nejaky blbosti (proc meni karty 2 roky pred expriraci, pripadne proc ty novy vypadaji jak zakaznicka karticka do Tety a tak ), ale resit neco dulezitejsiho, asi bych byl dost nasr..ej. jj, už jsem někde taky provolal na konec.... Tak nejsou lidi, to je jasný, tak co s přeplněnou planetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno pondělí v 14:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:20 před 3 hodinami, DavidLC napsal: jj, už jsem někde taky provolal na konec.... Tak nejsou lidi, to je jasný, tak co s přeplněnou planetou Hele vono je to furt stejny, blbej automat nebo spojovatel. Za sociku kolovala mezi doktorama v Jihlave takova story o doktorovi Novakovovi. Ten bydlel s rodinou v sluzebnim byte v ramci arealu nemocnice. Jednoho byl vyslan lecit cernousky do Afriky, a tak sam odcestoval na druhy konec sveta. Jednou se mu zastesklo po rodine, tak se jal jim volat. Kdo pamatuje, vi, ze se nedalo zavolat naprimo ani z Chrudimi do Pardubic. Takze z ty Afriky to bylo pres mnoho spojovacich bodu, kde si jej predavali dal a dal az po znacny dobe dospel na vratnici nemocnice, ktera slouzila i jako spojovatelna do jednotlivych bytu. Takze pan doktor Novak laskave pozadal, zda by jej mily pan vratny, jinak taktez spojovatel prepojil do bytu doktora Novaka. Pan vratny bez otaleni volajicimu sdelil, ze doktor Novak je v Africe a zavesil. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno pondělí v 14:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:31 (upraveno) Díky Máro @warann, to je boží... S telefonem mám i kladný zážitek. Co by vrátný na Strahovské koleji (nultý ročník). Dovolala se holka, co sháněla svého kamaráda. On tam moc nebyl (nic se nepřepojovalo, nechávaly se vzkazy, jeden tel. na baráku ke "služebním" hovorům, jiný režim) a tak dlouho jsme si po večerech volali, až jsem razil někam do Ústí na rande na slepo . Upraveno pondělí v 14:32 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno pondělí v 15:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:22 A jak to dopadlo? Btw nulak na vratnici slusny . Ja myl nadobi, prvni pul roku na PF a pak na sportovce na Ujezde. Tam aspon slusne varili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno pondělí v 16:16 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:16 Dopadlo to dobře na přiměřený čas . Vrátnice byla za "dobré chování", před tím úklid a údržba (truhlárna a, naštěstí krátké,seznámení se zbíječkou ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno úterý v 08:02 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:02 Dnes dostane syn od Ježiška krásný dárek. Aku vrtačku. Dvě baterky 20 V, šroubování, vrtání, příklep. Sada bitů. Já dostanu v tomhle dárku svůj dárek, Když pochopí symboliku, že mamahotel pomalu zavírá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno úterý v 08:04 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:04 Kolik mu je Romane ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno úterý v 08:09 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:09 (upraveno) Končí univerzitu. Mladý muž v rozpuku svých sil. Bude mu pětadvacet . Ale ten minulý post byl myšlen spíš v žertu. Sám to vnímá, že ten čas přichází. Má naši stoprocentní podporu Upraveno úterý v 08:11 uživatelem Roman I. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno úterý v 08:15 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:15 To je fajn, dobrý dárek, určitě využije. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno úterý v 08:19 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:19 @Roman I. To jsi vymyslel a napsal moc hezky. Já si tedy na 24.6.2025, tedy ode dneška za půl roku, píši do diáře poznámku: nasrat Romana, zeptat se, jak se daří synkovi ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno úterý v 08:34 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:34 (upraveno) Dobře, dobře . Já píšu o vánočním zázraku, sle je to jako s Grinchem a Dickensovou Vánoční koledou tak pade na pade Upraveno úterý v 08:40 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno úterý v 09:48 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:48 Holky (dcery) mají společné auto, stále nadávají jak jim nedrží páté dveře, Jéžíšek je vyslyšel a každá dostane jednu novou vzpěru 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno úterý v 09:51 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:51 Tak synáček už obdržel přímočarou pilu, uhlovou brusku, vrtací kladivo, motorovou pilu, akuvrtačku, ruční vercajk i s boxem ... a plovoucí podlahu jsem mu kladl já 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno čtvrtek v 11:52 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:52 Zitra privitam u sebe doma vzacnou navstevu, na rozhvor dorazi admin meho webu a zdejsi dlouholety clen kfl. Kdybyste na nej mel nekdo nejakou otazku, byl bych Vam tuze vdecnej. Je jedno jakou. A nemusi to nutne souviset s drahou, dokonce to bude i lepsi, pac zeleznicnich mam az az. Je to vymluvenej ,vzdelanej a dost ostrilenej hrac, potreboval bych ho teda kapku rozhodit a nepatrne vyvest z konceptu. Budu moc rad, kdyz mi ji napisete do sz, aby se nestihnul nachystat. Verim, ze jste s nim mnozi meli dost do cineni, tak mi fest pomuze vedet neco s cim trebas nepocita. Diky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno čtvrtek v 11:55 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se