tombed Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 No já určitě ne Tome, konec dohadů, s Bakerem si to vyřešíte po svém, každý půjde kam ho srdce táhne a má to blíž a je to, pro příště, pokud se chceš podívat po půl roce do OV, navrhni termín nekolidující s jiným srazem a bude klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Variantu se spaním jsem nemohl realizovat, změnily se mi mezi tím možnosti a Ty pořád trvají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Nějak nám vypadl Zekonek 31. 5., 18:00, U Kocoura, OstravaMarty35Čendíkmaroshtombedzekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 (upraveno) Chlapci, strašně rád bych přijel, a je mi u prde.e, jestli do Frýdlantu nebo do Kocoura, ale jedu na vodu, takže vás všechny zdravím a těším se na příští sraz. Doufám, že bude brzo...Kdyby se cokoliv pohlo s exkurzí do Damaska, dejte mi vědět. Upraveno 14. května 2013 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 (upraveno) Nechci vam tu plevelit tu vzrusenou debatu, ale ja prijedu az kolem 15. cervence a v nasledujicim tydnu bych se s vami nekde rad sesel v Ostrave a to i s beskydskou klikou. Takze predbezne: 19.7. nekde v Ostrave, klidne jinde, nez bezne, treba v nejakem nekuraku, je mi to fuk, ale rad bych vas vsechny videl. Tento sraz vynechavam, takze do Kocoura muzou v klidu prijit i ti, kteri mi stale nemuzou zapomenout absenci nepretrziteho, vseobjimajiciho a absolutniho souhlasu se vsim a vynechali mejdan U Pinkasu, kde mimochodem vsem chybeli. :-) Upraveno 14. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 (upraveno) Jsem trochu smutný z předchozí debaty. Vlákno s Beskydskými srazy jsem založil proto, abych dal veřejně najevo, že se ve Frýdlantu schází banda chronomagorů a jediná změna pro nás je, že se nesvoláváme přes SZ či telefon, ale je na to vlákno. Tím pádem je to veřejná informace a může přijít kdokoliv (resp. rádi uvidíme kohokoliv, komu ty malé tikající stroječky něco říkají). Vytvořit protiváhu či nedejbože konkurenci ostravským srazům mne nenapadlo ani ve snu. Hele dost už hádek, 31.5. je zatím daleko. Zašel bych v teď v pátek (17.5.) na pivko, klidně i do Ostravy, půjde někdo se mnou ? Můžem dát i nějakou zahrádku, má být teplo. Upraveno 15. května 2013 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Jsem trochu smutný z předchozí debaty. Vlákno s Beskydskými srazy jsem založil proto, abych dal veřejně najevo, že se ve Frýdlantu schází banda chronomagorů a jediná změna pro nás je, že se nesvoláváme přes SZ či telefon, ale je na to vlákno. Tím pádem je to veřejná informace a může přijít kdokoliv (resp. rádi uvidíme kohokoliv, komu ty malé tikající stroječky něco říkají). Vytvořit protiváhu či nedejbože konkurenci ostravským srazům mne nenapadlo ani ve snu. Hele dost už hádek, 31.5. je zatím daleko. Zašel bych v teď v pátek (17.5.) na pivko, klidně i do Ostravy, půjde někdo se mnou ? Můžem dát i nějakou zahrádku, má být teplo.já jsem pro Lukine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Sorry pánové, ale tohle je debata na piču. Najednou tady máme nějaké rady starších se kterými se musí konzultovat? Od toho je přece vlákno, aby se tu házely návrhy a buď se domluvíme nebo nedomluvíme. Také bych byl raději, aby se ostravské srazy pořádaly jinde než U Kocoura. Snad se v Ostravě najde podnik, který by nám vyhovoval. Kdysi se dělaly srazy u Pelikána nahoře. Co takhle Astoria na Masarykáči? Nebo U Rady? Tam mají Plzeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 17. nemůžu - jedu pryč, 31.5. zatím volno - klidně v OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 (upraveno) sorry že Vám jakožto relativní nováček toho fora do toho kecám a srazu jsem se navíc ještě nikdy neúčastnil...ale co takhle zkusit PUOR vedle Stodo? je tam Plzeň...a dobrá Plzěn Upraveno 15. května 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 ale co takhle zkusit PUOR vedle Stodo? je tam Plzeň...a dobrá Plzěn Idelani misto! Nejlepe ten velky stul vpravo za dverma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Co se zahrádek týká, tak je třeba počítat s dvěmi faktory.Moc se neuvidí na hodinky ve tmě.A počasí, pokuď prší, tak co? Větru, dešti neporučíš...A taky, kde sehnat zahradu s velkými stoly, napadá mě jedině Spolek. Já se přiznám, že jsem si na Kocoura už zvykl, problémy s obsluhou jsou dávno pryč, naopak slečny z obsluhy jsou tam přívětivé.Kde nám hezká blondýnka postaví rundu Fernetů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Minulý pátek jsem byl U Kocoura a pivo nic moc. Pěna okamžitě spadla a i chuťově to nebylo ono. Sice jsem jich rubnul hafo, bo jsem norek, ale už jsem tam pil lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 A já tam byl minulou sobotu a rubnul jsem jich sedm a bylo good, hladinka jak má být, k tomu šest slivovic, bo jsem norek též, Čendo.:-) Ne, klidně pojďme jinam.Ale pyty ne na Ostravar a Staropramen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Asi z Tebe mají respekt .Mi to tam nevadí, jen jsem byl zklamaný, bo jsem se tam na Plzničku vždy těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 A já tam byl minulou sobotu a rubnul jsem jich sedm a bylo good, hladinka jak má být, k tomu šest slivovic, bo jsem norek též, Čendo.:-) Ne, klidně pojďme jinam.Ale pyty ne na Ostravar a Staropramen.Cuba Libre nic? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Taky bych šel jinam, někam kde maj víc druhů piv, třeba... Čendo, ty jsi je beztak po desátém zjebal a oni se v sobotu polepšili. Takže bys měl maroshu Čendíkovi poděkovat, víš že máš chatrné zažívání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Cuba Libre nic? :-) Dobré Cuba Libre uměli akorát v Kartáči, jinak to tam stálo za... Taky bych šel jinam, někam kde maj víc druhů piv, třeba... Čendo, ty jsi je beztak po desátém zjebal a oni se v sobotu polepšili. Takže bys měl maroshu Čendíkovi poděkovat, víš že máš chatrné zažívání. Víc piv na čepu? Asi myslíš Radegast a Pilsner Urquell, že? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Taky bych šel jinam, někam kde maj víc druhů piv, třeba... Čendo, ty jsi je beztak po desátém zjebal a oni se v sobotu polepšili. Takže bys měl maroshu Čendíkovi poděkovat, víš že máš chatrné zažívání. Byl jsem hodný.Klidně stačí jeden druh, ale dobře uvařený a natočený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Dobré Cuba Libre uměli akorát v Kartáči, jinak to tam stálo za... Víc piv na čepu? Asi myslíš Radegast a Pilsner Urquell, že? :-) ... a Ostravar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se