robl.7 Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Tak jsem náhodou našel kazetu na hodinky v katalogu Tchibo od středy 19 prosince. Je na 6 kousků v koženém desingu ( kožená ??? nevím ) vyložená sametem. Barva černá , velikost 18x9x17 cm. Tak doufám , že mi Tchibo dá tučnou provizi.
Návštěvník RaGe Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Jen doplním : http://www.tchibo.cz/spotrebni_zbozi/ts.asp
Návštěvník tolja Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 (upraveno) robl.7 napsal: Tak jsem náhodou našel kazetu na hodinky v katalogu Tchibo od středy 19 prosince. Je na 6 kousků v koženém desingu ( kožená ??? nevím ) vyložená sametem. Barva černá , velikost 18x9x17 cm. Tak doufám , že mi Tchibo dá tučnou provizi. cena 599 druhej Upraveno 10. prosince 2007 uživatelem tolja
robl.7 Odesláno 10. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Jo díky také jsem to mohl poslat s obrázkem a cenou....
rorda Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Teď akorát řešim, že bych si něco podobnýho koupil, brousim po všech možnejch místech ... Už jsem měl dokonce vybráno, ale nemohl jsem dokončit objednávku, protože vůbec neposílaj zásilky z USA do Evropy ...
Jakubisko Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 Od 19. prosince? Dnes je jednadvacet, dopoledne jsem oblezl vsechny mistni prodejny s Tesco, pardon, Tchibo zbozim a nikde nic
Pepe Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 Jakubisko napsal: Od 19. prosince? Dnes je jednadvacet, dopoledne jsem oblezl vsechny mistni prodejny s Tesco, pardon, Tchibo zbozim a nikde nic Predevcirem jsem ji videl na Masarykove nadrazi - je to obchod s obcerstvenim Pont a maj tam takovej stojan s vecma od Tchibo meli tam aspon 4 kusy
lolohh Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 Jakubisko napsal: Od 19. prosince? Dnes je jednadvacet, dopoledne jsem oblezl vsechny mistni prodejny s Tesco, pardon, Tchibo zbozim a nikde nic Já byl předevčírem asi ve 4 Tchibo obchodech a všude mi řekli, že už nejsou a nebudou. Nu což, krabičku plnou čajů už mám, tak si krabičku na hodinky udělám z ní, jak se radí v jiném vlákně.
koblih69 Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 lolohh napsal: Já byl předevčírem asi ve 4 Tchibo obchodech a všude mi řekli, že už nejsou a nebudou. Nu což, krabičku plnou čajů už mám, tak si krabičku na hodinky udělám z ní, jak se radí v jiném vlákně. V ČB byla málem bitka, ale na manželku s dítětem v náručí si netroufli a tak je naježení jisté !
lolohh Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 koblih69 napsal: V ČB byla málem bitka, ale na manželku s dítětem v náručí si netroufli a tak je naježení jisté ! Hm, to ti závidím, na obrázku vypadá fakt pěkně.
lolohh Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 (upraveno) koblih69 napsal: V ČB byla málem bitka, ale na manželku s dítětem v náručí si netroufli a tak je naježení jisté ! Upraveno 21. prosince 2007 uživatelem lolohh
jovani Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 ja ju mam z Ostravy, a podla slov kamarada co mi ju kupil tak pohoda, mali ju este minuly tyzden je kozenkova co ma mrzi, hodinky LACO s original leteckym remenom do nej nedam
lolohh Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 jovani napsal: ja ju mam z Ostravy, a podla slov kamarada co mi ju kupil tak pohoda, mali ju este minuly tyzden je kozenkova co ma mrzi, hodinky LACO s original leteckym remenom do nej nedam Ještě minulý týden? Myslel jsem, že jí mají mít od tohoto týdne. Ale pokud se ti tam nevyjde výše zmíněné, tak mě pomalu přestává mrzet, že jí nemám, protože jsem do ní chtěl dávat všechny svoje hodinky a jedny z nich jsou podle mě stejně velký, ne-li větší.
vor Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 (upraveno) Já ji mám z Brna. Škoda, že je koženková. Upraveno 21. prosince 2007 uživatelem vor
captom Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 Já jednu koupil na eBay od prodejce "ferocase-uhrenbox-hersteller ". Cena tuším 40 Euro, vyvolávací 1Euro. Naprostá spokojenost.
Pepino65 Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Na serveru airline jsem našel tento box na hodinky za 1599 USD. Product Description - contains twelve circular watch channels (three oversized) with removable watch pillows - contains eight flat watch channels (two oversized) - removable center divider (removed for photography) Created for the serious collector. ? Safely stores 20 fine timepieces in a brief case manner ? 12.5" x 15" x 4" Hezké, ale trochu cenově nadsazené, co vy na to?
Návštěvník RaGe Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Tady taky hezká skříňka i s watchwindrem : http://www.kadloo.com/3-pages-winder/Rotomaster-z.html pohotovostní do kapsy : http://www.kadloo.com/4-pages-boxes/60002-z.html http://www.kadloo.com/4-pages-boxes/50008-z.html a jen tak mimochodem, čím se asi inspirovaly tyto hodinky ? : http://www.kadloo.com/1-pages-watches/80701-z.html (že by Brajtle)
spiderer Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 RaGe napsal: a jen tak mimochodem, čím se asi inspirovaly tyto hodinky ? : http://www.kadloo.com/1-pages-watches/80701-z.html (že by Brajtle) Inspirace vic nez zrejma..
Baker Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 (upraveno) Tech inspiraci je tam vic. Rada "Sphere" je nejveselejsi Upraveno 3. února 2008 uživatelem Baker
jovani Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 nespachame hromadnu objednavku? box ... : "Toto zboží bude naskladněno 30.4.2008. Poté Vám můžeme zboží prodat cca během týdne. Sdělte mi prosím, zda mám toto zboží objednat. Přeji hezký den. Za Pallas s.r.o. Naďa Svobodová" ideme do toho?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se