Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Chlapci, strašně rád bych přijel, a je mi u prde.e, jestli do Frýdlantu nebo do Kocoura, ale jedu na vodu, takže vás všechny zdravím a těším se na příští sraz. Doufám, že bude brzo...Kdyby se cokoliv pohlo s exkurzí do Damaska, dejte mi vědět.

Upraveno uživatelem PetrM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci vam tu plevelit tu vzrusenou debatu, ale ja prijedu az kolem 15. cervence a v nasledujicim tydnu bych se s vami nekde rad sesel v Ostrave a to i s beskydskou klikou. Takze predbezne:

19.7. nekde v Ostrave, klidne jinde, nez bezne, treba v nejakem nekuraku, je mi to fuk, ale rad bych vas vsechny videl.

Tento sraz vynechavam, takze do Kocoura muzou v klidu prijit i ti, kteri mi stale nemuzou zapomenout absenci nepretrziteho, vseobjimajiciho a absolutniho souhlasu se vsim a vynechali mejdan U Pinkasu, kde mimochodem vsem chybeli. :-);)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Jsem trochu smutný z předchozí debaty. Vlákno s Beskydskými srazy jsem založil proto, abych dal veřejně najevo, že se ve Frýdlantu schází banda chronomagorů a jediná změna pro nás je, že se nesvoláváme přes SZ či telefon, ale je na to  vlákno. Tím pádem je to veřejná informace a může přijít kdokoliv (resp. rádi uvidíme kohokoliv, komu ty malé tikající stroječky něco říkají). Vytvořit protiváhu či nedejbože konkurenci ostravským srazům mne nenapadlo ani ve snu.

Hele dost už hádek, 31.5. je zatím daleko. Zašel bych v teď v pátek (17.5.) na pivko, klidně i do Ostravy, půjde někdo se mnou ? Můžem dát i nějakou zahrádku, má být teplo.

Upraveno uživatelem lukin_ova
Odkaz ke komentáři

Jsem trochu smutný z předchozí debaty. Vlákno s Beskydskými srazy jsem založil proto, abych dal veřejně najevo, že se ve Frýdlantu schází banda chronomagorů a jediná změna pro nás je, že se nesvoláváme přes SZ či telefon, ale je na to  vlákno. Tím pádem je to veřejná informace a může přijít kdokoliv (resp. rádi uvidíme kohokoliv, komu ty malé tikající stroječky něco říkají). Vytvořit protiváhu či nedejbože konkurenci ostravským srazům mne nenapadlo ani ve snu.

Hele dost už hádek, 31.5. je zatím daleko. Zašel bych v teď v pátek (17.5.) na pivko, klidně i do Ostravy, půjde někdo se mnou ? Můžem dát i nějakou zahrádku, má být teplo.

já jsem pro Lukine

Odkaz ke komentáři

Sorry pánové, ale tohle je debata na piču. Najednou tady máme nějaké rady starších se kterými se musí konzultovat? Od toho je přece vlákno, aby se tu házely návrhy a buď se domluvíme nebo nedomluvíme. 

Také bych byl raději, aby se ostravské srazy pořádaly jinde než U Kocoura. Snad se v Ostravě najde podnik, který by nám vyhovoval. Kdysi se dělaly srazy u Pelikána nahoře. Co takhle Astoria na Masarykáči? Nebo U Rady? Tam mají Plzeň.

Odkaz ke komentáři

Co se zahrádek týká, tak je třeba počítat s dvěmi faktory.

Moc se neuvidí na hodinky ve tmě.

A počasí, pokuď prší, tak co? Větru, dešti neporučíš...

A taky, kde sehnat zahradu s velkými stoly, napadá mě jedině Spolek.

Já se přiznám, že jsem si na Kocoura už zvykl, problémy s obsluhou jsou dávno pryč, naopak slečny z obsluhy jsou tam přívětivé.

Kde nám hezká blondýnka postaví rundu Fernetů?

Odkaz ke komentáři

Cuba Libre nic? :-)

Dobré Cuba Libre uměli akorát v Kartáči, jinak to tam stálo za...

Taky bych šel jinam, někam kde maj víc druhů piv, třeba... :cheers:

Čendo, ty jsi je beztak po desátém zjebal a oni se v sobotu polepšili. Takže bys měl maroshu Čendíkovi poděkovat, víš že máš chatrné zažívání. :lol2:

Víc piv na čepu? Asi myslíš Radegast a Pilsner Urquell, že? :-)

Odkaz ke komentáři

Taky bych šel jinam, někam kde maj víc druhů piv, třeba... :cheers:

Čendo, ty jsi je beztak po desátém zjebal a oni se v sobotu polepšili. Takže bys měl maroshu Čendíkovi poděkovat, víš že máš chatrné zažívání. :lol2:

Byl jsem hodný.

Klidně stačí jeden druh, ale dobře uvařený a natočený.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...