lukin_ova Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Odchazel jsem posledni a posbiral co bylo na stole. Mam tady navic par veci, ktere nejsou moje. Jedno cervene pouzdro Omega, 2 zapalovace a jedny PAM 250 Jo, to pouzdro je moje .... nech ho prosím u sebe. Bylo super, díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Mě akorát mrzí, že jsem nepokecal se všemi. Třeba s DavidemB jsem se už dlouho nerozmlouval a měl jsem včera možnost, jsem debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Budes rozmlouvat priste, Majo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Jo a Kulixovi dík za odvoz Cyrdo kšiltofku nemám, ještě loni jsem ji dával Kubovi u kocoura ať ti ji vezme neb jsem měl strach o tvé hlavové kosti v zimě, takže peška má Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 ta čepica někde byla, ale dávat mi ji na sraze byl holý nerozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Mě akorát mrzí, že jsem nepokecal se všemi. Třeba s DavidemB jsem se už dlouho nerozmlouval a měl jsem včera možnost, jsem debil. Sedni do Sněžného muže, udělej si výlet za čerstvým vzduchem a můžem pokecat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Dobře bylo jako vždy - zatím nejlepší akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 cendik byl k sezrani, gasiku jezdi na tom kole s rozumem jinak te budet bolet pr.del, taky sportuju, ale ja su ted v pi.ci bo chlastam a zeru ja zeru jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Čendík je maskot ostravské grupy ... teprve teď jsem přestal cítít chuť jagermeistera, ten přerazí všechno, jak chutnala sto15 vlastně nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Super akce, díky za organizaci a Gasovi za odvoz. Jinak, já jsem ráno stylem já radím, manželka dělá, rozdělal postel, vyklidil celou ložnici, vymaloval a nakonec položil plovoucí podlahu! Už jen chybí lišty, ale dneska pohov a jdem to oslavit... musel jsem se pochlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 začínám litovat, že mi to nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 V jiných vláknech se domlouvají piva , což takhle si stanovit i nějaký oficiální termín? Celkem mám teď víkendy nabité, takže můžu až 15. 6., takže navrhuju tento termín. Třeba se tím, jak je to dopředu, přidají i další přespolní.......Jo a pokud se nelíbil Blesk, nešlo by vybrat nějaké jiné, nekuřacké místo? Nebo zahrádku? pátek 15. 6. od 18 hodin sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Od 10 se budu placatit u moore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Zčekoval jsem program Eura a jsou tam ten večer dva zápasy, co mě moc asi brát nebudou, takže idu.V Blesku dobrá kuchyňa, ale ten Ostravar mě nějako neoslovil, no. pátek 15. 6. od 18 hodin sect marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 V nejhorsim kocur no, ale zase takhle dopredu by tam mohla jit zamluvit aspon ta banketka. . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Možná je to předčasné, ale od 1. do 7. července jsem v Orlové, tak pokud by v tom termínu někdo mohl, rád se některý večer na zahrádce sejdu. Ostrava, Karviná, Orlová, Havířov...jsem flexibilní. Akorát do té Orlovské výtopny bych to měl 5 minut pěšky, což by byl ideál, ale přizpůsobím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 (upraveno) V patek po Brusakovi sraz? Bo to je den Norku v ostravskych klubech! Upraveno 22. května 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 pátek 15. 6. od 18 hodin sect maroshBaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Patek 13.7. (patek 13. je idealni termin :-)) Hasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Trochu v tom udělám pořádek, bo se tady za chvíli nikdo nevyzná a některý termín by mohl zapadnout: pátek 15. 6. od 18 hodinsect maroshBaker pátek 6. 7. - Výtopna, Orlová?organicsect (budu se snažit, ale jsou prázdniny.....) Pátek 13.7. Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se