Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

eště mám teda jednu záhadu

než sem odjížděl, tak sem si nabil baterie do čelovky, kdybych se náhodou někde potácel tak ať sem vidět

baterie jsem vložil do svítilny, zkusil funkčnost a hodil sem jí na postel

druhej den si jí chci hodit do zavazadla a svítilna není ..... prostě zmizela

tak si říkám" seru na to, koupím si po cestě nějakou jebku a basta" což sem i učinil

vůbec sem jí nevybalil a teď dovez domů a opět prohledal kde co .....a nic 

noa jak sem tak nasranej, tak sem si objednal zase jinou čelovku skrzeva internet, která teprv dorazí 

takže čekám, že už bych konečně moh najít tu první čelovku ať mám tři

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

neopustila prahu ... takže jediná možnost je, že jí ten malej smrad hodil do koše jako to dělá se vším co ho rozčiluje a já to odnes do popelnice

tudle mi vyhodil nějaký prášky, který sem si právě dones a lékařka mňe podezírala, že sem to prodal feťákům .... pak sem jí ukecal a napsala mi nový

Odkaz ke komentáři

To znam, v klidu, mladeznik tohle dela bezne. Nejdriv mel takovy ty prokouknutelny skryse, jako boty, supliky, skrine. Pak presel na vyssi level, jelikoz uz dosahne na kliku, vodnes mi telefon k sousedce ke dverim a strcil ho pod rohozku. Blby bylo, ze na ni baba slapla, no. Asi byl nasranej, ze sem mu zabavil traktor.

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

ále tak já na to taky kadím ... byla to čelovka za pár korun ..... serou mňe teda ty baterky, který byly dražší než ta lampa, ale taky kvůli tomu neumřu 

aspoň byl důvod si konečně koupit fenixe, ale vrtá mi to furt v lebce kde to asi je  :D

Odkaz ke komentáři

Já takhle dlouho hledal čepici... Nikde nebyla... Až když jsem šel kolem zrdcadla... tak se našla...

Občas hledám brýle, mám je většinou před sebou na stole nebo na hlavě. YPO, na hlavu ses už koukal? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

mám spálený čelo ....sem vošlehanej větrem jako bezdomovec ...... tři dny sem seděl venku abych nasál energii ....  ale lampu tam nemám .... fakt nemám

Odkaz ke komentáři

mám spálený čelo ....sem vošlehanej větrem jako bezdomovec ...... tři dny sem seděl venku abych nasál energii ....  ale lampu tam nemám .... fakt nemám

OK, nedá se nic dělat, holt bude někde jinde...

Odkaz ke komentáři

ále tak já na to taky kadím ... byla to čelovka za pár korun ..... 

Já takhle našel včera v jednom xxl saku, co jsem nesl do bezďáckýho kontejneru na hadry vyhodit, anžto je mi velké, pětikilo. Sušilo se tam tak pět let. Neboj, čelovka se vynoří ze subdimenze.

Odkaz ke komentáři

Ypo, nesedal sis na tu postel krátce po tom, co jsi na ni tu čelovku položil?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

už druhej den pozoruju smrada a vkládám mu předměty do ruky pozorujíc co kam nosí .... nevím nic .... asi to tuší ..... zmetek 

ráno šla máma na skok do worku a že vodnese smetí .... za dvě minuty byla doma z víčkem vod šejkru, kterej tam smraďoch uložil .... takže je to jasný .... čelovka leží ve spalovně a zřejmě už prolítla komínem

ráno píše PPL, že přijede mezi 10:00 a 12:00 .... tak si říkám "nejblbější čas, zmetek bude spát, nebo nebude spát, nebo něco mezi" ...... neska se mu nějak nechtělo, ale přeci jenom v 10:15 že chce mlíko (to je spací signál) ..... už byl skoro v bezvědomí (fakt vteřiny) a zvoní telefon (bych se posral) ...... takže celej uspávací cyklus znovu

noale dobře to dopadlo .... zvolil sem barvu desert .... to by tu v tom bordelu nemusel najít

Odkaz ke komentáři

naše dospělý dítě, když bylo malej paskřet, tak odnosilo do koše sbírku bronzových miniatur - 7 kousků, bylo to po předcích, skoro jsem to obrečel

nově ze života?  - babička si umřela a před smrtí přepsala závěť. Takže vyplacenej barák zaplatíme ještě jednou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

.... v horkém létě léta páně 2015 mi máma koupila členství v Klubu Pánů z Ponožkovic

(takovej klub, kde si zaplatíte členství a každého začátku měsíce vám přijde jiný model fuseklí . Kdyby někdo neznal odkaz přikládám a mohu doporučit vřele https://www.ponozkovice.cz/?gclid=CKKporzPy9MCFRMo0wodxAsAWA )

..... členství jsem dostal v rámci narozeninového srpnového dne kromě jiných darů (plechový kbelík, stavební kolečko, nůžky na keře živé, hrábě a žebřík hliníkový skládací) .... měl jsem radost velikou a těšil se na první fusekle....

... vše šlapalo jako na drátkách až do kritického prosince 2015...

.... v prosinci jsem vyhlížel své prosincové ponožky ... každý den důkladně prohlížel plechovou urnu dopisní a nemohl se dočkat ... v polovině měsíce jsem začal být nervózní a hysterický .... přišel štědrý den, ponožky nikde a regulérně jsem se rozbrečel a říkám mámě "to tutově ukradla ta vožralá sousedojc počťačka, aby měla vánoce pro starýho" (tenkrát tu zaskakovala za tu naší milou, tlustou růžolící) ....

...řízek se salátem mé zklamání trochu zmírnil a již jsem byl vesel...

... někdy v lednu 2016 jsem si na mé prosincové trauma 2015 vzpomněl a napsal dopis do Ponožkovic s mojí potíží ... prosincový model ponožek jsem promptně poštou obdržel a byl šťastný .... jsou to frajeři

...30.4.2017 v 8:00 zmáčknu knoflík na elektrické ložnicové roletě a vyhlédnu ven na krásný sluncem zalitý ráno .... mžourám a mžourám a říkám "kurva mámo, proč jsou moje fusekle na sousedojc šňůře?" ..... máma říka"to je píčovina" a jde se přesvědčit ....

...v ten moment nám to došlo....

takže děcka .... z tohohle příběhu plyne, že na každýho loupežníka jednou dojde, když ztratí obezřetnost ...

krásnou neděli váš YPO

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...