TOMASS Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Pěkně,bez té vterinovky by to byly typické nádražní hodiny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To logo Prim není pěkné, nemyslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Těch 12 000 Kč (http://www.eantik.cz/cz/detail.aspx?did=97499) bych za to tedy nedal, obzvlášť, když Mondaine jsou za půlku a hezčí. V ceníku Primu je ale mají za 7 500 Kč. Upraveno 2. září 2016 uživatelem JanNovakJan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Po dlouhý době si nemusim říct, že by měli v Eltonu změnit designera. Za mě na první pohled určitě dobrý! Hlavně to má trochu hlavu a patu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Vteřinovka je tam zbytečně navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To bude ve verzi s datumem i bez, nebo tos Financi zafotošopil? To není fotošop. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 U mne dobry.A ta sekundovka se mi libi hodne.Prave proto, ze je jina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Vteřinovka je tam zbytečně navíc.Asi v "klasických" nadraznich hodinách vteřin vterinovka nebývá (nevim zda se mi podaří vložit aktuální foto z Prahy hlavního nádraží), ale nedat ji tam, dovedu si představit, ze poznamky ohledně dochvilnosti ČD budou ještě reagovat na tohle... To by mohly udělat rovnou jednoručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Na obrazku se me taky libej,chtelo by to fotku na ruce,nakou peknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To není fotošop. .. Tak co mi uniká? když na stránkách Prim jsou jen s aperturou pro datum? A o variantě bez tam nikde nic nečtu? každopádně v nodate se mi líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To byla objednávka pro ČD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Vterinovka mi ani tak nevadi, ale proc je tak pitome kratka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Předraženej reklamní kýč. Kdo by to za ty prachy koupil?Takove veci se vetsinou nekupuji, ale davaji a dostavaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze http://ekonomika.idnes.cz/ceske-drahy-prodelaly-1-375-miliardy-korun-fdz-/eko-doprava.aspx?c=A160429_101711_eko-doprava_suj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Těch 12 000 Kč (http://www.eantik.cz/cz/detail.aspx?did=97499) bych za to tedy nedal, obzvlášť, když Mondaine jsou za půlku a hezčí. V ceníku Primu je ale mají za 7 500 Kč.Prim je má levnější protože to je II.jakost,mají tu díru v ciferníku a v ní datum.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Čekáš Dlouho? Čekej Dál. Času Dost. České Dráhy Mne sa pacia. Upraveno 2. září 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Vypadaj dobre, jsem zvedavej na real...i kdyz Mondaine jsou porad o chlup lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Idealni prodejni cenu vidim nekde tak na 5200Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Mne se teda nelibi snad vubec, hlavne ta vterinovka.. Jak se tady resila presnost: to mel byt vtip na ceske drahy ne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To byla objednávka pro ČDJsou i volně na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se