Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem náhodou našel kazetu na hodinky v katalogu Tchibo od středy 19 prosince. Je na 6 kousků v koženém desingu ( kožená ??? nevím ) vyložená sametem. Barva černá , velikost 18x9x17 cm.

Tak doufám , že mi Tchibo dá tučnou provizi. :thumbsup_anim:

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
  robl.7 napsal:
Tak jsem náhodou našel kazetu na hodinky v katalogu Tchibo od středy 19 prosince. Je na 6 kousků v koženém desingu ( kožená ??? nevím ) vyložená sametem. Barva černá , velikost 18x9x17 cm.

Tak doufám , že mi Tchibo dá tučnou provizi. :thumbsup_anim:

cena 599

druhej :thumbsdown_anim:

post-953-1197314386.jpg

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Teď akorát řešim, že bych si něco podobnýho koupil, brousim po všech možnejch místech ... Už jsem měl dokonce vybráno, ale nemohl jsem dokončit objednávku, protože vůbec neposílaj zásilky z USA do Evropy ... :bangin:

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Jakubisko napsal:
Od 19. prosince? Dnes je jednadvacet, dopoledne jsem oblezl vsechny mistni prodejny s Tesco, pardon, Tchibo zbozim a nikde nic :(

Predevcirem jsem ji videl na Masarykove nadrazi - je to obchod s obcerstvenim Pont a maj tam takovej stojan s vecma od Tchibo meli tam aspon 4 kusy

Odesláno
  Jakubisko napsal:
Od 19. prosince? Dnes je jednadvacet, dopoledne jsem oblezl vsechny mistni prodejny s Tesco, pardon, Tchibo zbozim a nikde nic :(

Já byl předevčírem asi ve 4 Tchibo obchodech a všude mi řekli, že už nejsou a nebudou. Nu což, krabičku plnou čajů už mám, tak si krabičku na hodinky udělám z ní, jak se radí v jiném vlákně.

Odesláno
  lolohh napsal:
Já byl předevčírem asi ve 4 Tchibo obchodech a všude mi řekli, že už nejsou a nebudou. Nu což, krabičku plnou čajů už mám, tak si krabičku na hodinky udělám z ní, jak se radí v jiném vlákně.

V ČB byla málem bitka, ale na manželku s dítětem v náručí si netroufli a tak je naježení jisté !

Odesláno (upraveno)
  koblih69 napsal:
V ČB byla málem bitka, ale na manželku s dítětem v náručí si netroufli a tak je naježení jisté !

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
  jovani napsal:
ja ju mam z Ostravy, a podla slov kamarada co mi ju kupil tak pohoda, mali ju este minuly tyzden :thumbsup_anim:

je kozenkova ;) co ma mrzi, hodinky LACO s original leteckym remenom do nej nedam :angry:

Ještě minulý týden? Myslel jsem, že jí mají mít od tohoto týdne. Ale pokud se ti tam nevyjde výše zmíněné, tak mě pomalu přestává mrzet, že jí nemám, protože jsem do ní chtěl dávat všechny svoje hodinky a jedny z nich jsou podle mě stejně velký, ne-li větší.

• po měsíci...
Odesláno

Na serveru airline jsem našel tento box na hodinky za 1599 USD.

Product Description

- contains twelve circular watch channels (three oversized) with removable watch pillows

- contains eight flat watch channels (two oversized)

- removable center divider (removed for photography)

Created for the serious collector. ? Safely stores 20 fine timepieces in a brief case manner ? 12.5" x 15" x 4"

airline_1988_626880070.jpeg

Hezké, ale trochu cenově nadsazené, co vy na to?

• po měsících...
Odesláno

nespachame hromadnu objednavku? box

... : "Toto zboží bude naskladněno 30.4.2008.

Poté Vám můžeme zboží prodat cca během týdne.

Sdělte mi prosím, zda mám toto zboží objednat.

Přeji hezký den.

Za Pallas s.r.o.

Naďa Svobodová"

ideme do toho? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...