kuncák7 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 20 minutami, Roman I. napsal: rozpočet 150 milionů Nakládal na 3 roky podepsaný, generální partner Dědkovo impérium. No nesere s tím. Další útočníci před podpisem. Kupuju permici. Koupil by sis jí i bez toho, tak nás tu nelakuj . Opak ti nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Nekoupil, hodně jsem přemýšlel. Je to dost peněz, skoro sedm litrů. Do toho Covid - nevím, jestli liga začne, kolik lidí pustí atd. Ale ta dnešní tiskovka mě zlomila. A taky to, že je už 5500 permanentek prodaných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 6 minutami, Roman I. napsal: Nekoupil, hodně jsem přemýšlel. Je to dost peněz, skoro sedm litrů. Do toho Covid - nevím, jestli liga začne, kolik lidí pustí atd. Ale ta dnešní tiskovka mě zlomila. A taky to, že je už 5500 permanentek prodaných Nevím proč, ale fakt ti to nebaštím. Člověk co má doma starej Pardubáckej dres a dost dalších "hovadinek" tohle neudělá. Chápu, že sis hledal zástupnej problém, ale ani to neuspělo. A důležité je vidět i ty lidi kolem sebe. Takže, tohle zkoušej doma ( a tam ti to baštěj asi jako já, neb tě znají líp ) Už teď se tetelíš blahem a čekáš na novej začátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Di do prdele, jóóó? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 13 minutami, Roman I. napsal: Di do prdele, jóóó? Ne, díky tobě si jdu já pro permici na Slávku A to je zcela otevřeně mimo realitu ( prodáno jich bylo už 95 :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 My jsme pacienti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 V 17. 6. 2020 v 14:08, Roman I. napsal: Nekoupil, hodně jsem přemýšlel. Je to dost peněz, skoro sedm litrů. Do toho Covid - nevím, jestli liga začne, kolik lidí pustí atd. Ale ta dnešní tiskovka mě zlomila. A taky to, že je už 5500 permanentek prodaných Tož v Brně přes 8litrů a to jen kvůli koronáči, jinak by to Libor zase zvedl. To už je úplně mimo. Jinak posily 1/2koňů začínají nahánět strach, hlavně ta obrana je našlapaná. Je mi líto že jsme nepřetáhli Kousala, ale je vidět že je pardubák. jinak jsem rád že jste se udrželi, bez PCE by to nebylo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 (upraveno) před 2 hodinami, simbian napsal: Tož v Brně přes 8litrů a to jen kvůli koronáči, jinak by to Libor zase zvedl. To už je úplně mimo. Jinak posily 1/2koňů začínají nahánět strach, hlavně ta obrana je našlapaná. Je mi líto že jsme nepřetáhli Kousala, ale je vidět že je pardubák. jinak jsem rád že jste se udrželi, bez PCE by to nebylo ono. Tak ty ceny permic nejsou nejlevnější, ale zase za za celou sezonu se to dá vydržet. Navíc já jsem celkem v pohodě, na hokej chodím sám resp. s kamarády takže mě to až tolik nestojí. Navíc bydlím 20 min. od zimáku pěšky. Ale vím, že jsou blázni skoro celé rodiny, kteří jezdí do Pardubic ze Svitav, Trutnova, Mělníka nebo dvora Králové Na každý zápas autem. Výlet pro dva za min. litr. To už mi hlava nebere vůbec. Posily jsou na papíře velice dobré. A začíná se vracet ta generace, která vyhrála 2012 titul a odešla do lepších soutěží. Ještě chybí Radil a Zohorna a bylo by to komplet. Tak z Pardubic máte Bambuse a Kacetla, oba mám celkem rád. Teda Bambuse nemám vůbec rád, když hraje proti nám. Na Kousala zapomeňte . Čekají rodinu, v Pardubicích se mu líbí, teď snad nemá vůbec důvod odcházet. V roce 2023 budou Pardubice slavit 100 let hokeje. Ten titul by byl krásnej. Finále proti Kometě nebo Spartě sen. Ale zatím pěkně sedět na prdeli s oběma nohama na zemi a doufejme postupně si získat ten respekt, který Pardubice měly zhruba před 10 lety. Kdo k nám tenkrát jel, tak v Holicích, Chrudimi nebo Přelouči prohrával 2:0. Upraveno 19. června 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Za mě zas až tak respekt neztratily, nic moc hrají jen poslední 2 sezony. Možná je to tím, že jsem v Pardubicích studoval, tak k vám mám tak nějak blíž. Problém je že nemáte nikoho schopného ve vedení, po odchodu Kusého to šlo pomalu do kytek. Nevím jak to tam teď Dědek bude řídit, nebo tam nechává stávající vedení? V Brně kdyby nebyl LZ tak se ještě teď plácáme v krajském přeboru, bylo by to jak Zbrojovka ve fotbale. Ale jo, titul buď my nebo přeju vám. U nás to letos vidím tak nějak průměrně. PS: Rákose jsem taky nesnášel, ale když ho máš doma tak je neocenitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 (upraveno) Hokej povede Ondrej Heřman. Tehdy seda eminence za Kusaka a ten hokej umi dobre. Upraveno 19. června 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Už jsem ten přepis slyšel, osobně jsem používal i hrubejsi vyrazivo a občas sklouzl i k fyzickému trestu (vedl jsem kategorii výš a muze) a nevidím celkove moc závad. Ať si stojí za tím co řekl a rozhodně se neomlouvá. A jestli je někdo precitlivelej, ať dá dítě na šachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/martin-hostak-zlin-vyhazov.A200720_152221_hokej_cig To jsem zvědavý, koho tam vezmou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 před 7 minutami, guzmic napsal: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/martin-hostak-zlin-vyhazov.A200720_152221_hokej_cig To jsem zvědavý, koho tam vezmou. No každopádně Hostáka budeme nuceni zase poslouchat jako experta u přímého přenosu, což mi moc nevyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 (upraveno) Detroit Red Wings!! Upraveno 20. července 2020 uživatelem Dráteník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Začínám být trochu nervozni, jak se vyresi kapacita zimaku pri korone. Co jsem slysel, tak by se podle poslednich uvah na Dynamo dostalo 2500 lidi. Nebo taky prd. Radsi se nebudu tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 no, Hosták a Richter ještě jdou, horší jsou ti druzí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 22 minutami, eloga napsal: no, Hosták a Richter ještě jdou, horší jsou ti druzí.... Jo, to je asi pravda , já ho jen prostě nemám rád. Richter je strašnej , ale je svůj a baví mě ty jeho glosy. Jinak, Chomutov konečně dopadl tak, jak měl dopadnout už před 3-ma lety ( bez peněz do hospody nelez ) a už to loňské "umoření" dluhů byl dost podraz. Romane, ty furt nevrč, vzpomínáš na tvé "výkřiky" ze začátku roku ?? Neboj, budeš se tam zase moct trápit na tribuně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Já nevrčím, já se spíš tetelím, až budu moct jít. Na konci září Plzeň. Jen mám prostě trošku strach, že se tam nemusím dostat. Nejlepší komentátor je Hubáček, bez pardonu. Z Richtera a Pospíšila se mi otvírá kudla v kapse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 jo to bude s tím Pospíšilem na levotu, ten je chytrej jak rádio, kecá do fotbalu i hokeje, ale ještě jsem zapomněl na Antoše. Tomu říkáme u TV - Antoš vole, co to zase kecáš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se