mondeo2 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Ypouši já vím co je tvůj problém... Tvůj problém je ta kamera, kdybys ji tam neměl tak jsi v klidu
Glob Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Zkusil si sjet z tý dálnice?Voe tady žádnou dálnici nemáme.
Glob Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Hele Ypo, ale zase má Kuncák tuhle silnici alespoň bez výrazných výmolů.
pebe Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 a zvládli tam zpomalit provoz i bez stavebních prací
kuncák7 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 YPO - ctu to teprve ted, ale vcera jsem neco videl z okna ( des celej den ). Musim se ti jen omluvit - delat se s tim bude neco az po dostavbe toho obytneho souboru a to znackove ( coz jak vis sam, stoji za prd, kdyz to nikdo nevymaha - MP, viz konec Kavkazske u vyusteni u nam. Sv. Cecha ). Leva strana by mela byt uplne volna. A dalsi, ty dodavky nad 3,5 t nemaj v teto lokalite co parkovat vubec, stale plati dopravni znaceni pro sirsi centrum, ktere toto skoro vsude zakazuje, bohuzel nikdo nevymaha.
PepaSFI Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 tak jsem si říkal že svět je plný pitomců a že už jsem viděl všechno a jen tak něco mě nepřekvapí. Nikdy neříkej nikdy. Tuhle jsem nesl na dílnu opravený prodlužovací kabel. Ten chlap to zastrčil s dalším kabelem do rozdvojky a tu chtěl strčit do zásuvky. Jenže to tam nešlo. Vedle je velký vypínač a do strany trčící gumová flexo vidlice se vedle něj nevejde. 3 centimetry místa a ono to má 6 centimetrů. Ten chlap to tam začal rvát až to praštělo. Dělá si prdel? Nějaká vtipná scénka? Ne. Když to tam nešlo, začal do toho bušit pěstí. A taky jsme měli pracovní úraz. Jeden šikula si polámal prsty na noze. Položil si na nohu dvoutunový železo. Jako já chápu že se něco nepovede, spadne to nebo tak něco. On to měl na jeřábu, spustil to pomalu na zem a prostě pod tím nechal nohu. Zlí jazykové říkají že byl ožralej. Já si myslím že je prostě blbec. Ožralej.
cali Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 To poznam este super napriklad je, ked sa niekto spolahne na ocelovu spicu v bote a mysli si ze taka bota vydrzi vsetko,.... napriklad pri stahovani ohnivzdornej skrine. To potom v istej chvili spica povoli a prsty proste usekne.
Návštěvník qoyi Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 cali, zkušenost? Nemohlo jít jenom o nějakou shit obuv? Oni to asi dělaj tak lehký, že ty výztuhy nebudou asi nic moc. Ale že by to bylo tak houževnatý, že by se ta výztuha místo ulomení ohla?
cali Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 No ja som v tom vystupoval nastastie len ako svedok. Obuv mi prisla obycajna nic extra, ale ani nie cinsky kram. Myslim ze ono je to primarne urcene odolat tomu, ked si pustis na nodu kladivo a s 400+kg sa tam proste nepocita ani u tych kvalitnych.
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 YPO - ctu to teprve ted, ale vcera jsem neco videl z okna ( des celej den ). Musim se ti jen omluvit - delat se s tim bude neco az po dostavbe toho obytneho souboru a to znackove ( coz jak vis sam, stoji za prd, kdyz to nikdo nevymaha - MP, viz konec Kavkazske u vyusteni u nam. Sv. Cecha ). Leva strana by mela byt uplne volna. A dalsi, ty dodavky nad 3,5 t nemaj v teto lokalite co parkovat vubec, stale plati dopravni znaceni pro sirsi centrum, ktere toto skoro vsude zakazuje, bohuzel nikdo nevymaha.se nemusíš omlouvat .... nejezdím tam sám .... teda jestli se chceš fakt omluvit, tak nalož na kárku několik kartonů rumu a vodvez nám to garáže .... se nějak podělíme každopádně obytnej soubor je v kavkazské ulici již dokončený (možná bych dal pětikorunu za to, že už se tam bydlí) .... tak se pusťdo díla
Návštěvník Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Kuncák to tady na fóru nemá poslední dobou úplně jednoduché
kuncák7 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Ještě není, nebydlí se tam. Je ale pravda, že už laděj drobnosti.
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Ještě není, nebydlí se tam. Je ale pravda, že už laděj drobnosti.no jasný ... dávaj tam už jenom kuchyňský linky .... popadni štětku a upaluj ..... dle itineráře tam budu zase v pondělí .... tak si rači voblíkni drátěnou košili
Rudykopalsson Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 jo, kuncák si vezme drátěnou košili a ty ho pak stejně píchneš průpiskou do oka :-)
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 jo, kuncák si vezme drátěnou košili a ty ho pak stejně píchneš průpiskou do oka :-)to je dobrej nápad .... bych chtěl aby slzel jako já, když tam musím jet
Micey Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Sem si konecne dneska pucil plotostrih a zkracoval tuje. Vsechno dobry a prodluzku jsem si preriznul jenom jednu. Akorat pri ty prilezitosti vypadly pojistky, v celym baraku stacilo nahodit ale v ty garazi, kde jsem to mel pichly, to nejak nefunguje. Coz je blby, pac tam mam venkovni svetlo. Muze to mit nejaky jednoduchy reseni, nebo potrebuju elektrikare?
Xenomorfus Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Sem si konecne dneska pucil plotostrih a zkracoval tuje. Vsechno dobry a prodluzku jsem si preriznul jenom jednu. Akorat pri ty prilezitosti vypadly pojistky, v celym baraku stacilo nahodit ale v ty garazi, kde jsem to mel pichly, to nejak nefunguje. Coz je blby, pac tam mam venkovni svetlo. Muze to mit nejaky jednoduchy reseni, nebo potrebuju elektrikare?Nerikam,ze je to tento pripad, ale mas nahozeny i chranic? (pokud tam je)? Ja jen,ze mne na neco podobneho volal soused, prejel si sekackou kabel. Shodilo mu to jak jistic, tak i chranic. Jistic nahodil, ale chranice, ktery byl v jine skupine si nevsiml.
KFL Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Odesláno 14. října 2017 Presne tak, hledej chranic. Pozitivnim na presteihnuti snury je stoupajici sikovnost v opravovani prodluzky. Letos se mi povedlo dvakrat .
Micey Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Odesláno 14. října 2017 Diky chlapi, a ten chranic by mel bejt kde? Jsem chvilku guglil, ale nejak mi to neni jasny. Mam dojem, ze jsem tady nic takovyho nevidel..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se