Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já proti Jágrovi hrál jako kluk na turnaji v Chebu. Dokonce jsem ho jednou fauloval. :). Bylo nám 12.

a uz tehdy mel mullet? :D

Odesláno

a uz tehdy mel mullet? :D

Mullet neměl. My byli oba prckové mezi staršíma žákama. A zatímco on už tenkrát vynikal (říkal táta, já si ho fakt moc nepamatuju), já byl těžký podprůměr.
Odesláno

Kurnik, tož to se musím taky pochlubit. Je to pravěk, ale někdy kolem 2000-2 jsem s ním byl ve Slaném na jako tréninku amatérů s následným zápasem a chytil jsem mu dva nájezdy...takže všichni museli dělat kliky, a já  ne...ale sem se nesmál, páč jsem popadal dech a nemohl se ani napít, protože hráčů nájezdníků bylo 20 a já jedinej brankař :(. A vyhrál jsem 11:9.

Odesláno

Kurnik, tož to se musím taky pochlubit. Je to pravěk, ale někdy kolem 2000-2 jsem s ním byl ve Slaném na jako tréninku amatérů s následným zápasem a chytil jsem mu dva nájezdy...takže všichni museli dělat kliky, a já  ne...ale sem se nesmál, páč jsem popadal dech a nemohl se ani napít, protože hráčů nájezdníků bylo 20 a já jedinej brankař :(. A vyhrál jsem 11:9.

Já se nechlubil :-). Co si pamatuju tak jsem za ním vlal jak papír, snažil se ho faulovat, ale i na to byl rychlej. A ještě se u toho smál (a já čekal, až doběhnou me plíce zpět ke mě).

• po 3 týdnech...
Odesláno

vstupenka v Hradci 170,- v Brně 300,- na stání, 500,- k sezení - drobné regionální rozdíly

Odesláno

Tomu se říká volný trh. Na sekačky by bylo za 200,- taky skoro vyprodáno, ale Brňákama...

Odesláno

Tak vidim, ze mate z PO spoustu zazitku. Ja zatim jen stream a vcera telka.

Ale v Pa a So se show presunuje k nam, tak se moc tesim.

- a doufam, ze neco s Indiany jeste zahrajeme

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Myslíš, že Olmik nedá Plzeň? Si myslím, že je to ještě hodně otevřené... Takže na soupeře si ještě pár dní počkáme...

Jinak dnes už opět mluvím...

Odesláno

Tak dnes super atmoska v te nasi plecharene.

Tak ted uz jen, aby ten dnesni mac nebyl posledni domaci zapas sezony

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...