Chumpus Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Od Seika mi toho projde rukama dost, zatím jsem dával jen svoje kousky do chlubícího vlákna, ale na ty cizí se nedostalo, tak to budu hromadit v tomto vlákně. Hodně z fotek, co se tu objeví, bude asi zároveň na Seiko Instagramu, pro všechny to ale platit nebude. Pro začátek tyhle fajn pětky, které jsou hodně levné. Nejvíc se mi líbí asi varianta na fotce, v Koscomu ale mají i další barvy. To pouzdro je fakt super, takže až je udělají bez 24h subciferníku (moje úchylka, prostě mi to vadí), budu o nich uvažovat. No a pak Grand Seiko. Geniální oblekovky. Jo, nosil bych je
Daemonultimate Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 Ty nový pětky mi připomínaj takovej rallye vintage design, v Koscomu maj snad troje, čtvery, líběj se mi všechny a až jednou nebudu u hodinek striktně vyžadovat divers lunetu, určitě si nějaký pořídim. GS je jistě kapitola sama pro sebe, krása.
Chumpus Odesláno 15. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2016 Tyhle GS jsou fakt super. Já oblek moc nenosím, ale kdyby jo, tak tohle by byla skvělá volba.
bohus76 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 Kluci ty pětky jsou co zač ? /myslím označení/.
Chumpus Odesláno 26. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Tady jsou ještě v červené. Na tenhle kousek dávejte pozor, ve velmi blízké budoucnosti s ním bude hodně zábavy
AndyAaron Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Je to na tech petkach ciste jen dvacetictyrhodinovy ukazatel nebo se to sa pouzit jako druha casova zona?
Chumpus Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Letošní novinka, ssc487. Docela fajn kousek pro ty, kteří potřebují jen jedny hodinky, nebo pro ty, kterým se hodí jedny quartzky (solar).
Chumpus Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Presage je v ČR. Jsou to všechno hezký a zajímavý kousky, i já bych si tam vybral. Tohle konkrétně je SPB039.
Bells Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Presage jsou super, líbí se mi jich dost, ještě se tak dokázat přesvědčit, že ke mě ty hodinky jdou, což je fakt problém.
Chumpus Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Něco jsou vyloženě oblekovky, tam je jasný, že ti to asi tolik nesedí. Ale jsou tam i univerzální modely. K tomu se dostanu časem. A jsou tam i dámský modely, takže kdo by chtěl vyšší kvalitu pro svou lepší polovičku, tady má šanci.
Bells Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Já jsem na tom bohužel tak špatně, že cokoliv "nondiver" je na mě moc oblekové Snažím se to napravit jak to jen jde, pořád si říkám, že ke košilím a tak bych nějaké takové hodinky unosil, ale jakmile je dám na ruku, tak se s tím necítím a to je špatně, přitom se mi líbí tolik modelů...snad se přes to jednou dostanu
Chumpus Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Myslel jsem ssa303 nebo 305, které u nás taky jsou. Ale chápu, že pokud ti sedí divery, tak že tohle je pořád málo
Bells Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Jsou krásné, velikost taky dobrá, stejně tak i cena je dost přívětivá, ale...ve chvíli, kdy to dám na ruku, tak mám takový pocit, že vím naprosto přesně, jak to dopadne, fakt mě to štve, nějak se k tomu musím už dokopat a jak jinak, než právě něčím z řady Presage, vždyť tam je snad všechno pěkné. Já mám asi takový blok, že hodinky bez lunety mi přijdou takové nijaké, obyčejné, nevím, nechápu to, ale je to asi jediné vysvětlení, které mě napadá.
Daemonultimate Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 (upraveno) Jsem na tom podobně jako kolega Bells, takže krásu oblekovek zatím obdivuji spíše teoreticky, ale řada Presage a její nové modely jsou velmi pěkné. Líbí se mi zvolený font, nejvíc model SPB041J1 s ukazetelem rezervy nátahu. Safír je u této řady také dobrým bonusem. Upraveno 25. října 2016 uživatelem Daemonultimate
Chumpus Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Tenhle kousek (SPC155) mě hodně překvapil. Za pár peněz hodně muziky. Mít prostor na quartz, tak je to low-cost favorit na oblekovky. Jo a omlouvám se za neostrou fotku, cvakal jsem to v rychlosti.
Chumpus Odesláno 5. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Boží hodinky, oboje. Napřed jsem si myslel, že bílé jsou jasnou volbou, ale černé taky mají něco do sebe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se