Frantik Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Tak je pravda, ze mu to roky moc neslo. To ostatne ani celemu narodaku. Uz si z nej lidi delai prdel, ze potrebuje 20 sanci na jeden gol a byla to pravda. Nicmene posledni roky šlape a je to pravej leader. Hodne vyzrál a je to tahoun.
honza71 Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Vcera jsem zkousel na jedny charitativni akci vydrazit Cervenkum dres Dynama podepsanej celou kabinou. Neuspel jsem
kuncák7 Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 55 minutami, honza71 napsal: Vcera jsem zkousel na jedny charitativni akci vydrazit Cervenkum dres Dynama podepsanej celou kabinou. Neuspel jsem Počkám si, až tam bude i Sobotka, abych měl těch slavistu na tom vašem dresu vic
honza71 Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května (upraveno) před 20 minutami, kuncák7 napsal: Počkám si, až tam bude i Sobotka, abych měl těch slavistu na tom vašem dresu vic Tak jednoho ex-slavistu jsem si vcera vydrazil. Tricko TIKI-TAKA se Smicou :). Ale to to jsem ve spatnym vlakne Bylo krapet levnejsi, nez ten Cervus Upraveno 18. května uživatelem honza71
Pozorovatel Odesláno pondělí v 15:24 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:24 Tak teď ten druhý gól Němci zažili, jaké to je, když do nich střílí někdo, kdo má silně navrch
spineshank Odesláno pondělí v 15:28 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:28 já teď dojel z práce a hned dva goly ,supertoto
Pozorovatel Odesláno pondělí v 16:08 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:08 Gól v oslabení Těm Němcům dneska naložíme Sice přijdou těžší zápasy, ale tyhle vítězství jsou pro morálku týmu důležité.
Frantik Odesláno pondělí v 16:17 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:17 Zatím v suchým triku, až mi to přijde škoda. To neni moc dobrej trénink na Q4. Snad nás zítra trochu proverej Amici.
spineshank Odesláno pondělí v 16:28 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:28 To jo, čekal jsem to taky víc vyrovnaný. Amíci nám zvednou tepovku o to víc Ale aspoň posetri síly.
kuncák7 Odesláno pondělí v 18:08 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:08 Ach jo, zrovna musím být v práci a pak na cestě domů a my podle vysledku sfouknem Němce jak svíčku. Byl to peknej hokej, nebo jsou Němci slaboucky ( tomu druhému se mi nechce moc věřit a to první me mrzí).
spineshank Odesláno pondělí v 18:15 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:15 já bych řekl že dnes jsme hráli vcelku dobře Němci nás moc neprověřili,dnes hráli jak Kazachstán řekl bych,že až USA nám ukáže zrcadlo jaká ta forma vlastně je
spineshank Odesláno pondělí v 19:22 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:22 Jako Kanada Finsko to je jiná rychlost a hra. Jsem zvědavý kdo dá první gól
Pozorovatel Odesláno pondělí v 19:34 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:34 Přesně! Do teď to bylo jako kočka s myší. Jsme úplně jiná liga, ale USA budou konečně opravdový soupeř.
spineshank Odesláno pondělí v 20:13 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:13 paráda,srovnáno to ještě bude řežba
geometr Odesláno pondělí v 20:55 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:55 Já nevim, jako ty nájezdy, že jede pomalu od mantynelu k mantynelu...
Bert Odesláno pondělí v 21:02 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:02 před 7 minutami, geometr napsal: Já nevim, jako ty nájezdy, že jede pomalu od mantynelu k mantynelu... Odkud kam, že jede?
geometr Odesláno úterý v 05:18 Nahlásit Odesláno úterý v 05:18 A jo, no vidíš, to jsem blbej, teď na to koukám, včera mi to přišlo v pohodě. Uznávám, strašný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se