Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Frajerina by bola dat tam nejaky fuzzy stroj, ktory by v sumare isiel tak nejak presne, ale behom dna by sa nahodne predbiehal a oneskoroval povedzme o 15-20 min.

Odesláno

Frajerina by bola dat tam nejaky fuzzy stroj, ktory by v sumare isiel tak nejak presne, ale behom dna by sa nahodne predbiehal a oneskoroval povedzme o 15-20 min.

:-D souhlas! To by byla pecka ... CD nikdy nejezdí včas ... je to už vlastně jejich reálná služba o které vím, počítám s ní a když ji nedodají tak jsem naštvanej ;-D

Odesláno (upraveno)

Jen mi z té oficiální prezentace není jasné, jaký je tedy rozdíl mezi verzí 40 a 36, fotky jsou stejné. Protože mají obě verze stejný strojek, předpokládám, že datové okénko u větších bude víc do středu a ten index na 3 bude dotažený, ručky stejné? 

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

Za tu cenu by mohly být RC. Ale k čemu u ČD, že...

Odesláno (upraveno)

Mně se líbí. Nádražácký hodinky jak maj bejt.

Moje řeč !! Prímová vatriace na SBBUhr, prostý quarz je správná volba, RC by bylo pro zadavatele příliš dehonestující :), vteřinovka akurát - nemá přece měřit čas, propána - viz předešlá věta, ale znázorňovat, že hodiny jakeš takeš  jdou - šla by asi prdnou i na ty velký nástěnný akutronky :) , bez data jsou ještě lepší, než už tak povedená datová verze.Pěkná barva. Oceňuju, že ručky nijak nekomplikovali.

Ještě lépe by se možná hodily do toho pouzdra bez nožiček, nebo to pilotní, ale i takhle je to fajn.Samozřejmě si s sebou nesou všechny nectnosti nástěnných hodin předělaných na zápěstí, ale to je součást vtipu. Z grafickýho hlediska mi jen trošku štve příliš malé logo ČD - působí to  ušlápnutě a zakřiknutě , vždyť je moc hezký, není zač se stydět... a pak, že hodinový  index u datumky je prostě ukousnutý - možná by bylo geometričtější, kdyby byl stejně dlouhý, jako minutové indexy. Ten bezvýrazný  řemínek, ač v barvě, je zbytečně nivelizuje do průměru, viděl bych to na výrazný nádražácký textil .........

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Vterinovka mi ani tak nevadi, ale proc je tak pitome kratka?

Také bych si představil delší,ale asi fyzikální důvody vedly ke kratší...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...