Bert Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února No, stát se to může. Tak ať jsem za rebela Zítra ČR - Kanada 1:4.
spineshank Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Stát se může vše,fandit budeme snad všichni co jsme tu Ale jak by ta Kanada musela hrát aby toto stačilo z naší strany co dnes jsme předvedli? Budeme doufat že se naši šetřili na zítra
kuncák7 Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Každej zápas je jinej, i motyka může spustit. Musíme věřit. Já jim věřím.
bobi Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Zítra fandit budu,tipovat výsledek snad radši ani neééé ...
geometr Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Zejtra je rozdrtíme v tom prodloužení, jo No a nebo v nájezdech. Jsem s @kuncák7
Bert Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Fakt naším strašně moc fandím, ale to, co předvádí je hrůza. Myslím ale, že už vím co by mohlo pomoct. Kdyby za Kanadu zítra nastoupilo jejich ženské družstvo. 1 1
spineshank Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února https://www.facebook.com/share/v/1AYRV8Z3mE/ Jasně a stručně řečeno
honza71 Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února (upraveno) Kurz 1,17 na zitrejsi vyhru Kanady je uz ted sam o sobe nase prohra Budu nasim prat uspech bo srdicko, ale hlava tomu verit nechce, kdyz oci videli tu dosavadni bidu v kazdem jednom zapase. Upraveno 17. února uživatelem honza71
Mr. Sandman Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února To je vše taktika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února K tomu ženskému hokeji- děláme si srandu, ale právě jen to finále Kanada- USA připomíná hokej a rád se na něj kouknu. Je tam vse- střela, sehrávka, klíčky a můžu říct, že než by takovej Gudas některou z nich chytil ( a zabil ), měl by co dělat.
geometr Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Já teď teda na ty holky nekoukal. Ale jinak na tenhle vrcholnej ženskej hokej kouknu rád. Je to jiný, no, ale obvykle hrajou pěkně. Akorát tedy dohnat amíky (USA, Kanadu) asi potrvá, no.
minuso Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Je to domaaaa..drzim palce,nech tu kanadu poriadne potrapite...
spineshank Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 6 minutami, minuso napsal: Je to domaaaa..drzim palce,nech tu kanadu poriadne potrapite... hele,ty sis spletl vlákno ne?? toto mělo jít spíše do sekce Humor si myslím
minuso Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 2 minutami, spineshank napsal: hele,ty sis spletl vlákno ne?? toto mělo jít spíše do sekce Humor si myslím Nadej stale zije.treba mysliet pozitivne! Finake Svk - Czk by bolo super
spineshank Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února jinak kluci slovenský moc pěkně budu fandit ať je z toho medaile nejsme pesimisti,jen nemáme přehnané očekávání po tom včerejšku kdo nemá fb,tak to dám znova takto
Zdenek1307 Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února (upraveno) Na začátku je to vždycky 50:50 takže... nezbývá nic než věřit. Vsadil jsem zbytkáč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. února uživatelem Zdenek1307
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se