Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 nasrala mňe Alza .... www.alza.cz ..... ten zasranej zelenej obchod s tím uřvaným blbounem za poslední štyry roky sem tam dle faktur utratil něco lehce přes 200 000,- ....... nevím jestli je to dost nebo málo, ale troufám si říct, že sem stejný prachy utratil za chlast u Hočimina na růžku, kterej se mi dycky ukloní a řekne mi "ty seš milionář vole" (a to poteší na duši i když to není pravda --- možná si to myslí, páč mám zrezlou kartu platební) usmyslel sem si, že si něco koupím na alze páč to bylo rádoby ve slevě a netradičně (poprvé) si pro to dojdu v rámci zdravého života, relaxace a volného dne pěšky (teda jel sem kousek autobusem, páč sem v něm dlouho neseděl) tak sem vyrazil . cesta busem cca 8m..platba v alze cca 10m...čekání na výdej zboží cca 40m....a za to všechno chtěj navíc 35 korun (platba na pobočce) takže milá alzo .... to bylo naposled co sem u tebe utratil svoje love *pokračování za chvilku .... du si dát becherofku ze zelený láhve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Safra, už je to přes čtvrt hodiny, Ypo, nepřeháníš to s tou Becherovkou trošku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 (upraveno) .... pokračování ... před rokem a třištvrťě sem si řek, že seru na hodinky (po téměř deseti letech v týhle psychopatický zóně - letos už to bude jedenáct .... kristepane) ..... tak sem si tenkrát v rychlém sledu troje koupil kdyby to jako nevyšlo ať mám něco na střídání a nejsem nasranej .... nosím z nich jenom jedny (ty největší mrdky) a sem spokojenej .... za hodinkama sem udělal tečku ... noa nože ? ... stejnej problém, sic levnější, ale problém (dlouholetej) ..... už pár dní dumám jak za tím udělat tečku a neska nad ránem mňe píchlo u srce .... sem vyskočil a říkám si ještě né ... né .... ustál sem to, ale šel se aspoň vykadit, když už sem byl vzhůru ... noa při tom kadění sem si uvědomil co potřebuju .... nožík co dostala máma od syna z předchozího vztahu k nějaké události životní .... protože ten řeže nejlíp a nejvíc a furt si ho pučuju takže synci .... s nožema sem taky skončil *teď eště potřebuju skončit s tímhle fórem, protože ty hovna o kterejch tu klábosíte sou na úrovní prenatální .... a už budu konečně svobodnej **nějakej návod , kromě BANu ? *** s nožema sem vykrytej .... budu používat jenom ten modrej ( info pro kretenka) ****to je všechno .... nasral váš YPOušek .... žijte zdravě Upraveno 18. září 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 No a boty, kolo, auto, rumy, jeansy, nástěnný hodiny, psy, kočky, zahradní kytky a podobný blbosti už máš takyjako za sebou nebo máš co dohánět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 S chlastem se nejde jen tak vyrovnat. To nevypnes a neodejdes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 (upraveno) No a boty, kolo, auto, rumy, jeansy, nástěnný hodiny, psy, kočky, zahradní kytky a podobný blbosti už máš takyjako za sebou nebo máš co dohánět?máš pravdu .... na boty bych úplně zapomněl .... mám tu jedny redwingy, který sem koupil od kofoly .... kofola má nohu jako platýz takže mi je podsunul, páč mu to nějak na tu jeho ploutev neštimovalo .... já je měl na hnátě jednou a naposled, páč se v tom nedá chodit .... tak kdyby chtěl někdo trpět jako zvíře tak mu je za štyry litry prodám .... velikost 46 .... nevím co je to za model akorát si pamatuju, že se to menuje jako ten zakladatel těchle španělskejch bot Upraveno 18. září 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 S chlastem se nejde jen tak vyrovnat. To nevypnes a neodejdes :-)noale vo tom sem nic nepsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Sak to taky je jen moje iniciativa a drobna reakce na ten rum v tommasove postu. Ale dyt by ses tady bez toho zblaznil jeste vic nez s tim...Pudem zase na pivo a bude dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Bacha, von teť pyje prezydentskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 To ja taky, takze muzeme vyrazit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 takze muzeme vyrazit!je to v jednání s lolohhem .... akorát musím upřesnit termín a to zase ví máma, takže to pude kanálama ..... (šestej náhrobní kámen za svíčkou.... nebo tak nějak .....) každopádně dík za připomenutí .... včas se vše dozvíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 YPO, neplanujes neco takoveho? https://www.youtube.com/channel/UCcf_sQwtsPCFpceAP1Eo9lg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 celkom často dávam deti spať - prečítam rozprávku, počkám kým zaspia a idem si po svojom.včera som mal večer ešte nejakú prácu, samozrejme že sa skoro dve hodiny prevaľovali.dnes večer už nič na práci, samozrejme že zalomili po 10 minútach, ako inak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 (upraveno) YPO, neplanujes neco takoveho? https://www.youtube.com/channel/UCcf_sQwtsPCFpceAP1Eo9lgtak to opravdu ne .... ten má svojí práci rád a taky mu zřejmě trochu jebe neska sem se vydal tramvají z nuslí na flóru (předcházelo tomu přemítání v lebce zda pojedu autem nebo mhd .... vyhrála mhd.... řek sem si že tam budu dřív nebo stejně bez nervů .... sem blb ... no důležitá informace je že mňe tlačil čas na návazné aktivity vyjel jsem v 8:39 z nuslí a v 9:00 sem měl bejt na flóře - dle itineráře DP ... takže až po náměstí bří synků to šlo celkem dobře krom smrduté paní vedle v kajutě.... pak přišlo soukání bělehradskou ulicí směr tylovo náměstí......v 9:00 (už sem bejt na flóře) sem byl na tylově náměstí a už sem byl nasranej.......9:05 tramvaj dorazila na pavlák a tramvajáci si začli dávat přednost........ trvalo to docela dlouho až se teda rozjel ten co byl na hlavní .......... hned jak se rozjel tak to do něj narval myslím fiat s polskou SPZ............ ten můj tramvaják mňe vyhodil ze soupravy, že jako game over................ šel sem teda na náměstí míru a vstoupil do metra (zaplať pánbů, že sem neměl na hnátách redwingy jinak bych se posral) ...... noa to je celý ..... zpátky sem jel do nuslí přes želivského a tam to klapalo jako na drátkách *né vždy se prostě zadaří .... žijte zdravě a v míru YPOušek Upraveno 20. září 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 To je tak, kdyz pouzijes konkurenci :-).Mel jsi jet 139 na Zelvu a zbytek bys dosel a vcas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Z Nuslí na Flóru a po bří Synků to šlo dobře. No tak hurá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Ypo, pij šaratici, zrychlí tvuj krok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 zlocinci zemedelci mi orbou kazdej rok zahrabou kanal na poli kde mam uzaver vody ..... tak sem se rozhot je potrestat ..... ke kanalu sem zatlouk petimetrovej roxor a povesil na nej mamino trenky ..... bude to jako vystraha stacit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 ....... a povesil na nej mamino trenky ..... bude to jako vystraha stacit ?Kdyz ne, tak pouzij trenky od Haliny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 (upraveno) zlocinci zemedelci mi orbou kazdej rok zahrabou kanal na poli kde mam uzaver vody ..... tak sem se rozhot je potrestat ..... ke kanalu sem zatlouk petimetrovej roxor a povesil na nej mamino trenky ..... bude to jako vystraha stacit ? Ne. Železo nasraně vyhoděj a zase ti to zahrabou. Dokavaď jim kolem kanálu nenandáš velký šutry, budeš ho mít furt zahrabanej. Edit: Nebo skruž. Upraveno 23. září 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se