tenge Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 v pohodě Kuncák7, tak jsem to ani nemyslel. Neobhajoval jsem chování toho anglána...ale nelíbí se mi chování ani jednoho z aktérů. Za mě jsem chtěl vyzdvihnout jedinou věc, která je přeneseně to samé co řekl čaroděj z Ostravy. Chci jedinou věc, aby se lidi chovali normálně: mám psa - starám se a dávám na něj pozor - předvídám / mám dítě, platí to samé. Kopání do zvířete - to se prostě nedělá a ten člověk je magor (totéž v oblasti lidí).Druhou věcí, pokud by se na mé dítě hnalo zuřivě nějaké zvíře, tak zakročím taky (není to tento případ). Ale kdo z nás ne.Za mě platí prosté pravidlo:1) máš psa = starej se o bezpečnost jeho, sebe i ostatních (ideálně náhubek k tomu patří vždy, když je pes navolno),2) máš dítě = starej se o bezpečnost jeho a primárně nedávej špatný příklad. Vše je o lidech. Fascinujou mě křehký ženský venčící psa, které je leckdy větší než ony a trošku trhnout za vodítko, tak ji táhne za sebou kam chce. Takže neobhajuju ani jednu stranu, jen říkám co si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Jojo, jak jsem ti psal, dotklo se mne to slovo - kecy. Jinak souhlas, nemam rad vseobecne to kopani do zvirat.Ve meste uz mam psa radsi vzdy na voditku a venku chodim tam, kde bych nemel nikoho potkat.Uz mir se psama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Tak ja ešte pridám jednu príhodu spred pár dní. Bývame v nedokončenom dome, nemáme ani plot. Žena niečo robí na dvore, okolo pobehuje naša mačka. Všetko sa deje na našom pozemku. V meste. Zrazu žena zdvihne oči a beží k nej plnou rýchlosťou nasa mačka a "na šestke" má obrovského rozzureneho psa. Žena tvrdí, že sa tak zľakla toho psa, že skoro dostala infarkt. Nevie aké to bolo plemeno, ale podľa obrázkov na nete najskôr argentínska doga, alebo niečo podobne. Pes našťastie neutocil. Po pár sekundách prišla panička, a hovorí žene, že "asi ste sa zľakli", "musela som pustiť vodítko, lebo by ma zvalil na zem".... WTF??? Žena ešte v šoku sa ani nezmohla na odpoveď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 (upraveno) Kouknu sem po delší době, těším se na nějakou novou YPOvu mikrostory a tady nuda, jak sviňa. Jdete s tím filozofováním o psech do psího vlákna. Tady davy nedočkavě vyhlíží zprávy ze života majitele vlákna, ne nudné úvahy z těch vašich. Howg. Upraveno 15. května 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Ked sa kvetina dlho nepolieva, vyschne. A okolo nej zacne rast burina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 (upraveno) Ked sa kvetina dlho nepolieva, vyschne. A okolo nej zacne rast burina.jako že by jsme měli polejt Ypouše ?......................myslím, že by byl asi proti............... Upraveno 16. května 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Sem si dneska vzpomněl na jednu písničku vod Jahelky... Neláká tě Ypo něco podobnýho? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Kouknu sem po delší době, těším se na nějakou novou YPOvu mikrostory a tady nuda, jak sviňa. Jdete s tím filozofováním o psech do psího vlákna. Tady davy nedočkavě vyhlíží zprávy ze života majitele vlákna, ne nudné úvahy z těch vašich. Howg. Ciwe až si každej co bude mít potřebu něco sdělit na to založí svoje privátní vlákno tak by to chtělo dát na mainpagetak 80 až 100 vláken, aby to bylo přehlednější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 jedna taková ze života. romantický večer s krásnou dívkou (první večer co se známe), svíčky, hudba, sushi a když už se to tak jako nějak chylí ke konci a už to jiskří že by to mohlo dopadnout líp než jen se dobře najíst tak na otázku jestli myslí na to co já odpověděla že pochybuje. že celý večer myslí na to abych si nezapoměl umýt ruce od vasabi než vlezem do postele protože by to jinak moc pálilo. ted se to moc vtipný nezdá ale já vyprskl smíchy až mi vlezla rýže do nosu. ta upřímnost mě rozsekala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Aka hudba tam hrala ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 SCIFI: Praktická to žena :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Jo, ja jednou takhle masiroval holku nejakym zahrivacim olejem/kreme zada, no a trochu se to zvrhlo a na tohle jsem presne nepomyslel. Ale vzala to s humorem a rikala, ze tak zhave to zase necekala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 ja tomu nerozumim.. co by ji melo palit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 jedna taková ze života. romantický večer s krásnou dívkou (první večer co se známe), svíčky, hudba, sushi a když už se to tak jako nějak chylí ke konci a už to jiskří že by to mohlo dopadnout líp než jen se dobře najíst tak na otázku jestli myslí na to co já odpověděla že pochybuje. že celý večer myslí na to abych si nezapoměl umýt ruce od vasabi než vlezem do postele protože by to jinak moc pálilo. ted se to moc vtipný nezdá ale já vyprskl smíchy až mi vlezla rýže do nosu. ta upřímnost mě rozsekala Taky Ti mohla říct, aby sis nezapomněl vypláchnout pusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 ja tomu nerozumim.. co by ji melo palit..ohanbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 ohanbí Ta odpověď spolu s Tvým avatarem mě dobře rozbila :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 (upraveno) . Upraveno 16. května 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Ta odpověď spolu s Tvým avatarem mě dobře rozbila :lol2: Teď tomu nerozumím já, na ohanbí ani mém vzhledu přece není nic směšného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 (upraveno) SCIFI - No a co?!Umyl sis ruce? Upraveno 16. května 2017 uživatelem orol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Furt neviem jaka hudba vlastne hrala ked scifi rukami roztieral wasabi po sushi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se