Beet Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Já teda nesmím? :-) Jsi se sice přihlásil, ale nezapsal do účastnického listu. Máš černý puntík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Farky + 2,5 dalsi clenove Těch 2,5 je jako co? Jako, že poloviční chronomagor? Jsem zvědav jak se tam poskládáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 pato protoze nepijes jsi zapocitan tak napul :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Este si to rozmyslim :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 S tím pitím? Tak to bude velké kua... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Nakonec mi to nevyjde. Tak příště pánové Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 sorry ze jsem tak zmizel ale rodina si me vyzadala :-).- medovy jack byl perfekto, diky tome a jeste jednou vsechno nej at je ti hej !- diskuze s wizem : zhubl jsem cca 6 kg a obvod ruky mam -1 cm takze ted mam aktualne 20,5- diskuze s beetem: pajo zmeril jsi ty seahorsy ? kazdopadne jsou paradni.... urcite jste dopadli blbe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Ja musel tradicne na tramvaj, takze jsem prezil. :-) Medovy Jack byl super - Tome zij dlouho a blaze. Farky nemeril, ale googlil. 42mm luneta, 44mm pouzdro. Mel jsi pravdu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 ouki diky pajo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Predator party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Rychlé info pánové,zítra je domluvené chronopivo od 17.30 v Rusty Bell na Hlavní Třídě, Ostrava.Pro pařmeny pak navazuje koncert Cocotte Minute od 21.00 v Garáži, kdo nejde zůstává v Rusty Bell a pije dál :-)Zatím je potvrzená účast cca 8 chronopivsonu, míst je rezervováno 12 takže doražte fšici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Kurňa, to končím zrovna ve škole Ale nikoho z vás zvířat neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Panove, kdo z Vas chce za mnou na Cocotte Minute do Garage, napiste, at Vas muzu napsat na guestlist. Dekuji a budu se tesit i na aftershow party :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Za mne Rusty Bell ano (pokud se nic nepokaka), ale po vecernicku domu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Panove, kdo z Vas chce za mnou na Cocotte Minute do Garage, napiste, at Vas muzu napsat na guestlist. Dekuji a budu se tesit i na aftershow party :-) Sent from my iPhone using TapatalkJá bych šel, pokud nebudu sám...V kolik to teda je, ofiko začínaj v osm, Farky píše v devět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 20:00 X-Core21:30 Cocotti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Tak X-Core jsou o třídu vejš než Coccoti pro mě. Takže v osm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Tak co bando. Jak dopadly obě skupiny. (mám na mysli obě skupiny chronomagorů ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Já a Marty v Garage v klídku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Velký Vánoční Věčurek !!!Prosím pište se, ať případně doobjednáme stůl/stoly, má dorazit i delegace z Prahy a doufejme i z ostatních chronobuněk . Tímto osobně zvu beskydskou chronobuňku ! Takže sraz bude Ostrava Centrum : U kocura 4. 12. 2015 2 spojené stoly pro 12 lidí od 17.30h návrat na místo činu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se