Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

tohle pro obyčejný lidi není, proto mě docela překvapilo že to prezentují na bookingu :)

za 6 mega se co tam stojí ten týden se dá už pořídit fungl nový AMG nebo Mko, ne? :)

JJ. Já jsem to kalkuloval ale na cenu za jednu noc, tam máš zánovní všechno, co jsi vzpomeneš v novým do mega 300, cca.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a nebylo by už zážitkově lepší koupit lehce zajetého medvěda či bavora? :eek:

tohle pro obyčejný lidi není, proto mě docela překvapilo že to prezentují na bookingu :)

za 6 mega se co tam stojí ten týden se dá už pořídit fungl nový AMG nebo Mko, ne? :)

Kdo vyhledává ubytování za podobné ceny, bude mít jistě svůj vozový park plně vyřešen :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ypo, ale v autobuse je více místa pro šoféra. Ten vláček co jsem viděl, tak nic moc. A navíc, co lítačka grátis a stravenky? Ale mzda není vůbec špatná :D .

třeba bych dostal lepší mundůr ... třeba šaška nebo tak něco 

Tak to jsou i vláčky, na který musíš mít i "T": http://foto.turistika.cz/foto/32640/60107/full_409356_P1260882.JPG

to by neměl bejt problém 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

To ne, tam jezdíš v civilu :D ... maximálně dostaneš mundůr mašínfíry :D . Hele a to je fakt někde inzerát na řidiče vláčku, protože za kilošede mi to nepřijde vůbec špatný.

kilo šede ale zřejmě celej tejden durch ... nebo možná dlouhej x krátkej a to už tak dobrý není .... jediný pozitivní na tom je stejnej rytmus 

inzerát je na seznamu v rubrice práce .... koukal sem na kolik si aktuálně ceněj řidiče co vozej hovna a lidi .... a je to stejný .... tak i tak .... takže je lepší vozit hovna .... ty jenom smrděj protože nemaj hubu

Odkaz ke komentáři

To máš recht, ale zase je to kilošede čistá ruka, aspoň jsem to tak pochopil.

Jinak známý jezdí pro PVK a nestěžuje si, takže asi to není špatný. Má klid, pevnou pracovní dobu, sice od rána, ale kolikrát je ve tři doma. Pravidelnost a sleva na naftu, je spokojenej. Co u DP, něco je špatně? Taky mi to zní, jako "syndrom vyhoření" :) .  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

ja si na nic nestezuju .... respektive je tady vice plusu nez minusu .... chtel sem jenom zjistit jak si stoji skladnik, hovnocucar a ridic .... a je to prakticky stejny i kdyz je mi jasny ze u malejch firem se to buhvijak pytlikuje do vyplatnich sacku

@ s vlackem se necouva ..... to preprahnes a vodtlacis :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...