Přejít na obsah

TENIS

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Ten kluk se v tom uz patla hodne dlouhoo, je to skoda, svyho casu byl velmi dobrej..

Já ho měl rád a myslel si, že nahradí Štěpánka (Veselyho jsem nikdy nemusel). Škoda no. Ale ten mladas byl fakt dobrej, snad mu to vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ho mel rad kdyz vyradil neskutecne Nadala ve Wimbledonu a nasazel mu tehdy asi 23 es;-) ale co se dal dohromady s tou pi.kou modelkou Ochotskou, to byl velkej omyl a kariera sla v tu ranu dolu... skoda.

Vesely taky nebyl marnej, ale totalne zamrznul a uz se neposouva nikam, bohuzel...

Muzskej tenis je ted celkem v hajzlu, aspon ze ten zenskej se porad nak drzi.

Odkaz ke komentáři

Já je též ne kritizuju, zahrát si s nima já, tak jsem tam jak sběrač míčků a divák najednou, takže klobouk dolů.

Všichni jsme namlsany z let minulých, nebo já aspoň ano.

Doufám, že se to vrátí a budeme zase porážet amiky, frantiky a podobně.

Odkaz ke komentáři

Ale u ženských to frčí.

Jo, částečně je to tam super. Na druhou stranu-dokážeš vyjmenovat 10 posledních zenskejch jedniček a jejich délku královani? Já nedám dohromady ani poslední tři.

Tam to vidím zatím růžové, protože náhrada za Kvitovou či další zatím je, ale taky díky nevyrovnanosti ostatních (buďme rádi, že na to ségry W. už tak nějak prdej, jinak by to bylo k nekoukáni).

Odkaz ke komentáři

Jo, částečně je to tam super. Na druhou stranu-dokážeš vyjmenovat 10 posledních zenskejch jedniček a jejich délku královani? Já nedám dohromady ani poslední tři.

Tam to vidím zatím růžové, protože náhrada za Kvitovou či další zatím je, ale taky díky nevyrovnanosti ostatních (buďme rádi, že na to ségry W. už tak nějak prdej, jinak by to bylo k nekoukáni).

Vyjmenovat je nedokážu. Ale takovej rozdíl mezi zastoupením ve špičce mezi chlapama a ženskejma u nás je zarážející.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...