Návštěvník eloga Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Roman I.tak tě tady sleduju, letos to vypadá, že fandit Tesle v hokeji je pro fandy Diagnóza. Ale nezoufej, Jihlava a Motor s Kladnem jsou také dole a nic se neděje.
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) Dobrej post na fanouskovskem foru: Kdo z pardubickych treneru neridil ozralej, at hodi kokainem. Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem Roman I.
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Já si říkal, že hůř být nemůže, ale ty Pardubky presvedcujou spíš o opaku.
honza71 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Kdyby nebyl Roman ve skutecnosti velkej frajer s dobrym srdcem, tak bych mu tu uz davno napsal, ze je mi ho lito :
honza71 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Kdyby nebyl Roman ve skutecnosti velkej frajer s dobrym srdcem, tak bych mu tu uz davno napsal, ze je mi ho lito
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) Super, takhle je Dynamo vnímáno. Co dodat? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem Roman I.
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Super, takhle je Dynamo vnímáno. Co dodat?Sent from my iPhone using TapatalkNevnímat, tuhle sezónu nějak přežít a těšit se na novou. Nic jiného ti stejně nezbyde, protože to nezabalis.
Dráteník Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Adam Svoboda získal během soboty víc bodů než celé Dynamo za půl roku?
laskajefajn Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Koukam ze vlakno posledni dobou je pouze a pouze o pardubickém cirkusu... Koukal nekdo na tiskovku? Ja ano a popravde nechapu ze ty čtyři šašky za stolem odešli bez úrazu. To je silna káva.
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Koukam ze vlakno posledni dobou je pouze a pouze o pardubickém cirkusu...Koukal nekdo na tiskovku? Ja ano a popravde nechapu ze ty čtyři šašky za stolem odešli bez úrazu. To je silna káva.Ahoj, čisté náhodou, nebyl by odkaz na tu tiskovku? Rád bych si ji poslechl.
laskajefajn Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 https://www.facebook.com/115289885125/posts/10157001588250126/
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Už tady na to vlákno seru. Teď jsem si to pročetl zpátky a je to fakt síla. Kuncáku, zajdem někdy na pívo nebo přijedu na Slávku (SZ), rád Tě poznám, jestli budeš chtiít. Jsem tady rád za pohled Sashatora, ale na druhou stranu jsem se tady poštěkal js panem majitelem fóra a naše vzájemná korespondence mi radost nedělala, žvejkám zasvěcené rozumy Lásky Dariny Vymětalíkové z Hradce, kýbl nervů v prdeli a nějak mi to všechno nedává smysl. Vo čem to slátání postů je? Vo hovnu. Jinak dnes na té diskuzi byla spousta pravdy. Lubina to má celkem hlavě celkem srovnaný, hokejky na to však z poloviny serou a z poloviny mají v palici takový brajgl, že si netroufnou na nic jiného, než od sebe odpalovat puky, nechodí před branku a jedou v systému KMD (každej měsíc dobrej). Management zjistil, že to fakt tady může spadnout do sraček. Vyžerou si svoji neschopnost, ale zčásti i dědictví z dob vlády Šmidberského. Mládež (Akademie) vychovala pár talentovaných hráčů, v Áčku se jen mihli. . Nosek, Zadina, Kaut, Špaček. Nikdo z nich skoro nedostal v Áčku šanci. Nějak to dopadne. Třeba letos ještě koupí někoho z výprodeje Slovanu a ligu zachrání. Ale bez zásadních změn to řešení do budoucna není. Lubina chce do budoucna jádro teamu z Pardubic (Kusý, Machala, Budík) a na ně nalepit zbytek. Tak třeba jo. Fandit jim budu stejně pořád.Jinak Láskojefajn, jestli tě můžu poprosit, neber si do huby Tomáše Rolínka. Ten šašek je kapitán posledních mistrů světa, jestli si to nějak dovedeš v kebuli poskládat, Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Roman I.
Návštěvník eloga Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 nebo přejdi na florbal, tam je to pro perníkáře o kus lepší
Mira188 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Ahoj, ja byl včera kouknout na Flyers vs. Boston. Byl jsem na "pár hokejích" včetně MS, ale tohle je fakt jinej level. Pro mne absolutní zážitek a můžu jen doporučit Mira Tapatalk
marosh Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Pivařův sen...:-)Ale kvůli pivu si tam nebyl, viď.
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 (upraveno) Hele hoke jistě dobrej, ale co atmosféra, fandění svymu týmu? Já chodím na hokej i zafandit a když koukám na přenosy, tak to tam moc nevidím.Jinak ale závist, někdy bych to zkusit chtěl, ale max až budou zas v Evropě. Upraveno 18. ledna 2019 uživatelem kuncák7
Mira188 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Kvuli pivu fakt ne , je to obrovská show. Atmosféra bezva, ale fandění slabší. Řvát tady jak u nás v Brně na Kometě tak to by bylo mega.... Ale tím nechci říct že je to jak v kině, taky se umi rozjet . Zatím čau... Mira Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se