pby Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Zdravim, chcel by som poradit ktore hodinky zvolit z tychto ktore uvediem, pripadne ine -budu to moje prve lepsie hodinky, ale iba do hodnoty okolo 400-500e -poziadavka je na automaticky alebo mechanicky strojcek a 100% spolahliva vodotesnost na plavanie, snorchlovanie, skin diving, vodne sportyzatial som nasiel:--Vostok Europe North Pole Expedietion 1 (day/night) so strojceokm 2432 a 20 ATM (bez potvrdenia o vodotesnosti), super luminova ---) + super luminova (svieti navzdy (dobijane ma netrapi)---) - aj ked 20 ATM ale chybajuce potvrdenie o vodotesnosti (vyrobca ho dava len na niektore modely)---)kaliber ?? nepoznam..--Vostok Europe Anchar (automatic lite) so strojcekom NH35A a 30 ATM (plus doklad o vodotesnosti) a tritiovym svietenim---) + vodotesnot potvrdena vyrobcom a 30 ATM je viac ako dost---) - tritiove svietenie (obmedzena zivotnost)---)kaliber ?? nepoznam...--Certina Action Driver Automatic - storojcek ETA 2824-2 dvojite tesnenie proti vode 20ATM, ---) + dvojita vodotesnost a 20 ATM---) - cena (cez limit az okolo 800e)---) - vzhlad tento bod nema vleku vahu ---)kaliber ?? nepoznam..---) nieviem info o materiali na "posdivetenie"Diky
Frostie Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Pokud nepoznáš základní hodinářský kalibr Eta 2824, tak je pak každá rada dost drahá...
pby Odesláno 12. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2016 nepoznam ho osobne - viem ze je to jedne z najzakladnejich kalibrov v hodinkach aj to ze vacsina swajc. hodiniek ma prave tento klaiber ale ako na tom je v praxi ? Ma vraj 3 vyhotovenia a podla toho aj vlastnosti, aky mam konkretne v tychto hodinkach atd atd. poradte mi ako uplnemu lajkovi. Diky
Frostie Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 nepoznam ho osobne - viem ze je to jedne z najzakladnejich kalibrov v hodinkach aj to ze vacsina swajc. hodiniek ma prave tento klaiber ale ako na tom je v praxi ? Ma vraj 3 vyhotovenia a podla toho aj vlastnosti, aky mam konkretne v tychto hodinkach atd atd. poradte mi ako uplnemu lajkovi. DikyJo tak. Nejlepší by byla samozřejmě jeho varianta chronometer, ale tu tato Certina neobsahuje. Myslím, že je tam buď elaboré nebo TOP, více viz https://en.wikipedia.org/wiki/ETA_SA#ETA_2824-2
Radimk Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Tak z těchto tří jednoznačně Certina, a to aniž bych koukal na modely z výběruVE jsou kvalitou nevyrovnané a poslední designový směr mě neoslovil.
tano Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Ja bych se rusum vyhnul, z Tveho vyberu urcite Certina. Co neco jineho, nebo tato trojka je finalni?
posmourny Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Určitě Certina. Mají alespoň za mě univerzální vzhled a léty ověřený strojek.
MíraMíra Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Z těchto za mě rozhodně taky Certina.Podle mě je lepší snad ve všech směrech.
vfr Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Za mě Certina,mám je a max. spokojenost.Nemusím řešit jestli v nich skočím do jakýkoliv louže(ISO 6425),lumi svítí parádně,navíc prvnich 20 min. na otočné lunetě svítí každá minuta,a to že my jdou +-1až3 vteřiny je malý bonus od ETY 2824-2 za kterou od jiný značky dáš klidně jednou tolik.Za mě určitě jo.
AKUC Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 nie je čo riešiť z týchto jednoznačne CERTINA !!!
pby Odesláno 12. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2016 (upraveno) Tak ste ma presvedcili bude to CERTINA len musim dosporit.. dolezita vec ako tu bolo naposane je ISO 6425 --- Opytam sa este (vfr pise ze ich ma a spomenul to skakanie do louze ) skutocne sa nemusim bat skocit do bazena, jazera.. zaplavat si a but kludny ze si neutopim 800e hodinky ? Mozem tomu verit? PS: titan vs nerez (cenovo 70e rozdiel) ma nejaky technicky vyznam (vyhodu) Upraveno 12. září 2016 uživatelem pby
bigwolf Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Titan lehci, snadneji se poskrabe, vzhled do seda.Ocel/nerez tezsi, ale zase toho vice vydrzi a pujde jednodusseji rozlestit.
kuncák7 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Certina a titan. Mam ho ted na ruce a treba i proto ho preferuju, ze by po nem nemela byt zadna vyrazka a podobne.
Jenikec Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Mam Vostoky E, ale s ruskym kalibrem. Porad mne bavi a jdou presne. Ty novejsi modely jsou skutecne loterie v kvalite. Tedy z tohoto vyberu Certina, nebo bych sledoval prodejni vlakno. 2824 je osvedcena kvalita, drzel bych se teto Ety v dane cenove relaci. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
slice Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 cena 627?. autorizovaný predajca, medzinárodná záruka, doprava v cene: http://www.onewatchforyou.com/en/1204-ds-action-diver
vfr Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Najdi si tu na foru jakým zpusobem probíhají testy na ISO 6425.Otázkou je jak to mají jiní výrobci,Omega PO 600m,Longines HC 300m a jiní u kterých o ISO 6425 ani zmínka.Třeba na to ISO jedou taky,ale na rozdíl od Certiny se tím nechlubí,nevím,těžko říct.
pby Odesláno 14. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2016 diky za link -no napr. tie hore uvedene VE Anchar su az 30 ATM s potvrdenim o vodotesnosti (neviem co je v nom popisane, viem ze len ho clovek dostane k hodinkam) a ziadna zmienka o ISO tam nieje, dokonca tie Anchary maju aj heliovy ventil, co je na hlbkove potapanie s heliovou primesov) - no ja si myslim ze hodinky mozu byt vodtesne ale ISO (po precitami linku vyssie) zahrna aj ine veci a staci ze napriklad nesplna normu proti magentickemu polu a uz sa nemozu pochvlait ISOm 6425
pby Odesláno 14. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2016 cena 627?. autorizovaný predajca, medzinárodná záruka, doprava v cene: http://www.onewatchforyou.com/en/1204-ds-action-divernepoznam ten obchod je to 100% spolahlivost ?
slice Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 (upraveno) nepoznam ten obchod je to 100% spolahlivost ? pred kúpou svojich certin som si obchod overoval na pár fórach. 100% spolahlivosť. vlastná skúsenosť. je to kamenný obchod na západe španielska. autorizovaný distribútor pár značiek. pošle všetko ako má byť. čiže aj potvrdenú kartičku s medzinárodnou zárukou.. Upraveno 14. září 2016 uživatelem slice
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se