Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Super akce, díky za organizaci a Gasovi za odvoz. Jinak, já jsem ráno stylem já radím, manželka dělá, rozdělal postel, vyklidil celou ložnici, vymaloval a nakonec položil plovoucí podlahu! Už jen chybí lišty, ale dneska pohov a jdem to oslavit... musel jsem se pochlubit. :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

V jiných vláknech se domlouvají piva :cheers: , což takhle si stanovit i nějaký oficiální termín? Celkem mám teď víkendy nabité, takže můžu až 15. 6., takže navrhuju tento termín. Třeba se tím, jak je to dopředu, přidají i další přespolní.......Jo a pokud se nelíbil Blesk, nešlo by vybrat nějaké jiné, nekuřacké místo? Nebo zahrádku?

pátek 15. 6. od 18 hodin

sect

Odkaz ke komentáři

Možná je to předčasné, ale od 1. do 7. července jsem v Orlové, tak pokud by v tom termínu někdo mohl, rád se některý večer na zahrádce sejdu. Ostrava, Karviná, Orlová, Havířov...jsem flexibilní. Akorát do té Orlovské výtopny bych to měl 5 minut pěšky, což by byl ideál, ale přizpůsobím se.

Odkaz ke komentáři

Trochu v tom udělám pořádek, bo se tady za chvíli nikdo nevyzná a některý termín by mohl zapadnout:

pátek 15. 6. od 18 hodin

sect

marosh

Baker

pátek 6. 7. - Výtopna, Orlová?

organic

sect (budu se snažit, ale jsou prázdniny.....)

Pátek 13.7.

Hasňa

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...