Shamway Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 V 27. 2. 2019 v 16:33, Pavelpu27 napsal: Já proti Jágrovi hrál jako kluk na turnaji v Chebu. Dokonce jsem ho jednou fauloval. . Bylo nám 12.a uz tehdy mel mullet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 V 27. 2. 2019 v 18:18, Shamway napsal: a uz tehdy mel mullet? Mullet neměl. My byli oba prckové mezi staršíma žákama. A zatímco on už tenkrát vynikal (říkal táta, já si ho fakt moc nepamatuju), já byl těžký podprůměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Kurnik, tož to se musím taky pochlubit. Je to pravěk, ale někdy kolem 2000-2 jsem s ním byl ve Slaném na jako tréninku amatérů s následným zápasem a chytil jsem mu dva nájezdy...takže všichni museli dělat kliky, a já ne...ale sem se nesmál, páč jsem popadal dech a nemohl se ani napít, protože hráčů nájezdníků bylo 20 a já jedinej brankař . A vyhrál jsem 11:9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 V 28. 2. 2019 v 15:56, M10 napsal: Kurnik, tož to se musím taky pochlubit. Je to pravěk, ale někdy kolem 2000-2 jsem s ním byl ve Slaném na jako tréninku amatérů s následným zápasem a chytil jsem mu dva nájezdy...takže všichni museli dělat kliky, a já ne...ale sem se nesmál, páč jsem popadal dech a nemohl se ani napít, protože hráčů nájezdníků bylo 20 a já jedinej brankař . A vyhrál jsem 11:9.Já se nechlubil :-). Co si pamatuju tak jsem za ním vlal jak papír, snažil se ho faulovat, ale i na to byl rychlej. A ještě se u toho smál (a já čekal, až doběhnou me plíce zpět ke mě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Pěknej hokej a první bodik z venku.Čiliak to podržel parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 No Kometa zase skvele naslapla s famoznim golmanem. Ta půjde zase vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 No Marek to tam pochytal neskutečné , ke konci i štěstí bylo při té tyčce,ale bod z venku je super.Bylo by fajn přivést i druhej...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Jo, vyřvali jsme to, zítra pokračujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 vstupenka v Hradci 170,- v Brně 300,- na stání, 500,- k sezení - drobné regionální rozdíly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Tak je to dvojnasobnej mistr proti......Hradci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Tomu se říká volný trh. Na sekačky by bylo za 200,- taky skoro vyprodáno, ale Brňákama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Buďte rádi, půlka března a v Praze není kam na hokej zajít :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Tož nádhera... Plačky se vezou... Čiliak je neuvěřitelné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 no,já to bohužel neviděl,ale 5/0 to musela být jízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 V 19. 3. 2019 v 21:04, spineshank napsal: no,já to bohužel neviděl,ale 5/0 to musela být jízda Byla to jízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Tak vidim, ze mate z PO spoustu zazitku. Ja zatim jen stream a vcera telka.Ale v Pa a So se show presunuje k nam, tak se moc tesim.- a doufam, ze neco s Indiany jeste zahrajeme Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Tak včera to byla parádní podívaná .Dnes se mrknem na Liberec,náš další soupeř .Hlavně si ti staří chlapi musí odpočnout.....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Myslíš, že Olmik nedá Plzeň? Si myslím, že je to ještě hodně otevřené... Takže na soupeře si ještě pár dní počkáme... Jinak dnes už opět mluvím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Tak dnes super atmoska v te nasi plecharene.Tak ted uz jen, aby ten dnesni mac nebyl posledni domaci zapas sezony Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Překvapivě ale dobře vy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se