geometr Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) A tady máš ještě knížku, co jsem našel na netu: https://books.google.cz/books?id=zLy-AgAAQBAJ&pg=PA24&lpg=PA24&dq=%C5%A1koda+rto+de%C4%8Dka+p%C5%99ed+chladi%C4%8Dem&source=bl&ots=VitMfJl_CO&sig=2wuNcBraeuelVGD3kJmAwBlCq7c&hl=cs&sa=X&ved=2ahUKEwj23Ib_8uLeAhUssaQKHe-2BD8Q6AEwC3oECAIQAQ#v=onepage&q&f=false Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) 1 motorová brzda: uzavřením trubky výfukových plynů vzniká přetlak a brzdí tak motorem2 roleta před chladičem: šroubováním se upravuje plocha zakrytí chladiče a reguluje se teplota motoru, potažmo topení3 bazmek na éterovou bombičku: při velkých mrazech se tak dalo za použití speciální bombičky s éterem nastartovat motor, nicméně se to nedělalo bo bombičky nebyli a když se použily tak odmaštovali vložku válce a opotřebovával se motor. používali se také u PV3S, kde se úspěšně startovalo za použití zapálených novin (rozměrově velkorysé rudé právo) strčených do ssání motoru. Před tím se zapálil tentýž deník politý olejem či naftou pod motorem aby se prohřála olejová náplň ve vaně motoru. takto se nastartovalo vždy i v -30. (a to motoru vadilo méně než éter) :-) Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Chudák kluk, kompenzuje si to káčko.. prej "rád jezdím velkými dopravními prostředky.." Jsem se nahlas rozesmal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Novinami sme úspešne štartovali všetky V3S celú zimu. To bol koncert a smrad samozrejme. Jeden v kabíne, druhý pri baterkách, tretí s novinami a ostatní čakali čo sa bude diať krásne časy vojnové. A na ruke samozrejme Casio digi. A keď to chytilo, čo muselo, tak chytro do ostrej do služby alebo na lietanie. Pretože ochrana štátu bolo to hlavné A YPO, keď budem v Prahe, hlásim sa do služby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Jojo vojna není kojná bylo to prima a mladý voják hotovy kouzelník. Jsem se tam naučil věci. Kam se hrabe Bytnar to se nedá srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Normalne sem mel podezreni ,esli to neni nejaka skryta kamera Prijedu na konecnou,mam asi 40 minut cas ,vezu dalsi vlacek v 13,55 .Ve 13,30 se otevrou dvere hezka udychana slecna,esli nemam data a ze jede do Chrudimy a nevi odkud. Rikam,jo pojdte na palubu,mam tu teplicko.A borka dal,ze ma vybitej mobil.A jestli mame zasuvky.Rikam no neni tady ,ale kdyz se jeste jednou tak hezky usmejete ,zaridim i zasuvku.Se teda usmala stastne. A ja ,starej dobrak uz ji nabijim jabko u sebe. Ona obdivne "ty jo,Vy to ridite,jo?"Jeste vic sem vypnul prsa! A ona,ze pro mne ma za mou dobrotu darek,sladkou tycku . Mne hned napadlo ,ze mam take sladkou tycku. Ale sem drzel pusu uz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 bez fotky slečny nemá historka žádnou šťávu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 hopa26: tvl, jsem vyprsknul... dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 (upraveno) To mi připomnělo, jak kdysi na nějakém serveru gadgets.cz byly různé blbinky a do diskuze tam vždycky někdo napsal "A dá s k tom u připojit iPOD?"Tak teď vím, že se dá jablko připojit i k lokomotivě. A máš už 20 s zpoždění. Upraveno 23. listopadu 2018 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Mne hned napadlo ,ze mam take sladkou tycku. měl bys s tou cukrovkou zajít k lékaři, nebo tyčka přestane fungovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 To mi připomnělo, jak kdysi na nějakém serveru gadgets.cz byly různé blbinky a do diskuze tam vždycky někdo napsal "A dá s k tom u připojit iPOD?"Tak teď vím, že se dá jablko připojit i k lokomotivě. A máš už 20 s zpoždění. No mam zpozdeni ,pravda.Ale ten den rano zase jsem zase prijel driv. Lidi hned po zastaveni do podchodu,jakoby nic... .....Myslis,ze nekdo zatleskal? Darmo bych se rozciloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Prej ráno.To jsme taky říkali vstával jsem brzo, hned po Zákrutě.Kdo nepamatuje, pořad v rádiu Achtung die kurve v 13:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 mas pravdu,vubec jsem si to neuvedomil. Rano jsem nastupoval do prace,a tohle je az druhy vlak co jsem tocil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Ale ten den rano zase jsem zase prijel driv. to musely řinčet výhybky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 kluk prej chce pod strom nerfku ..... ..... to se někdo posral ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 To bude dobry, si to od nej pucis na kastani a az te budou srat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 bližším zkoumáním jsem zjistil, že za tyhle prachy tam je 12 flintiček ..... tak dobrý ..... to nepotřebujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 A co ty dva kelímky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se