cali Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Frajerina by bola dat tam nejaky fuzzy stroj, ktory by v sumare isiel tak nejak presne, ale behom dna by sa nahodne predbiehal a oneskoroval povedzme o 15-20 min.
M@chino Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Frajerina by bola dat tam nejaky fuzzy stroj, ktory by v sumare isiel tak nejak presne, ale behom dna by sa nahodne predbiehal a oneskoroval povedzme o 15-20 min.:-D souhlas! To by byla pecka ... CD nikdy nejezdí včas ... je to už vlastně jejich reálná služba o které vím, počítám s ní a když ji nedodají tak jsem naštvanej ;-D
EngineerHack Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 mne sa to teda paci. Vedel by som si to predstavit aj ako oblekovky keby tam nebol napis CD.Treba tam dat daco univerzalnejsie a moze byt.
baza Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Taky se mi to celkem líbí. Ale na ruku bych si to nedal.
zbuddy Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Pitomci eantik tam píšou dřevěné pouzdro...http://www.eantik.cz/cz/detail.aspx?did=97499 Upraveno 3. září 2016 uživatelem zbuddy
Povidláček Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Pitomci eantik tam píšou dřevěné pouzdro...http://www.eantik.cz/cz/detail.aspx?did=97499 Chápu jak to mysleli no Bez toho data se mi fakt líbí. Kdyby byly v mechanice, nejlépe čistě na ruční nátah, tak bych si je snad i pořídil a hrál si ve volných chvílích na ajznboňáka
Hardslimer Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Jak je ten marketing u nas uz krasne rozvinuty.Nove hodinky, jeste teple z vyroby a uz je u nich sleva. Z 15K na 12K.Kdo nema u cenovky slevu jakoby nebyl. ;-)Hnus, velebnosti!
People Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Dalsia firma, ktora bude nasledovat je urcite Ceska posta, postarky budu vnucovat primky na okienku
sta Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Mně se líbí a jako bývalý majitel režijní jízdenky mám navíc k drahám i trochu citový vztah
JR_2010 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Jen mi z té oficiální prezentace není jasné, jaký je tedy rozdíl mezi verzí 40 a 36, fotky jsou stejné. Protože mají obě verze stejný strojek, předpokládám, že datové okénko u větších bude víc do středu a ten index na 3 bude dotažený, ručky stejné? Upraveno 3. září 2016 uživatelem JR_2010
atari Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Poměr cena/výkon mi nepřijde zajímavý. Další z "boomů", který podle mého brzy odezní.
Honza.manta Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Mně se líbí. Nádražácký hodinky jak maj bejt.
Hajek Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 A když se modrá nabarví na žluto a místo ČD dá RJ :-)
zbuddy Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Za tu cenu by mohly být RC. Ale k čemu u ČD, že...
cigi Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Mně se líbí. Nádražácký hodinky jak maj bejt. Moje řeč !! Prímová vatriace na SBBUhr, prostý quarz je správná volba, RC by bylo pro zadavatele příliš dehonestující , vteřinovka akurát - nemá přece měřit čas, propána - viz předešlá věta, ale znázorňovat, že hodiny jakeš takeš jdou - šla by asi prdnou i na ty velký nástěnný akutronky , bez data jsou ještě lepší, než už tak povedená datová verze.Pěkná barva. Oceňuju, že ručky nijak nekomplikovali. Ještě lépe by se možná hodily do toho pouzdra bez nožiček, nebo to pilotní, ale i takhle je to fajn.Samozřejmě si s sebou nesou všechny nectnosti nástěnných hodin předělaných na zápěstí, ale to je součást vtipu. Z grafickýho hlediska mi jen trošku štve příliš malé logo ČD - působí to ušlápnutě a zakřiknutě , vždyť je moc hezký, není zač se stydět... a pak, že hodinový index u datumky je prostě ukousnutý - možná by bylo geometričtější, kdyby byl stejně dlouhý, jako minutové indexy. Ten bezvýrazný řemínek, ač v barvě, je zbytečně nivelizuje do průměru, viděl bych to na výrazný nádražácký textil ......... Upraveno 5. září 2016 uživatelem cigi
TOMASS Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Kdyby take udělali větší, 42 aspoň, aby na ně při práci dobře viděli ;-)
TOMASS Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Vterinovka mi ani tak nevadi, ale proc je tak pitome kratka?Také bych si představil delší,ale asi fyzikální důvody vedly ke kratší...
Hardslimer Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Jo, jo. Mohlo by dojit ke zkrutu a byla by z ni kotva o rucky. :-)
siwi Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Dobrý nápad, ale podle mě by to chtělo silnější ručky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se