Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak aspoň něco. Mně to přišlo divný, asi musím koukat častěji, abych byl v obraze. Zdrželi jsme se na obědě na zahrádce a seděli už jen u piva, tak jsem koukal okolo, sám si za to můžu.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Ja taky v restauracich jim hamburgery nebo pizzy priborem. Nemam rad zamatlany ruce, kdyz si je nemuzu poradne umyt.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Minulý týden jsem doprovázel manželku na vyšetření (CT). Už jenom z toho jsem byl na prášky, protože pořád nevěděli co jí je.

Na tomograf se objednává s velkým předstihem, protože je tam údájně nával. My, objednaní na 9:15 jsme tam byli už dlouho před devátou, nervy na pochodu. Pacienta před námi vyšetřili, tak už měla jít žena. Najednou se rozrazily dveře čekárny a postupně tam napochodovali pacient (muž asi 50) s doprovodem dvou zdrav. sester, lékaře a nějakého zdrav. bratra, který vezl na vozíku nějakou defibrilační jednotku a dalších 10 oživovacích prostředků. Obsluha CT vyběhla, prý co se děje? Lékař jim vrazil do ruky nějaké lejstra a říká, pan XY má kardiostimulátor a potřebuje udělat CT. Přivezli lehátko, lékař mu vypl stimulátor a jeli do tunelu. Sestry čekaly na značkách kdyby něco. Já jsem mezitím vypotil asi 2 litry potu a byl jsem na pokraji infarktu (mám ukrutný strach z doktorů). Vyšetření chlápka proběhlo v pohodě, ale když mu zapínal kardio byl taky podělaný až za ušima. To nezapomenu do konce života.

Odesláno (upraveno)

pred rokem jsme si s manzelkou kupovali hondu crv  .  nejake vahani,koumani a stejne auto,jen dieselove se koupilo jeste jedno,manzelky bracha neodolal . no a k dovrseni japonske nadvlady si stejny vuz koupil v patek muj starsi bratr. jeho uplne prvni nove auto,ze salonu.

brachovi se nechtelo pro auto samotnemu,tak jsem jel se 7 letym synkem s nim. manzelku s dcerkou jsem nechal doma"vlasto,bez bab" . 

vuz stal v plzni,my jsme pardubaci.mame ale "režijku" ,tzn vlakem do plzne.

auto se vyzvedlo a bylo v planu,ze cestou zpet navstivime hornicke muzeum v pribrami,to je malyho sen,ma rad vlacky,libi se mu dulni voziky,zajima ho technologie vydrevy,koume jak asi hluboko muzou byt sachty a podobne.

takze rano vlakem do plzne z pardubic,asi 3 hodiny. potom cesta na salon.

pak prejezd plzen pribram. potud vse ok. z muzea nadseni,prohidka asi 2 hodiny,celkove u vsech ucastniku expedice ohromna spokojenost.

navigace radila vys rat se na jizdu po dalnic,protoze patek,ucpana praha atd,takze pojedem na caslav a pardubky. cesta vesele ubihala az do chvile,kdy se ze zadni sedacky peta ozval "tatko,je mi spatne,budu blinkat" . nez bracha zstavil,ubehlo asi 10 sec,nebylo kde. 

vyskocil jsem z auta,otevrel zadni dvere a s hruzou sledoval,jak to z nej lita.

nastavil jsem svoje hodobozovy hilfilger triko ,zachytil hlavni proud zvratek a malyho vyndal ven.

procentuelne to bylo asi tak:40 procent malej na kline,40 procent ja v triku a v rukou,20 procent v aute ktere vonelo novotou.

dal nikde zadnej hadr,pytlik nic. 

poblitej jsem sel zazvonit na domek,ktery byl asi o 100metru dal. vylezla ostrazita panimama s psickem,rikam:dobry den,nejsem cikan,nenabizim prsteny z mosazi. muzu poprosit o hadr a cistou vodu,poblinkal se mi syn do noveho auta,bohuzel nic u sebe nemam.

pani videla 110kilove dobracisko,jeji prisna tvar zmekla a hnala pro kbelik. 

rekl jsem ji,ze hadr znicim,jestli to nevadi,roztrhnul jsem ho na3 kusy a jal se pucovat nejprve auto,pak i malyho,nakonec sebe. bracha stal venku,zpovzdali sledoval cvrkot,kroutil hlavou a jako gramofon stale opakoval:ty vole,to neni mozny,ty vole to se mi snad zda. 

zbytek cesty jsem dal malyho mimo sedacku ,sedel s nim vzadu a spal mi na kline . pravdepodobny puvod blinkani bylo drkotava jizda,unava. normalne v aute nezvraci.

domu jsme dorazili po 17 hodine,auto jsem jeste jednou vycistil,vyluxoval. dnes jsem si do nej sel po treninku sednout a proste to neni poznat. 

takze je to jen zazitek,na ktery nikdy nezapomeneme.

Upraveno uživatelem hopa26
Odesláno

takze je to jen zazitek,na ktery nikdy nezapomeneme.

....neprehanas troska ? Maly sa pogrcal v novom aute, no boooze :D
Odesláno

To poznám, synkovo "tatí, budu blinkat" (reálne "už blinkám") dokáže človeka skvele vzpružiť. 

Už som mal aj zlý sen, že mi to zahlási na pár kilometrovom zúžení dialnice v špičke. to človek neurobí holt nič.

Ešte je potom "light" verzia a to že chce čúrať, ale tam mi väčšinou dá následne aspoň minútku-dve šancu, čo býva dostatočné.

Návštěvník tolja
Odesláno

Jo, synci v autech občas zvrací - a jsou to někdy nezapomenutelné zážitky ;)

i dcery, ale že bychom z toho měli nějaké trauma si nepamatuji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...