Marty35 Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 (upraveno) Jasně! Blesk Upraveno 30. března 2012 uživatelem Marty35
gas Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Hornikov zdravi z hospody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 (upraveno) Achjo. Trochu me ta absence pravda serre. Sami lepsi lidi. Honza dokonce, Viky, Tom, Maja, ten, co ma vyhazov za straceny notas, ale nesmi rict, pro jakou firmu pracuje,... a dalsi a dalsi...tak se mi styska. Jestli 13. Julaje, tedy patek po Brusakovi, tedy 13.7., nebude sraz pojaty ve velkem stylu, Salam, Alda, Viky koukajici po IWC, Maja, Pam/MM guru, chrono marketak z ucitelske rodiny z nocleharny Ostravy and stuff, tak se vazne nastvu. No, tez jsem si dneska potahl, nebudte na me tak prisni... Upraveno 30. března 2012 uživatelem Hasňa
marosh Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 (upraveno) Jo go furt mum. P.S. Michale, ty sis notně přihnul, jako my.Jen doufám, že tou Májou si nemyslel mě, bo nechci být spojovaný s kreslenou postavičkou, navíc včelou. Upraveno 31. března 2012 uživatelem marosh
kubson Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Zekonovi srdečné díky za trpělivost a rozvoz opilých mužiků...
sect Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Jo go furt mum. To jsem rád včelko, že nejsem sám.........pro jistotu jsem si právě otevřel jednu spravovací kuželku Zekonovi taky dík. A doufám, že příště nebudeme měnit lokál.....nekuřácký a svítící....co víc si přát
Baker Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Hosi dobre to bylo, diky Kulixovi za odvoz.Odchazel jsem posledni a posbiral co bylo na stole. Mam tady navic par veci, ktere nejsou moje. Jedno cervene pouzdro Omega, 2 zapalovace a jedny PAM 250
sect Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 .....jedny PAM 250 Ty si nech, jsou o 1000% lepší než ty nudné......
marosh Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Já jsem zapomněl poděkovat Zekonovi za odvoz, takže naťapanci z Karviné děkují též.
tombed Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Fajne, fajne, jako vždycky, do pieruna ale ta hlava...Se šípkovou super, 15st. pivo super, jégr super, 382 bronz super, combo IWC super, Ananty super, Daytony super... Tihle dva nejpěkněji voněli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. už ani nevím proč tam byly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 .......382 bronz super....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 hele Tomiku, doma jsem z tveho neustaleho libani musel vysvetlovat tu rtenku
gas Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Tak promiň... já měl včera tulivou ja v klidu, ale mus samponky bracha mel ozuzlane cele ucho a limecek v barve karminova
zekon7302 Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 hoši nemusíte děkovat,bylo veselo,Maroš lepší než navigace ,sectíku,omlouvám se za to pívo ale já vždy předvídám a vím že by to pívo nakonec vipil koberec vůbec mi nevadilo že se tam nekouřilo,člověk si aspoň zakouří s chutí ,a vidí lidi co v zakouřených podmínkách přehlížel,že?,jak to Tombed řekl Kubsonovi,,ty nechodíš na srazy,teď tě vidím po prvé"
Cyril Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 (upraveno) Parádní akce pánové! Konečně bez kouře a za světla! Večeře mi sice trochu poladila dietu...ale stála za to. Jen na záchod jsem chodil radši bez hodinek. Tome! Zapoměli jsme na moji kšiltovku....Příště mi ji prosím vem...nebo se stav na kafe. A ty Viktore mi dávej bacha na 250ky.. A Gasovi samozřejmě díky za taxi! Upraveno 31. března 2012 uživatelem Cyril
kulix Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Tombik mel hodne melancholickou a chvalici naladu..Jinak ja mam v aute zase casak od Cendika..Akce dobra az na ty ozralce.. pohled ridice..
Marty35 Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 mmch. ty Heuery se mně fakt líbily...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se