mrakodrap Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Kluci nebydlíte někdo kousek od Valise? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Vsichni z pritomnych cca 100 km. . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Tak ja uz sedim ve vlaku! Doufam ze tam nebudu prvni, bo nepoznam kery je nas stul Nebo na nem bude velky cerveny budik, jako poznavaci znameni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Tož dobrá to akce byla,dík všem,konečně jsme měli možnost osahat si Genty,za to dík Mrakoušovi,Lukinovi se za případnou bouli omlouvám a mám takový dojem že Tombed nějak povyrost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Tak teď už vím jaká je to divočina ty vaše srazy na severu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Taky diky, hlavne za vrele privitani Me by jenom zajimalo, jestli nakonec vyhral Tombed nebo ten lustr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 hosi hosi, ja si dam tohle vlakno do zakazanych. vzdycky me tak strasne s..e. ehm, mrzi, ze tam nejsem. ale toz co, priste. ze bych si treba prijel pro Nautily osobne nebo tak neco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Viktore, Tome, dopadlo to na jedničku! V noci mě vyvenčil Zikmund tak jsem mu to před chvílí oplatil, strašně šikovný pejsek, doma žádná nadílka... Akorát mi v manželské posteli spí ňákej ožralej spací pytel, no neva, v obýváku na sedačce je taky fajn. Zlaté rána slaměného vdovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Když jsem lehce před 4 hodinou ranní dovalil dom, řekl jsem fajne to bylo, takže chlapci díky za účast a náladu, mrakoušovi díky. že nám ukázal Genty, škoda, že nová nokia fotí na p..u a žádná fotka nevyšla, jo a Marty, ten Ostravar v nonstopu byl fakt dobrý, že Viktore? lustr přežil Nickolasi... návraty domů... spací pytel (dle Martyho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 To je parada, hodinkari jdou posedet. Plan byl kafe, rakvicka a domu, ale nejak se to zvrtlo.. 21.12. repete! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Včera jsem zjistil dvě věci. Že ty moje hodinky se ve světě neztratí, a že asi budu muset znovu začít pít................:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 ale nejak se to zvrtlo.. Tak trochu, prej pojdme jeste na jedno Ale jinak to byla opet vyzivna akce, nejak jsem nezaregistroval kdy zmizel pan Pleva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 jeho poslední slova byly..."p..o, počkám vás venku..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 No bylo to velmi příjemně strávené odpoledne...ale na příště si zařídím spaní v Ostravě...to noční cestování vlakem už není pro me... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 (upraveno) No bylo to velmi příjemně strávené odpoledne...ale na příště si zařídím spaní v Ostravě...to noční cestování vlakem už není pro me... Spaní neřeš, však přespíš někde s Čendíkem.Ostrava je velká. Upraveno 13. října 2012 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Kurňa já jsem tak rád, že jsem v 22 prchnul......jinak bych tam seděl vedle čendíka a martyho......tož, dobré to bylo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Tombed jinak dík za tip a já čičmunda to hledal vždy složitě, dle typového označení. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Jako vždy bylo super, dík všem. Jinak ještě včera večer jsem blinkal, ale už je to lepší.. Ve čtvrtek jedu do lázní, tak se docela těším . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Jako vždy bylo super, dík všem. Jinak ještě včera večer jsem blinkal, ale už je to lepší.. Ve čtvrtek jedu do lázní, tak se docela těším . kdo neblinká, pije pod své možnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Tombed jinak dík za tip a já čičmunda to hledal vždy složitě, dle typového označení. .sem ti říkal Jako vždy bylo super, dík všem. Jinak ještě včera večer jsem blinkal, ale už je to lepší.. Ve čtvrtek jedu do lázní, tak se docela těším .Čendíku, tak to jsi dělal celou dobu v nonstopu, doteď mi vrtá hlavou, od čeho jsi měl mokré tričko na zádech po té co jsi vylezl z wc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se