Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já mám tu koženou škatuli, ale už je mi malá. Počítejte s chronickou závislostí a kupte rovnou větší. Atˇ nemusíte jako já hlídat ebay a přihazovat a rodina se taky nedozví, že zas něco kupujete :-). Zrovna NUTNĚ potřebuju natahovač. Ach jo.

Návštěvník Kamil
Odesláno

HIFI- posli mi prosim na email v profilu cenu a cislo tveho uctu, poslal bych ti radeji penize predem. Pokud jsi z Phy, vyzvedl bych si krabicku osobne. Pokud ne, pripocti prosim i cenu postovneho. A dekuju za organizaci.

Odesláno

Pánové,

prosím o malé strpení,už dva dny si dopisujeme - firma obměňuje sortiment i stránky a nebyli mi schopni

nic konkrétního sdělit,takže a dnes.Toto je výňatek z mailu.

Cena velkoobchodní je 399,00 + 25% maloobchodní příplatek + dopravné a balné

Uvedené ceny jsou bez DPH. Prosím o vyjádření, zda s výše uvedenými podmínkami souhlasíte a chcete objednat.

S pozdravem

Lenka Janoušková

asistentka

PEN RYVAN - Ivana Kavanová

Jablonecká 16

460 01 Liberec 1

Takže,prosím během zítřka dopsat další případné zájemce.

Jo, v nabídce přibyl nový model,myslím že ho tady někdo sháněl,ale je to kombinace na hodinky a tužky,

je ale podstatně dražší - 670

/velkoobchodní cena+další viz.výše/

Nicméně kdyby ho někdo chtěl...

Odesláno
... Zrovna NUTNĚ potřebuju natahovač. Ach jo.

Hurá - konečně snad někdo, kdo taky potřebuje natahovač! (nebo už je to jen fata morgána?)

Hele gandalfe, myslíš to vážně, nobo ti to "jen ulelo"?

Jestli jo, tak pojďme zpunktovat taky nějakou akci.

(už se cítím zahanben těmi kolegy, kteří tu na denním pořádku páchají "nadnárodní krabičkové kšefty" ve velkým...)

Odesláno

Honzo 49 - ten box je ten samý, co na předchozí straně.

2dehyd - myslím to vážně - už jsem několik aukcí projel. I manželka končně pochopila, že je to akutní /ale trvalo to/. Zkouším to na ebay.de. Kdybys věděl /nebo ostatní "potřební"/ kde dobře koupit, poraďte, nebo kupte a podělíme se o náklady.

Odesláno

Takže ještě jednou píši seznam zájemců o box:Takže asi tak: sauce - 1

Grasshopper - 1

Vlastimil - 1

HIFI - 2

Pokud je ještě nějaký zájemce o box,prosím urychleně dopsat.

Pro jistotu ještě přikádám foto.

Odesláno

>>> gandalf:

2dehyd - myslím to vážně - už jsem několik aukcí projel. I manželka končně pochopila, že je to akutní /ale trvalo to/. Zkouším to na ebay.de. Kdybys věděl /nebo ostatní "potřební"/ kde dobře koupit, poraďte, nebo kupte a podělíme se o náklady.

Ten výše uvedenej, plastovej model od conrada se mi nelíbí - radši bych už něco kvalitnějšího, nejlépe dřevo a alespoň na 2 kousky - pokud za rozumnou cenu "utočí" 4, taky fajn, aspoň bude místo do foroty.

Jaká je tvoje představa (provedení, kapacita) ?

Odesláno

dehyd- ten plasťák od conrada jsem neměl na mysli. Zmínil jsem to v souvislosti s tou "bedýnkou" na hodinky.

Jakou ty máš přesdtavu včetně ceny? Na ebay.de po zadání "uhrenbeweger" jsou jich desítky. Některý jsou i docela hezký. Abych řekl pravdu, tak sám nevím, jestli koupit natahovač na jedny, či vícery hodinky. "Rezerva" by určitě nebyla marná. Různě přihazuju, sleduju kam až jdou ceny. Ale tak vysoko co chtěj za ten plasťák u conrada to neleze, ani dřevěný. Nakonec to jistě vidíš sám. Pokud na něco narazím, tak ti dám info. Tímto prosím i ostatní diskutující, aby se s námi podělili o zkušenosti s nákupem. Možná by stálo za to založit pro toto téma vlastní vlákno. Jistě bude přibývat těch kteří to NUTNĚ potřebují, nebo to budou v blízké budoucnosti potřebovat, protože vir "chronomag" je vysoce nakažlivý. Koupíte jedny automaty "na zkoušku" a už v tom lítáte jako já a dehyd :-)).

Odesláno

No docela nutně bych to potřeboval i já. Ale u nás jsem našel za 5k na jeden kousek.

Na dva kousky , provedení dřevo...pod sklem hmmmmm a ještě dobrá cena k tomu... jdu do toho s vámi..

Odesláno

>>> gandalf

>>> Radimk

Dik za reakce, zda se, ze mame vsichni tri zalusk podobnym smerem: kvalitni drevenej gril s pruhledem - puvodne jsem pocital s rotacakem na 2 ks, ale neni od veci "byt pripraven", takze bych sel i do "4".

Sice autoamty vlastnim dost dlouho, ale protoze jsem donedavna mel jen dvoje a prakticky nosil jen jedny, neresil jsem to - teprve s pribytke tretiho asi pred rokem uz to stridam a potrebuju "tocit", na ty rucni rozcvicky s natahem clovek obcas zapomene...

Ale k veci: Internetovejm aukcim neholduju, pokud tam neco najdem, ocenil bych, kdyby to nekdo zaridil, rad priplatim "provizi za sluzbu".

Odesláno

>>> falkon:

jo, neco takovyho by me celkem vyhovovalo, sice je to trochu velky, ale budiz...

je to zbytecne zvetseny o ty staticky pozice na quartzky (sice taky mam troje, ale dvou bych se vyhledove mozna vzdal a treti necham klidne v supliku) tak bych to tam ani nemusel...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...