tommas4 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 tohle pro obyčejný lidi není, proto mě docela překvapilo že to prezentují na bookingu za 6 mega se co tam stojí ten týden se dá už pořídit fungl nový AMG nebo Mko, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 tohle pro obyčejný lidi není, proto mě docela překvapilo že to prezentují na bookingu za 6 mega se co tam stojí ten týden se dá už pořídit fungl nový AMG nebo Mko, ne? JJ. Já jsem to kalkuloval ale na cenu za jednu noc, tam máš zánovní všechno, co jsi vzpomeneš v novým do mega 300, cca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 vidím svou budoucnost ve vlaku ... změna je život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Neblbni, to je ten vláček s pneumatikama, ne? To bys zas musel točit volantem. To už chce fakt koleje, když už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 a nebylo by už zážitkově lepší koupit lehce zajetého medvěda či bavora? tohle pro obyčejný lidi není, proto mě docela překvapilo že to prezentují na bookingu za 6 mega se co tam stojí ten týden se dá už pořídit fungl nový AMG nebo Mko, ne? Kdo vyhledává ubytování za podobné ceny, bude mít jistě svůj vozový park plně vyřešen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 píšou vláček, tak je to vláček .... pýpl by moh sedět na tendru jako maskot a povykovat na chodce .... vidím to dobře .... hned v pondělí to vobšlápnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak to jsou i vláčky, na který musíš mít i "T": http://foto.turistika.cz/foto/32640/60107/full_409356_P1260882.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 píšou vláček, tak je to vláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Ypo, ale v autobuse je více místa pro šoféra. Ten vláček co jsem viděl, tak nic moc. A navíc, co lítačka grátis a stravenky? Ale mzda není vůbec špatná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Ypo, ale v autobuse je více místa pro šoféra. Ten vláček co jsem viděl, tak nic moc. A navíc, co lítačka grátis a stravenky? Ale mzda není vůbec špatná .třeba bych dostal lepší mundůr ... třeba šaška nebo tak něco Tak to jsou i vláčky, na který musíš mít i "T": http://foto.turistika.cz/foto/32640/60107/full_409356_P1260882.JPGto by neměl bejt problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 To ne, tam jezdíš v civilu ... maximálně dostaneš mundůr mašínfíry . Hele a to je fakt někde inzerát na řidiče vláčku, protože za kilošede mi to nepřijde vůbec špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 třeba bych dostal lepší mundůr ... třeba šaška nebo tak něco to by neměl bejt problém Pak směle do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 To ne, tam jezdíš v civilu ... maximálně dostaneš mundůr mašínfíry . Hele a to je fakt někde inzerát na řidiče vláčku, protože za kilošede mi to nepřijde vůbec špatný.kilo šede ale zřejmě celej tejden durch ... nebo možná dlouhej x krátkej a to už tak dobrý není .... jediný pozitivní na tom je stejnej rytmus inzerát je na seznamu v rubrice práce .... koukal sem na kolik si aktuálně ceněj řidiče co vozej hovna a lidi .... a je to stejný .... tak i tak .... takže je lepší vozit hovna .... ty jenom smrděj protože nemaj hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Už Tě to neba u DPP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 To máš recht, ale zase je to kilošede čistá ruka, aspoň jsem to tak pochopil. Jinak známý jezdí pro PVK a nestěžuje si, takže asi to není špatný. Má klid, pevnou pracovní dobu, sice od rána, ale kolikrát je ve tři doma. Pravidelnost a sleva na naftu, je spokojenej. Co u DP, něco je špatně? Taky mi to zní, jako "syndrom vyhoření" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tech 160 voci bude v hrubym. A nechtel bych s tim nekde couvat, to by byl asi velkej zazitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Kolik se daní na DPP? 15%? No i kdyby v hrubým, ta pořád cajk. Já bych to dělat nemohl . Ale pro duchodce, jako vedlejšák nebo přivýdělek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 ja si na nic nestezuju .... respektive je tady vice plusu nez minusu .... chtel sem jenom zjistit jak si stoji skladnik, hovnocucar a ridic .... a je to prakticky stejny i kdyz je mi jasny ze u malejch firem se to buhvijak pytlikuje do vyplatnich sacku @ s vlackem se necouva ..... to preprahnes a vodtlacis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Výletní vláček a trasa - nákupák - metro. YPO to pojedeš denně za těch 8 hodin tak 200x, to tě nebude bavit :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 No, tohle je relativní jistota, prachy každej měsíc, na nic nečekáš, stravenky. Akorát ty lidi asi nic moc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se