Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove, panove, vemte si priklad ze me. Jednou jste takhle prisli do hospody a jeden host povida: Ja to za vas zaplatim. A zaplatil. A jindy zase prijdete do hospody a ten host uz z dalky na me vola: Dneska nee!

Odesláno (upraveno)

Tentokrat vyjimecne nedorazim. A testovat to nemusim. Vim, ze by se poskrabal. :-) Ani by to nemusel byt hrebik. Radsi bych si dal par kusu. Snad to klapne v zari.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

rezervace provedena, pátek 23.7. v 18.00 na jméno Chronomag

Doufám, že si todle přečte spajdy, že se taky dá udělat rezervace na jméno Chronomag. Posledně udělal rezervaci na jméno Pinďourek. Naštěstí jsem tam nebyl první a nemusel se ptát, kterej stůl je pro nás rezervovanej.
Odesláno

1. tombed

2. sect +1

3. Baker

4. HIFI

5. marosh

6. kulix

7. David_B

8. lib (Peta P.O. / já hřebík / Hasňa = účast vidím tak na tak na 78%)

9. traveller

Odesláno

Och.

Zvláštní pocit být v práci(schválně jsem nenapsal pracovat) v postdelirické stavu. Má pověstná alkoholová klapa tentokrát nefungovala a tak jsem se solidně napral.

lib to do nás lil vrchem dolem. Tímto mu děkuji za jeho štědrost. Zábava výborná, sestava klasická-samí svoji.

Pěkných hodinek po kok.t, mě se do hlavy nejvíc zaryly The Blue Flame Submarinerky. Hodinky pro mě.

Ďáblovi sectovi děkuji za příblížení do Orlau, má fajnou kamarádku, jedna z mnoha, jak jsme zjistili. Ale ta se mu fakt povedla.

Oceňuji i samotnou účast Peťana, který dorazil, ač silně zdravotně indisponován.

Pánové mám Vás rád, nepokažte si to...

Odesláno

Co se divíš? V Ostravě už nikdo nekouří, tady stačí dýchat :cigar: . Jinak dík za příjemný večer :cheers: .

Jo Maroshu, taky jsi mohl zajít v Orlové ještě na jedno. Bylo výborné. Tak ať Ti to dneska rychle uteče.........

Odesláno

povedená akcička, libe nastotisickrát díky, příště ti to doufám vrátíme, ještě trochu cítím tatarák a jägermeistra, ale jinak dobrý, byli jste fajn :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...