laskajefajn Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Přesne tak. O tom Strnadovi jsem slyšel v prosinci...asi na tom neco bude. Každopadne po dnešku už tomu neveřim že se udrži v extralize ale budu velice rád když nedojde na moje slova
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Přesne tak. O tom Strnadovi jsem slyšel v prosinci...asi na tom neco bude. Každopadne po dnešku už tomu neveřim že se udrži v extralize ale budu velice rád když nedojde na moje slova Navic si 6000 lidi koupilo permice po cca 5000 kc. To je 30 mio do rozpoctu, na ktere ty hovada muzou dalsi sezonu zapomenout. Bude zle
Bert Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Jsme na hodinovém fóru, takže mi připomínka, že si Strnad už minimálně jeden ekonomický nesmysl koupil, připadne docela k věci. Proč by to tedy nezopakoval i v Pardubicích?
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Tak zle nebude-u nás to byl ficak s O2 arenou navíc a hokej se tu stale hraje.Vidíš to moc černe, vždy se najde nějakej zapálenej, co to zafinancuje a pojede se, aspoň v 1.lize. Zvlášť z vaší diváckou základnou.Letos to asi holt vyzerete až do dna.
Frostie Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Jsme na hodinovém fóru, takže mi připomínka, že si Strnad už minimálně jeden ekonomický nesmysl koupil, připadne docela k věci. Proč by to tedy nezopakoval i v Pardubicích?Koupil si jich několik a moc ho to netíží. Do Avie nastrkal stamilióny a vyrobil pár desítek aut a výroba v Přelouči se likviduje... Myslím, že to Dynamo koupí. Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Frostie
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Tak zle nebude-u nás to byl ficak s O2 arenou navíc a hokej se tu stale hraje.Vidíš to moc černe, vždy se najde nějakej zapálenej, co to zafinancuje a pojede se, aspoň v 1.lize. Zvlášť z vaší diváckou základnou.Letos to asi holt vyzerete až do dna.Tady to je imho jiny. Tu divacku zakldnu tvori lidi od Svitav az po Trutnov, Nymburk, Kolin. A to by byli blazni, kdyby jezdili na prales 80 km tam a zpatky. Ty bys dal za rodinu litr a cely odpoledne s vecerem, abys videl Slavii s Benatkami nebo s Litomericemi? A navic, my jsme zmlsany. Bude tam chodit 1500 lidi, pubertaci a dedkove a pro ne bude fungovat 2. nejvetsi arena v CR. Do nejakeho mensiho stadionu neni kam utect a mydlit to tam s mensim rozpoctem. No uvidime
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Tak posledni zpravodajstvi. Fanousci Dynama chystaji koblihovy zapas. :-)))). Rozdavani koblih pred zapasem. Pry priznivec vedeni klubu ji sezere, ostatni s ni nalozi po svem. Na ten zapas asi pujdu
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Romane, můžeš se mi smát, ale dal.I když na ně nadávám a kritizuju je, tak já wul mám dvě permice - jednu pro sebe a jednu pro strýčka "příhodu" .Držím palce s koblihama :-)
laskajefajn Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Pro nechápavé fandy. Probíhá cílená likvidace klubu. GM není idiot, naopak. O co jde ... aktuální cena klubu v extralize & cena klubu po sestupu. Město (ANO) se klubu zbaví za pakatel, protože GM (ANO) to zlikvidoval a nový majitel (nejvyšší z ANO) to odkoupí a teprve potom začnou firmy (ovládané ANO) cpát do hokeje prachy. Příští rok se vrátíme do extraligy zpátky a velký zachránce Pce hokeje (ANO) bude na světě. Výsledek? Cena klubu nízká, volební preference vysoké. Salfa zůstane za odměnu ve funkci. Proto špatné dopnění kádru, nesmyslné výměny, atd. Už jsem to zde psal na začátku sezony!!! Názor podobný mému o par postu výše
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Motor české Budějovice, se po cilene likvidaci do kradce, také rychle oklepal a diváci chodí a fandí se více nez za dob elh. Oni ti kluci bojují za návrat a pro fandu je to uvěřitelné a atmosféra je bomba!!!
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) To jo, ale pokud si dobre vzpominam, tak tam to vzali budejicky patrioti za sve. Ted je po volbach, klub vlastni mesto, primator Charvat ma na 4 roky teply misto a nikdo je tam odsud asi nevypraska. Sportovni vedeni klubu jsou neschopny hovada, jeden svuj strach skryva za aroganci, druhy za slepou viru v zazrak a GM je sasek. Ty blbecci maji kliku, ze jsme v Cesku a Pardubice maji nesmirne tolerantni fanousky. To znamena, ze ustoji bezz odchodu od funkci skoro vsechno a nemusi chodit po meste v doprovodu ochranky. A Lubina tomu vcera dal korunu. Na tiskovce rekl, ze bude na mustvo pusobit pozitivne a systemove. To by jeden blil. Podle me, jediny co se da delat, je vyhodit 3/4 acka, stejne jsou jim Pardubice u prdele, dohrat sezonu s juniory, je jedno, jestli budeme prohravat se zoldaky nebo s mladymi odchovanci, aspon se ohraji, vyhodit cely vedeni, po kolenou prijit za nekym, kdo ma v Pardubicich hokejovy a lidsky kredit, pristi sezonu mlady doplnit nekolika zkusenymi hraci a pokusit se o navrat do ligy. Udrzet navstevnost na 4-5.000 divacich Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem Roman I.
sashator Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) ...Podle me, jediny co se da delat, je vyhodit 3/4 acka, stejne jsou jim Pardubice u prdele, dohrat sezonu s juniory, je jedno, jestli budeme prohravat se zoldaky nebo s mladymi odchovanci, aspon se ohraji....Tak s tímhle Romane nesouhlasim- sice je pěkný, že by hráli, ale pokud bys nechal hrát v týhle situaci jen mladý kluky, tak jejich kariéru zabiješ. Ten tlak tam pořád bude, ať už od lidí nebo od vedení. Dostávali by další nakladáčky, lidi by na ně stejně plivali a věř, že to není úplně ideální rozjezd v dospělym hokeji. Ještě jsem neviděl skvělýho/dobrýho hokejistu, kterej by začínal v totálních hovnech, kdy to na něm všechno leží. Zkrátka tohle by úplně správný řešení nebylo. Takto by se to dalo řešit v situaci, kdy se nepadá a kdy se pracuje s nějakou vizí. Což ale v českým sportu nikdy nebylo a nikdy nebude, tady jsou nutný výsledek hned teď! Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem sashator
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 To jsem nedomyslel, to ma hlavu a patu. Tak holt budeme cekt, ze nas spasi nejaky svaty na polokoni :-))))
laskajefajn Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 https://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-pavel-rysavy/353823/uz-neni-vec-kterou-by-dusan-salficky-nezkusil-zbyva-cekat-nebo-skoncit.html
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Po zápase s Pardubicemi z df plzne, cituji: Ale nedá mi si nerýpnout do soupoře, protože na hokej chodím 21 let, ale tohle jsem snad nikdy neviděl, a to už tu byli různý Havířovi a Vsetíny a podobně. Tady nejde o ne-kvalitu kádru, ale způsob, jakým to celej mančaft až na jednu výjimku (Voženílek, kterej se nejspíš chtěl ukázat) odbruslil. S extraligou to nemělo společnýho vůbec nic. Těm ?borcům? bylo od pátý minuty úplně jedno, jak a kolik to skončí. Někdo vedle říkal, že je mu jich až líto. Takže mně ani náhodou. Dostali přesně to, co si zasloužili. Jediný, koho je mi líto, byli jejich fandové, který jedou takovou dálku, i na poslední tým, a musejí se koukat na tohle. Sparta je taky ve sračkách, ale na všech z nich bylo vidět, že je to sere, že to chtějí zlomit, tekli jim nervy, snažili se to něčím vyhecovat, přitvrdit, ale tenhle zájezd?. Střídačka mrtvá, ale úplně. Dvacet sněhuláků, všichni sedí, čumí na to, jeden padne do střely a zbytek z povinnosti klepne hokejkou do manťáku a nic. Takže milé Pardubice, dneska byste se měli složit fandům na výjezd, pak se vzít kolektivně za ruce a vypadnout z extraligy. Před dvěma rokama bylo pozdě. A Pospec, jestli tam vlezeš, tak jsi blázen, těm není pomoci. Výhra super, hezky se na to koukalo, ale v neděli zase nohama na zem, protože tohle se přecenit nedá?
laskajefajn Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Bohužel velice pěkné shrnuti To by musel být zázrak aby nehrali baraž ale je to tak jak pišeš...asi potrebuji padnout na hubu a zacit od nuly.
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) Kurva lásko, že druhým nejzapálenějším glosátorem těch pardubických hokejových sraček se po mně, dynamáckým hysterikovi staneš ty, chlapec z Hradce, mě lehce znervózňuje :-)). Soustřeďte se na to, abyste aspoň letos přelezli to semifinále, dokud pan Krásný a sekačky platí :-)). Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem Roman I.
Boudy Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Hele, mě bylo Perníků taky líto, ale hovno, padnout dolů si za tu hrůzu zaslouží... No a kdyby jim to pak Krásnej se sekačkama prodal (po pár letech snahy se vydrápat nahoru), bylo by to úplně super... Pak by jim ten hřebínek spadl...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) Hele, mě bylo Perníků taky líto, ale hovno, padnout dolů si za tu hrůzu zaslouží... No a kdyby jim to pak Krásnej se sekačkama prodal (po pár letech snahy se vydrápat nahoru), bylo by to úplně super... Pak by jim ten hřebínek spadl...V Pardubicích mají hřebínek nahoře jen pánové Charvát, Salfický, Šebek a Hrabal - management, hráčům to je u prdele a všichni ostatní se stydí za ně. A s tím kupováním ligy zpátky se naštěstí máme kde přiučit. Myslím, že i do Brna by se dalo jezdit na kondice :-))) Edit: posledni dva posty jsou plne tech smajliku, tak aby zase tady neplaly emoce. Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem Roman I.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se