matino Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Ja mam prsten z ruzoveho zlata, kedze manzelka chcela ruzove...a uz som sa obzeral po hodinkach v tomto prevedeni, hadam na 10te vyrocie mi ich manzelka dovoli Inak nosim hodinky na kozi alebo gume, kde mi ten nesulad neprekaza.
VasekN Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) Já mám snubak kombinace zlato a damascenska ocel. Jde to ke všemu, ale stejně ho nenosim :-) Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem VasekN
Josef01 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Edit: 2: Josef01: spíš bych řekl, že každej to má jinak, já třeba nosím snubák furt, dneska sem si ho zapomněl vzít a sem nervozní Jsou jen dvě možnosti, takže to každej nemůže mít jinak (nic ve zlým), znám je pár dlouhodobých ženáčů, co nosí prsten a ženský na to prý hrozně letí, ženáče mají rády, nedělají jim problémy a dají se dobře přimáčknout ke zdi, když je potřeba
Moty Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Nerozumím, jak múzou byt jen 2 možnosti, ale to je fuk. Bite my shiny metal ass with Tapa
Josef01 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Možnost jsou dvě, nosit nebo nenosit, důvodů pro to je mnoho, otrlým povahám to nošení vydrží až do druhého rozvodu
Argon Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Jak uvadi valna hromada, je to fuk. Ja mam take snubak ze zluteho zlata a hodinky jen v oceli. Nijak se to nebije a je to takova pripustna kombinace ;-). Takze neres prstynky a setri se na dalsi problemy, ktere v ramci priprav prijdou ;-)
moravep Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 zkus se zeptat tady https://www.beremese.cz/forum/category/zasnuby-a-snubni-prsten/
matous Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Pockej, tady je neco spatne. Ty si nechas kecat do toho jaky hodinky si koupis?? Sent from my iPhone using Tapatalk
vitvarak Odesláno 18. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Díky všem za názor. Chápu, že pro většinu chlapů se jedná o poněkud plytké téma, nicméně já jsem vadnej zcela specifickým způsobem, takže pro mě význam má. Půjdu primárně do přesvědčování na WG/platinu a když to nevyjde, budu se inspirovat skvělým nápadem Motyho s inverzním provedením. Moc se mi na něm líbí, že zachovává stejný materiál pro oba, což mi jako symbol spojení přijde super (nechte mě žít, prosím! ) a přitom to elegantně řeší problém. Navíc to má ještě takový pěkný jin-jang akcent
vitvarak Odesláno 18. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 2matous: Nojo no, já už jsem holt takovej podpantofláč, kterej si neumí doma praštit do stolu, takže se obávám, že kdyby hodně naléhala, tak bych se nakonec k těm fullgold roládám dotlačit nechal
Rudina Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 nosím zlatý snubák a kovový hodinky už 30 let a je to úplně normální, budeš snad řešit i barvu vlasů, očí, bot, kalhot ....?
azeppelin Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Nebo si rovnou nech udělat "jingjang" bikolor gluma. Udělal jsem Ti náčrtek. Koupíš k tomu troje rolexky. V poloze č.1, žlutým zlatem směr hřbet ruky, to budeš nosit s full gold rlx. Naopak, nahoru bílým zlatem, budeš nosit ocelový rlx. A jingjang spoj je jak dělanej na bikolor rlx. Problem solved! Že pozdravuju paní.
matino Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Nebo si rovnou nech udělat "jingjang" bikolor gluma. Udělal jsem Ti náčrtek. Koupíš k tomu troje rolexky. V poloze č.1, žlutým zlatem směr hřbet ruky, to budeš nosit s full gold rlx. Naopak, nahoru bílým zlatem, budeš nosit ocelový rlx. A jingjang spoj je jak dělanej na bikolor rlx. Problem solved! Že pozdravuju paní. Perfektne, tlieskam!
Jörg8X Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 zkus se zeptat tady https://www.beremese.cz/forum/category/zasnuby-a-snubni-prsten/Supr fórum https://www.beremese.cz/forum/zasnuby-a-snubni-prsten/existuji-muzi-kteri-se-opravdu-chteji-zenit-2/
vitvarak Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 2azeppelin: To se Ti dost povedlo; ultimátní prsten k roládám. Chtělo by ho to ještě spáchat z oceli 904L a jejich "in-house" zlata, aby to bylo zcela dotažené Já nakonec půjdu do něčeho jednoduššího, maximálně komplikovaná alternativa je to inverzní provedení. Stejně se mi přád nejvíc líbí klasika z bílého kovu.... (Fotka z fóra "Wedding band to match Rolex (Submariner) watch" na rolexforums.com.)
Tos Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Oh, jaké skvostné téma mi uniklo! Má (už 13 let) zákonná žena občas sleduje na Discovery TLC "Say Yes To The Dress", kde si nevěsty za přítomnosti kamer vybírají svatební šaty. Strašná hovadina! Ale ať si na to kouká, když já pro změnu sleduju všechny ty závažný diskuse na Chronomagu... Sem tam ale proti své vůli leccos zaslechnu. A nestačím se divit! Ona se nabízí paralela: Přišel čas si přiznat, že já (a dobrá polovina zdejších P. T. členů) jsme stejný paka, jako ty budoucí manželky: Líbí se mi to i ono, vršek z těchhle, spodek z oněh, tudle srdcovej výstřih, tady míň/víc krajky, zde zabrat, támhle odstřihnout, přes xicht závoj... No, však asi víte: jen dosadit pojmy pouzdro, sklíčko, lumi, vnější/vnitřní AR atp. Rozdíl je akorát v tom, že svatební šaty jsou na jeden den, kdežto hodinky nejeden pacient vydrží nosit i dýl než ten jeden den. :-) Tož jsem se vykecal, teď přijde to hlavní: Ladit snubák s hodinkama je IMHO zhovadilost. Jak to souvisí? Nijak! Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem Tos
feltharg Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 musim rict, ze jsem se v tomhle vlakne fakt nasmal ale jak rikal jeden muj kamos "my uz nejsme dostatecne mlady a blby na zeneni". ozenil se predloni no a napad s inverznim podkladem je fakt super, tak at vam to vyjde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se