spineshank Odesláno pátek v 18:31 Nahlásit Odesláno pátek v 18:31 Mě teda překvapili mile finové, hráli hodně dobře a mohlo to padnout i na jejich stranu. Ale síla Kanady je neskutečná ,radost koukat na to 1
bobi Odesláno pátek v 20:14 Nahlásit Odesláno pátek v 20:14 Slováci to nebudou mít lehký,ale držím jim pěsti,yes
spineshank Odesláno pátek v 20:18 Nahlásit Odesláno pátek v 20:18 No já myslím že to bude fofr a bude to lítat Robert nějak ztratil hlas jak komentuje
bobi Odesláno pátek v 20:33 Nahlásit Odesláno pátek v 20:33 Dresy mají na číču,blbě se to rozeznává 1
geometr Odesláno pátek v 20:51 Nahlásit Odesláno pátek v 20:51 před 17 minutami, bobi napsal: Dresy mají na číču,blbě se to rozeznává To jo.
bobi Odesláno pátek v 21:45 Nahlásit Odesláno pátek v 21:45 Jj,vypadá to tak,bohužel. 5:0 před koncem 2 třetiny už je docela dost
spineshank Odesláno pátek v 21:48 Nahlásit Odesláno pátek v 21:48 Bohužel ,asi špatná máza ze servisu slovenského Amíci litaj po ledě neuvěřitelně
odjinud Odesláno pátek v 21:53 Nahlásit Odesláno pátek v 21:53 Před hodinou, bobi napsal: Dresy mají na číču,blbě se to rozeznává Presne. Jsem si rikal prvnich 5 minut, ze Slovaci dobre tlaci a oni to byli Amíci
spineshank Odesláno pátek v 22:12 Nahlásit Odesláno pátek v 22:12 (upraveno) Tak aspoň jeden fik dali Upraveno pátek v 22:13 uživatelem spineshank
geometr Odesláno pátek v 22:51 Nahlásit Odesláno pátek v 22:51 Tak pořád budou hrát o medaile. Stačí potvrdit, že to s Finama nebyla náhoda
spineshank Odesláno sobota v 19:11 Nahlásit Odesláno sobota v 19:11 Tak jak to dnes vidíte Kdo vyhraje a jaké skóre bude?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se