Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Achjo. Trochu me ta absence pravda serre. Sami lepsi lidi. Honza dokonce, Viky, Tom, Maja, ten, co ma vyhazov za straceny notas, ale nesmi rict, pro jakou firmu pracuje,... a dalsi a dalsi...tak se mi styska.

Jestli 13. Julaje, tedy patek po Brusakovi, tedy 13.7., nebude sraz pojaty ve velkem stylu, Salam, Alda, Viky koukajici po IWC, Maja, Pam/MM guru, chrono marketak z ucitelske rodiny z nocleharny Ostravy and stuff, tak se vazne nastvu.

No, tez jsem si dneska potahl, nebudte na me tak prisni...

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Jo go furt mum.

P.S. Michale, ty sis notně přihnul, jako my.

Jen doufám, že tou Májou si nemyslel mě, bo nechci být spojovaný s kreslenou postavičkou, navíc včelou.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Jo go furt mum.

To jsem rád včelko, že nejsem sám.........pro jistotu jsem si právě otevřel jednu spravovací kuželku :cheers:

Zekonovi taky dík.

A doufám, že příště nebudeme měnit lokál.....nekuřácký a svítící....co víc si přát :whistling:

Odesláno

Hosi dobre to bylo, diky Kulixovi za odvoz.

Odchazel jsem posledni a posbiral co bylo na stole.

Mam tady navic par veci, ktere nejsou moje. Jedno cervene pouzdro Omega, 2 zapalovace a jedny PAM 250 ;)

Odesláno

Fajne, fajne, jako vždycky, do pieruna ale ta hlava...

Se šípkovou super, 15st. pivo super, jégr super, 382 bronz super, combo IWC super, Ananty super, Daytony super...

Tihle dva nejpěkněji voněli...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

už ani nevím proč tam byly...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

:P :D

Odesláno

hoši nemusíte děkovat,bylo veselo,Maroš lepší než navigace :smile_anim: ,sectíku,omlouvám se za to pívo ale já vždy předvídám a vím že by to pívo nakonec vipil koberec :D vůbec mi nevadilo že se tam nekouřilo,člověk si aspoň zakouří s chutí :D,a vidí lidi co v zakouřených podmínkách přehlížel,že?,jak to Tombed řekl Kubsonovi,,ty nechodíš na srazy,teď tě vidím po prvé" :D

Odesláno (upraveno)

Parádní akce pánové! :thumbsup_anim: Konečně bez kouře a za světla! Večeře mi sice trochu poladila dietu...ale stála za to. Jen na záchod jsem chodil radši bez hodinek. :shuriken:

Tome! Zapoměli jsme na moji kšiltovku....Příště mi ji prosím vem...nebo se stav na kafe. A ty Viktore mi dávej bacha na 250ky.. :wacko:

A Gasovi samozřejmě díky za taxi!

Upraveno uživatelem Cyril

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...