Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 41 minutami, geometr napsal:

Já bych to přál těm Švýcarům a Dánům aspoň ten bronz, ale...

před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Tez to preju Švýcarsku.

No snad vám jejích svaz za podporu pošle nějaké Rolex 👍🍻😄

Odesláno
před 29 minutami, spineshank napsal:

No snad vám jejích svaz za podporu pošle nějaké Rolex 👍🍻😄

Kdyby jo, tak jim budu fandit i v jiných sportech ( I když teď vážně kecám, protože jinak me sympatie rozhodne nemají). A teď k veci- líbí se mi jejich systém hry a to, že to dodržují všichni bez výjimky ( neberte to zle, Pasta je vyjimecnej hráč, ale tam by si to svoje přetahování střídání asi nedovolil ). Mají šablony jako kdysi Finove a ty, jejíž jméno nechci psát, ale přidávají k tomu i něco z hokejového myšlení a všechny lajny hrají hodně podobne ( me to nějakým způsobem fascinuje ). Pro jako bývalého trenéra se mi to líbí ( Pastu bych chtěl v týmu, ale krotit ho není zadnej med, i když zrovna on je trochu výjimka, vyjmenoval bych klidně jiné). 

Odesláno

Moc bych to pral Svycarum. Jdou si za tim cilem systematicky mnoho let. V Praze byli hodne blizko, a bylo super, ze jim to nevyslo :) Takze tentokrat uz bez nasich jim to fakt preju. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Mě je to asi vcelku jedno kdo to vyhraje,rád se podívám na pěkný hokej.

Ale asi víc to budu přát švédům,to jak hrají mi přijde sympatické.

Odesláno

Ale stále zapomínáme na amiky, ty nehrajou taky vůbec špatně. Dánum osobne moc nevěřím, počet překvapení je asi vyčerpán jejich postupem do semifinále, ale nikdy nevíš.

Odesláno

jako je pravda že hrají taky dobře a nás porazili,ale tak nějak věřím že je SWE udělají,přijde mi že jejich hra a Kanady byla nej  

bohužel Kanada včera odpadla,těšil jsem se na finále se švédama

-no uvidíme kdo bude nakonec se švýcarama hrát finále😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...