Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

1 motorová brzda: uzavřením trubky výfukových plynů vzniká přetlak a brzdí tak motorem

2 roleta před chladičem: šroubováním se upravuje plocha zakrytí chladiče a reguluje se teplota motoru, potažmo topení

3 bazmek na éterovou bombičku: při velkých mrazech se tak dalo za použití speciální bombičky s éterem nastartovat motor, nicméně se to nedělalo bo bombičky nebyli a když se použily tak odmaštovali vložku válce a opotřebovával se motor. používali se také u PV3S, kde se úspěšně startovalo za použití zapálených novin (rozměrově velkorysé rudé právo) strčených do ssání motoru. Před tím se zapálil tentýž deník politý olejem či naftou pod motorem aby se prohřála olejová náplň ve vaně motoru. takto se nastartovalo vždy i v -30. (a to motoru vadilo méně než éter) :-)

Upraveno uživatelem ferrycz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Novinami sme úspešne štartovali všetky V3S celú zimu. To bol koncert a smrad samozrejme. Jeden v kabíne, druhý pri baterkách, tretí s novinami a ostatní čakali čo sa bude diať :D krásne časy vojnové. A na ruke samozrejme Casio digi. A keď to chytilo, čo muselo, tak chytro do ostrej do služby alebo na lietanie. Pretože ochrana štátu bolo to hlavné :D 

A YPO, keď budem v Prahe, hlásim sa do služby :)

Odkaz ke komentáři

Normalne sem mel podezreni ,esli to neni nejaka skryta kamera 04.gif 

Prijedu na konecnou,mam asi 40 minut cas ,vezu dalsi vlacek v 13,55 .
Ve 13,30 se otevrou dvere hezka udychana slecna,esli nemam data a ze jede do Chrudimy a nevi odkud. 
Rikam,jo pojdte na palubu,mam tu teplicko.

A borka dal,ze ma vybitej mobil.A jestli mame zasuvky.Rikam no neni tady ,ale kdyz se jeste jednou tak hezky usmejete ,zaridim i zasuvku.
Se teda usmala stastne. 

A ja ,starej dobrak uz ji nabijim jabko u sebe. 04.gif 
Ona obdivne "ty jo,Vy to ridite,jo?"

Jeste vic sem vypnul prsa! 39.gif 

A ona,ze pro mne ma za mou dobrotu darek,sladkou tycku . 04.gif 

Mne hned napadlo ,ze mam take sladkou tycku. 04.gif 
Ale sem drzel pusu uz. 03.gif

post-1144-0-34201800-1542893410_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To mi připomnělo, jak kdysi na nějakém serveru gadgets.cz byly různé blbinky a do diskuze tam vždycky někdo napsal "A dá s k tom u připojit iPOD?"

Tak teď vím, že se dá jablko připojit i k lokomotivě. :)

A máš už 20 s zpoždění.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

To mi připomnělo, jak kdysi na nějakém serveru gadgets.cz byly různé blbinky a do diskuze tam vždycky někdo napsal "A dá s k tom u připojit iPOD?"

Tak teď vím, že se dá jablko připojit i k lokomotivě. :)

A máš už 20 s zpoždění.

No mam zpozdeni ,pravda.

Ale ten den rano zase jsem zase prijel driv.    :D

Lidi hned po zastaveni do podchodu,jakoby nic... .....

Myslis,ze nekdo zatleskal?   

Darmo bych se rozciloval.

post-1144-0-06949100-1542973436_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...