Přejít na obsah

HOKEJ

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

před 20 minutami, Roman I. napsal:

rozpočet 150 milionů Nakládal na 3 roky podepsaný, generální partner Dědkovo impérium. No nesere s tím.  Další útočníci před podpisem. Kupuju permici. 

Koupil by sis jí i bez toho, tak nás tu nelakuj :cheers:.

Opak ti nevěřím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekoupil, hodně jsem přemýšlel. Je to dost peněz, skoro sedm litrů. Do toho Covid - nevím, jestli liga začne, kolik lidí pustí atd. Ale ta dnešní tiskovka mě zlomila. A taky to, že je už 5500 permanentek prodaných :)

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Roman I. napsal:

Nekoupil, hodně jsem přemýšlel. Je to dost peněz, skoro sedm litrů. Do toho Covid - nevím, jestli liga začne, kolik lidí pustí atd. Ale ta dnešní tiskovka mě zlomila. A taky to, že je už 5500 permanentek prodaných :)

Nevím proč, ale fakt ti to nebaštím. Člověk co má doma starej Pardubáckej dres a dost dalších "hovadinek" tohle neudělá. Chápu, že sis hledal zástupnej problém, ale ani to neuspělo. A důležité je vidět i ty lidi kolem sebe.

Takže, tohle zkoušej doma ( a tam ti to baštěj asi jako já, neb tě znají líp ):cheers:

Už teď se tetelíš blahem a čekáš na novej začátek.

Odkaz ke komentáři

V 17. 6. 2020 v 14:08, Roman I. napsal:

Tož v Brně přes 8litrů a to jen kvůli koronáči, jinak by to Libor zase zvedl. To už je úplně mimo.

Jinak posily 1/2koňů:D;) začínají nahánět strach, hlavně ta obrana je našlapaná. Je mi líto že jsme nepřetáhli Kousala, ale je vidět že je pardubák. jinak jsem rád že jste se udrželi, bez PCE by to nebylo ono.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, simbian napsal:

Tož v Brně přes 8litrů a to jen kvůli koronáči, jinak by to Libor zase zvedl. To už je úplně mimo.

Jinak posily 1/2koňů:D;) začínají nahánět strach, hlavně ta obrana je našlapaná. Je mi líto že jsme nepřetáhli Kousala, ale je vidět že je pardubák. jinak jsem rád že jste se udrželi, bez PCE by to nebylo ono.

Tak ty ceny permic nejsou nejlevnější, ale zase za za celou sezonu se to dá vydržet. Navíc já jsem celkem v pohodě, na hokej chodím sám resp. s kamarády takže mě to až tolik nestojí. Navíc bydlím 20 min. od zimáku pěšky. Ale vím, že jsou blázni skoro celé rodiny, kteří jezdí do Pardubic ze Svitav, Trutnova, Mělníka nebo dvora Králové Na každý zápas autem. Výlet pro dva za min. litr. To už mi hlava nebere vůbec.

Posily jsou na papíře velice dobré. A začíná se vracet ta generace, která vyhrála 2012 titul a odešla do lepších soutěží. Ještě chybí Radil a Zohorna a bylo by to komplet. Tak z Pardubic máte Bambuse a Kacetla, oba mám celkem rád. Teda Bambuse nemám vůbec rád, když hraje proti nám. Na Kousala zapomeňte 😀. Čekají rodinu, v Pardubicích se mu líbí, teď snad nemá vůbec důvod odcházet.

V roce 2023 budou Pardubice slavit 100 let hokeje. Ten titul by byl krásnej. Finále proti Kometě nebo Spartě sen. Ale zatím pěkně sedět na prdeli s oběma nohama na zemi a doufejme postupně si získat  ten respekt, který Pardubice měly zhruba před 10 lety. Kdo k nám tenkrát jel, tak v Holicích, Chrudimi nebo Přelouči prohrával 2:0. 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Za mě zas až tak respekt neztratily, nic moc hrají jen poslední 2 sezony. Možná je to tím, že jsem v Pardubicích studoval, tak k vám mám tak nějak blíž. Problém je že nemáte nikoho schopného ve vedení, po odchodu Kusého to šlo pomalu do kytek. Nevím jak to tam teď Dědek bude řídit, nebo tam nechává stávající vedení? V Brně kdyby nebyl LZ tak se ještě teď plácáme v krajském přeboru, bylo by to jak Zbrojovka ve fotbale.

Ale jo, titul buď my nebo přeju vám. U nás to letos vidím tak nějak průměrně.

PS: Rákose jsem taky nesnášel, ale když ho máš doma tak je neocenitelné😁

Odkaz ke komentáři

Už jsem ten přepis slyšel, osobně jsem používal i hrubejsi vyrazivo a občas sklouzl i k fyzickému trestu (vedl jsem kategorii výš a muze) a nevidím celkove moc závad. Ať si stojí za tím co řekl a rozhodně se neomlouvá. 

A jestli je někdo precitlivelej, ať dá dítě na šachy. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
před 7 minutami, guzmic napsal:

No každopádně Hostáka budeme nuceni zase poslouchat jako experta u přímého přenosu, což mi moc nevyhovuje.

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, eloga napsal:

no, Hosták a Richter ještě jdou, horší jsou ti druzí.... B)

Jo, to je asi pravda :cheers:, já ho jen prostě nemám rád. Richter je strašnej , ale je svůj a baví mě ty jeho glosy.

Jinak, Chomutov konečně dopadl tak, jak měl dopadnout už před 3-ma lety ( bez peněz do hospody nelez ) a už to loňské "umoření" dluhů byl dost podraz.

Romane, ty furt nevrč, vzpomínáš na tvé "výkřiky" ze začátku roku ?? Neboj, budeš se tam zase moct trápit na tribuně 😁

Odkaz ke komentáři

Já nevrčím, já se spíš tetelím, až budu moct jít. Na konci září Plzeň. Jen mám prostě trošku strach, že se tam nemusím dostat.  Nejlepší komentátor je Hubáček, bez pardonu. Z Richtera a Pospíšila se mi otvírá kudla v kapse. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...