Návštěvník Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Vojto, ty woe, na extralize jsi byl v O2 aréně a ne ve stodole :-)).Romane, tu jízdu na Slavii jsem zažil a záviděl vám, bylo tam celkem cca 15,5 tis.lidi-8 tis od vás, 7 tis nezucastnenejch a 500 fandů Slavie. A Slavie hrála doma.ale vzdyt ja vim, ted je to zase tak hezky komornejsi Akorat me stval ozraly slavista za nama, co rval na Vampolu nebo koho. ty hovno co jsi dokazal vzdyt to neumis. Borec 150kg a 160cm rve na mistra sveta. Tohle me na tom hokeji bavi, jinak tam chodim na pivo a parek. Nicmene kluci to zerou, vsichni to hrali a jeden ma prijmeni, ze to zrat musi. A dnes ve fitku mi porad ukazoval nejake goly, otravny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Úplně ho chápu, vampola nedokázal nic- promrhanej talent, mistr světa ?v hlavě?, sazkař a životospráva 0Ten kluk je při tom sikovnej chytrej, ale lenoch, žije z podstaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Romane, tak za hodku budu držet palce 2x.Spartu fakt nemusím :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 (upraveno) Předzápasová příprava vrcholí. Mně je Sparta trochu u prdele, kdyby dnes tady hrali NYR tak musime za 3 body Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 3. března 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Předzápasová příprava vrcholí. Mně je Sparta trochu u prdele, kdyby dnes tady hrali NYR tak musime za 3 bodyTak doufám, že dnes snad opět za tři. Göly dá Mižu, Machala a ještě někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Předzápasová příprava vrcholí. Mně je Sparta trochu u prdele, kdyby dnes tady hrali NYR tak musime za 3 bodySent from my iPhone using TapatalkTak hlavně ať hrajou jako proti NYR a ne jako proti Horní Dolní. Užij si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Tak Vítkovice to mají už doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Tak Vítkovice to mají už doma.Jj jsem si to pustil, kdyz jsem vcera odpovidal. A to je jina liga chudaci ti juniori nemaji sanci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Tak Vítkovice to mají už doma. Nerikam, ze jako Vitkovicak nejsem rad, ale je to teda celkem prasarna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Sparta dobra, litaji jak blazni. bude to o jednom golu. Ostatni namoceny nekomentuju, Varani jsou curaci. To predvedli uz s nasimi junky. Karma je karma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Njn jsem taky rád, že to Vítkovice udrží, ale tohle je prasárna....Že tam ty kluky mladý nepostavil, když do KV přijela juniorka Pardubic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Kladynko dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Sparta dobra, litaji jak blazni. bude to o jednom golu. Ostatni namoceny nekomentuju, Varani jsou curaci. To predvedli uz s nasimi junky. Karma je karma.dneska mi moje tipy nevyšly, nicméně jednoho göla Dynama od kohokoliv bych jistě snesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 a do prdele, musí se to tedy uhrát v pátek na Kometě...I když, tam se nehraje, tam se to kupuje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Nemuzu nez drzet hubu. Sparta hrala dobre, asi byla po pravu lepsi. Nasi sr bali o vysledek. Tip na Kladno Boleslav mi vyšel. Nasi jsou kokoti. Minimalne 10 projebanych mačů v sezone. Ted chybi kazdy bod. Co kdyby vibrator Zaruba zaradil patecni Litvajz s Kladnem do televize? My na Komete aspon bod. Seru na to. Nemam na to nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 No nevím, kometa PCE asi moc nemusí, tam to bude boj. No a Jarda si to v Litvínově za 2b ošetří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 No nevím, kometa PCE asi moc nemusí, tam to bude boj. No a Jarda si to v Litvínově za 2b ošetří...Kometa nasrala lidi tim divadlem Jaryn s Plekym uvadeji. Bude do toho slapat imho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Vic me teda stve ten tyjatr ve Vitkovicich. To je loupez za bilyho dne. Normalne darovanej mac v rozhodujici casti ligy. At se jdou Kral s Reznickem vysrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Nemuzu nez drzet hubu. Sparta hrala dobre, asi byla po pravu lepsi. Nasi sr bali o vysledek. Tip na Kladno Boleslav mi vyšel. Nasi jsou kokoti. Minimalne 10 projebanych mačů v sezone. Ted chybi kazdy bod. Co kdyby vibrator Zaruba zaradil patecni Litvajz s Kladnem do televize? My na Komete aspon bod. Seru na to. Nemam na to nervyPředposlední větu nemyslíš vážně :-). Zase bys tam trdloval s retro dresem :-).KV holt saskarna, myslel jsem si, že začínat doma play-off je aspoň finanční přínos z hlediska Primu že vstupného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 To vis ze nemyslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se