tikzot Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Jeden dementni vypustenej balón... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Ted uz si to pohlida Haasse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Moh by si teď vzít příklad z Kvitový :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 (upraveno) To joo ale bohuzel ne v jeho 17 letech... Upraveno 2. února 2019 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Ty vole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Hmm. Tak hotovo no. Ale je to dobře, že jsou tam mlaďasové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Skoda, ale za me tohle fakt cely prohral Rosol... uplne zbytecne.. do toho Pavlasek zraneni necekany, Vesely taky, to nikdo nemohl vedet.. ale smekam pred Lehečkou...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Tak Rosola jsem neviděl, asi naštěstí teda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Ten kluk se v tom uz patla hodne dlouhoo, je to skoda, svyho casu byl velmi dobrej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Bohužel , na nějaké dobře výsledky si budem muset par let počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Ten kluk se v tom uz patla hodne dlouhoo, je to skoda, svyho casu byl velmi dobrej..Já ho měl rád a myslel si, že nahradí Štěpánka (Veselyho jsem nikdy nemusel). Škoda no. Ale ten mladas byl fakt dobrej, snad mu to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Ja ho mel rad kdyz vyradil neskutecne Nadala ve Wimbledonu a nasazel mu tehdy asi 23 es;-) ale co se dal dohromady s tou pi.kou modelkou Ochotskou, to byl velkej omyl a kariera sla v tu ranu dolu... skoda.Vesely taky nebyl marnej, ale totalne zamrznul a uz se neposouva nikam, bohuzel...Muzskej tenis je ted celkem v hajzlu, aspon ze ten zenskej se porad nak drzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 To je, ale to hrál Nadal se zlomenym kotnikem... A ještě ho skoro porazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Je to tak;-) ale pekny to bylo;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Hodně prumerjnech hráčů občas porazí někoho z Top hráčů ,ale většinou v dalším zápase potvrdí svou výkonnost a Rosol je toho příklad .Já ho ne kritizují,on i Veselý hrají proste to na co mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Já je též ne kritizuju, zahrát si s nima já, tak jsem tam jak sběrač míčků a divák najednou, takže klobouk dolů.Všichni jsme namlsany z let minulých, nebo já aspoň ano. Doufám, že se to vrátí a budeme zase porážet amiky, frantiky a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Svata pravda... ale neni to lehky... nejsou ted vzory a proto neroste generace ktera by k tem vzorum vzhlizela s je upadek, normalni situace... chtelo by to Lendla, Kodese, atd vyhrany slamy a velky turnaje... to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Ale u ženských to frčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Ale u ženských to frčí.Jo, částečně je to tam super. Na druhou stranu-dokážeš vyjmenovat 10 posledních zenskejch jedniček a jejich délku královani? Já nedám dohromady ani poslední tři.Tam to vidím zatím růžové, protože náhrada za Kvitovou či další zatím je, ale taky díky nevyrovnanosti ostatních (buďme rádi, že na to ségry W. už tak nějak prdej, jinak by to bylo k nekoukáni). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Jo, částečně je to tam super. Na druhou stranu-dokážeš vyjmenovat 10 posledních zenskejch jedniček a jejich délku královani? Já nedám dohromady ani poslední tři. Tam to vidím zatím růžové, protože náhrada za Kvitovou či další zatím je, ale taky díky nevyrovnanosti ostatních (buďme rádi, že na to ségry W. už tak nějak prdej, jinak by to bylo k nekoukáni).Vyjmenovat je nedokážu. Ale takovej rozdíl mezi zastoupením ve špičce mezi chlapama a ženskejma u nás je zarážející. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se