lib Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Pege, nekecej a přijeď! Že Ty se bojíš, že zase zdemoluješ nějakou hospodu, když se mám objevit i já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Ne ne nebojím, ale opravdu je problém s odvozem, z kamarádů v okolí nikdo není volný a já bych městskou nedojel! Ach jo!!! Jinak rád bych opět po měsíci a půl doma se sádrou zapařil, ale musím hnátu šetřit!! Tož sa majtě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Ne ne nebojím, ale opravdu je problém s odvozem, z kamarádů v okolí nikdo není volný a já bych městskou nedojel! Ach jo!!! Jinak rád bych opět po měsíci a půl doma se sádrou zapařil, ale musím hnátu šetřit!! Tož sa majtě! Pokud se Ti tam povede dostat, tak zpátky bych Tě mohl zavést kolem 10. Teda jestli se vlezeš i se sádrou do malého Golfa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 (upraveno) Já bych tě klidně odvezl a dovezl, ale nebudu tam déle jak do 22/23. hodiny. Edit - už budu mimo PC - tel. číslo v SZ kdybys měl zájem Upraveno 19. února 2010 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Zak děkuji všem přítomným za bezva společnost, jmenovitě Travellerovi za dovoz a Sektovi za odvoz domů. Bylo mi s vámi fajn, i když jsem to tentokrát netáhl až do konce. Bylo to Upraveno 20. února 2010 uživatelem Pege1012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Akce super! Na obrázku důkaz o nekompromisním přístupu zdejší buňky k fejkům: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Ano přináším další detaily ze Salamiovy performace nazvané: Psychické uvolnění při drobné úpravě jedněch velmi kvalitních replik OP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Ano přináším další detaily ze Salamiovy performace nazvané: Psychické uvolnění při drobné úpravě jedněch velmi kvalitních replik OP. no hosi... a co ten klic Elephant? Made in China... hmm... budte alespon dusledni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Kluci, bylo to fajn, příště si akorát už nedám tatarák. Upraveno 20. února 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Tak já shánim kaučuk a sponu a vy takovou parádu takhe ošklivě zničíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Tak já shánim kaučuk a sponu a vy takovou parádu takhe ošklivě zničíte... To jsme pouze zkracovali tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 bolí mě hlava! hezký to bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 To je úplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Kluci, bylo to fajn, příště si akorát už nedám tatarák. Souhlas, jen to doplním...příště si nedám tatarák a pak ještě uzené koleno Ale jinak to bylo v pohodě...jak dopadnul Tombed? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Zklamal, usnul - mimino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Výborná akce, příště zůstávám určitě do konce . A na pivo se klidně přidám i mimo oficiální sraz...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Veškerá podobnost s žijícími osobami a souvislostosti zde zachycenými je čistě náhodná! Zároveň omluvte sníženou kvalitou záznamu z mobilu, neměli jsme stan, koš ani mezikroužky... EDIT: Zmenšil jsem fotky a trochu je upravil, tombed snad promine. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Biker nepomlouvej, příště tě nezaložím a hezky si svůj dluh v kuchyni odpracuješ! Rovnal jsem si záda, když byl hokej nuda. Plznička mi jako vždy chutnala, až jsem se při pohledu na účet divil, tatarák byl tentokrát hodně divnej,daleko lepší byly libovo špagety nebo dietní Maroshovo špalíky... Bylo to super, rád jsem všechny viděl, pražáci a varák a vidlák byly taky moc fajn, prostě příště zas, takové teplé pohlazení na duši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 4 tombed - hele...jsi tu dost dlouho na to,abys věděl,jaké fotky se sem dávaj. Zkus to příště,prosím,menší,jo??! Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Jo, ty jelito Upraveno 20. února 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se